2013. augusztus 28., szerda

57. fejezet

Sziasztok!
57. fejezet aka mindjárt befejezés! :( El sem hiszem.. Jó, mindegy. Ma már eleget sírtam emiatt. Mert tényleg hiányozni fog Sarry, az olvasók stb. Oké, a többit majd a következő rész előtt fogom leírni. Azaz a "vég" előtt.. Hm.. Készülni fog végre egy trailer a bloghoz, amit szintén hamarosan láthattok. Remélem tetszeni fog nektek! :)
Btw társíróként csatlakoztam egy bloghoz, amit itt tekinthettek meg: Darkness. Hamarosan tőlem is olvashattok fejezetet onnan! :) Iratkozzatok fel, mert én személy szerint szép jövőt jósolok annak a fanfic-nek! :d
Még egy: a feji rövid lett, tudom.. Sorry!
Oké, befogom! Jó olvasást! xx

57. fejezet

Síri csönd vett minket körül. Egymással szemben ültünk és mindketten csak turkáltuk a vacsorát. Próbáltam másra koncentrálni. Próbáltam tartani magam; nem összetörni. Több mint tíz perce meg sem szólaltunk. Pedig beszélnünk kell. De fogalmam sincs, hogy hogyan. Hogyan lehet erre megoldást találni?

- Nézd, én nem akarlak befolyásolni. Csak nehéz.. ─ halkan felszólaltam.

- Nem befolyásolsz. Magamtól is tudom, hogy ez baromság. Nem mehetek el.

- Dehogynem. Ha ez tényleg egy óriási lehetőség, akkor használd ki. Én támogatni akarlak.

- De ha aláírnám a szerződést, akkor el kellene mennem. Egyedül.

Egy pillanatra elhallgattam. Feldolgoztam újra az "el kellene mennem" kijelentést. És némán újból apró darabokra hullottam.

- Megértelek.. ─ nyögtem kétségbeesetten.

- Ennyi? Megértesz? Nem az kell, hogy megérts, hanem az, hogy visszatarts. Legalább csak próbáld meg ─ felállt, s feszülten járkálni kezdett a nappaliban.

Lehunytam a szemeim, és hagytam, hogy lecsorduljanak a könnyeim. Egy jó érv sem jutott eszembe, hogy hogyan tartsam vissza őt. Gátoljam meg abban, amit hihetetlenül szeretne? Mert tudom, hogy elakar menni. Tudom, hogy ez neki fontos. Csak az én szánalmasan gyenge szívemet nem akarja összetörni. Ott hagytam az asztalt, és bizonytalan léptekkel közelítettem meg a nappalit. Harry az egyik kanapén ült. Az arcát a kezei közé temette. Az ujjaimmal lágyan körbefontam a csuklóit, majd elvettem onnan a kezeit. Az ölébe ültem, és a nyakánál átöleltem.

- Ha sírni mersz, én megverlek ─ síros hangon, hamis mosollyal az arcomon mondtam.

Ujjaimmal kusza tincsei közé túrtam, és apró csókokkal árasztottam el a nyakát. De nem nevette el magát. Nem szólt semmit. Gyengén magához ölelt. Ez volt az egyetlen gesztus, amit kitudtam csalni belőle.

- Azt mondtad, hogy mindig mellettem leszel ─ suttogta elcsukló hangon.

- Melletted vagyok. Nem sajátíthatlak ki. Ez a te életed, nem az enyém. És csak hogy tudd, én mindig melletted leszek. Lélekben legalábbis biztosan.

- Egy ideig.. Aztán megunnád, hogy egy évben csak max négyszer találkozhatnánk egy-egy hétre. Rájönnél, hogy ez kevés. És egyébként is.. Sokan szeretnének veled lenni ─ halkan beszélt.

- Nem.. Megértenélek és támogatnálak. Ameddig csak lehetséges.

- Látod.. Ameddig csak lehetséges. Tehát nem sokáig ─ sóhajtott. - Pedig mindig is azt hittem, hogy te fogsz engem elhagyni.. Nem fordítva.

- Egy kapcsolatot fenn lehet tartani úgyis, hogy távol vagyunk egymástól.

- De az nem ugyanaz. Ha elcsesződne a kedvem, akkor nem lenne senki aki átölelne és azt mondaná, hogy "itt vagyok veled, minden rendben lesz". Vagy egy rossz nap után nem várna senki otthon. Nem lennél ott. Nem tartanád bennem a lelket. Nem érezhetnélek semmilyen módon. Nekem ez túl sok volna.

Az ajkaimmal felitattam egy-két kósza könnycseppet, amik legördültek az arcáról. A fülem mögé tűrtem az útba került tincseimet, majd felvettem vele a szemkontaktust. Pár másodpercig csak bámultam. Nem bírtam megszólalni. Pedig rengeteg mindent akartam akkor épp mondani.

- Megtanítottál szeretni, amiért nem lehetek elég hálás. De ez most fontos. Rólad van szó. És belehalnék, ha miattam csesződne el az életed. Ez egy olyan lehetőség amivel csak egyszer élhetsz. És te is tudod, hogy ezt nem szabad kihagyni. Én sem hagynám ki. Tudom, hogy nehéz lesz, de én kitartok, ha te is. És együtt talán végig tudjuk csinálni. Ha pedig kihűlnek az érzelmek, az ellen egyikőnk sem tehet..

- De..

- Ssh ─ ajkaimat az övéihez préselve csitítottam. - Aludjunk rá egyet.

*Négy nappal később*
Visszajöttünk. A ködös londoni utca "panorámáját" kémleltem korán reggel. A reggelire szánt pirítósomat eszegettem, miközben az utcán sétálgató embereket figyeltem az ablakból. Szerelmes párok kézen fogva, boldog emberek a családjaikkal és hasonlók. Harry még aludt. Szóval nem hál' Istennek nem látta, ahogyan kora reggel sírással kezdem ezt a napot. Nem akarok előtte bőgni. Épp elég rosszul érzi magát enélkül is. Nos, nem nagyon hoztuk fel ezt az akadémiás dolgot. Mindig ugyanott kötünk ki.. Nem akarjuk elhagyni egymást. De talán most el kell hagynunk egymást, hogy később... Nem. Nem tudok jó érvet még mindig. Úgy érzem azzal, hogy nem engedem el, a rabommá teszem. Élnie kell a saját életét. Szerintem ő már régen eldöntötte magában, hogy menni akar. És csak azért vonakodik, mert nem akar megbántani.

- Hé, jó reggelt, édes ─ rekedtes reggeli hangját hallottam a hátam mögül.

Gyorsan letöröltem a kósza könnyeimet az arcomról, és felé fordultam. Ismét magamra festettem egy erőltetett mosolyt, majd a karjaim közé zártam őt. Az ujjaim játékosan szöktek fel kusza tincsei közé, amire ő is elmosolyodott.

- Szerettem volna látni a mosolyod, mielőtt elmondom a gondolataimat ─ mondtam vigyorogva.

Tartottam azt a mosolyt, ami csöppet sem volt őszinte. Nem akartam még jobban frusztrálni. A csuklójánál fogva magam után húztam, és leültünk az egyik kanapéra. Az ölembe vettem a kezét, és összekulcsoltam az ujjainkat.

- Elengedlek... Mármint szeretném, ha mennél ─ nyögtem.

- Umm... É-Én...

- Nem kell. Tudom, hogy akarod. És én azért mondom, hogy menj, mert szeretlek. És csak a legjobbat akarom.. Hogy te jól érezd magad.. Tudod..

- Tényleg? Csak akkor megyek, ha szerinted okés a dolog ─ sóhajtott.

- Persze! És most kezdjük el kiélvezni az előttünk álló két hónapot, kérlek ─ ismét magamhoz öleltem.
Titokban lecsordultak a könnyeim. De nem kezdtem nyilvános bőgésbe. Azt akarom, hogy azt higgye, nem fáj annyira.
Nem tudom mennyi ideig voltunk ilyen helyzetben. Egymás karjaiban. Szó nélkül. Csak öleltük egymást. Ez volt a legjobb dolog, amit tehettünk. Bár azokban a percekben azt kívántam, hogy "bárcsak soha ne érne véget mindez"... 


( A trailer hamarabb készült el! Katt IDE a megtekintéséhez! x )

19 megjegyzés:

  1. ÓÓÓ ez szomorú :'( De azért tetszett! Nem akarom hogy vége legyen :'( Siess a kövivel! :D

    VálaszTörlés
  2. OMG!!
    Most csak ennyit tudok kinyögni! Nekem is legördült az arcomon egy- két kósza könnycsepp. Nagyon remélem, hogy az a 2 hónap tökéletes lesz számukra. Az elválás fáj. Ez tény. De valamikor egy jobb élet reményében válunk el a másiktól. És egy biztos: akik egymásnak vannak teremtve, azok előbb vagy utóbb együtt lesznek :)
    Nagyon jó rész lett Virágom :) Imádtam! ( mint mindig! )
    A trailered pedig hamarosan meglesz! Remélem elnyeri mindenki tetszését!
    A Darkness pedig egy közös challenge, amit már most imádok! <3
    Love :)) Btw. Remélem én lettem az első komizó ><

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, you know..
      Én pedig nagyon sírok..
      Nem bírom. :')
      Komolyan.. Egy blog befejezésen is csak én tudok így bőgni. ahj
      xx

      Törlés
    2. Isteneem.<3 évekig tudnám még ezt a blogot olvasni,tényleg,de tudom,hogy minden végleges sajnos.:( fantasztikus lett ez a rész is xx

      Törlés
  3. Nem akarom hogy vége legyen annyira jó olvasni pedig én tényleg nem szoktam olyan sokat olvasgatni. De persze megértem hogy jön a suli meg a sok tanulás de akkor is annyira szeretem olvasni amit írsz <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És az a gáz, hogy én sem akarom, hogy vége legyen.. De muszáj..
      Én nem vagyok a 150 fejezetes blogok híve.. Ezt itt kell befejezni. 60 (?!) rész szerintem pont elég lesz. :')
      *omg megint sírnom kell* :(

      Törlés
    2. Persze a 150 rész már túl sok lenne meg minden de ha ennek vége lesz akkor folytatod majd a másik blogod vagy kezdesz valami újba?? :)

      Törlés
    3. Szeretnék majd valamikor egy új blogot. Már ki van "tervelve" de nem szeretném megint elhamarkodni.. Majd bejelentem úgy is, ha lesz új fanfic! x

      Törlés
  4. 'ha szomorú lesz a vége, én megverlek'

    amúgy nagyon imádtam, siess a következővel.. habár mivel közeleg a vége, ne siess annyira.vagyis igen.. ahj.:cc

    xoxo,Edina B. Swan

    VálaszTörlés
  5. Jézusom ez nagyon érzelmes egy rész volt :(de azért remélem happy end lesz a vége.....:) a re blogod az egyik kedvencem sajnálom hogy vége lesz:(

    VálaszTörlés
  6. jaj ne:cc nagyon jó volt ez a rész is mint a többi, és nagyon remélem hogy happy end lesz a vége...már több gondolat is kavargott bennem hogy milyen lesz ha szomorú lesz a vége vagy boldog..hát remélem hogy a második.:D annak ellenére hogy nemsokára vége, várom a kövit.♥

    VálaszTörlés
  7. Nem lehet, hogy szomorú vége legyen:( Sarry túl jó páros ahhoz, hogy depy end legyen:( Azt hiszem, ha így lesz, akkor sírni fogok..pedig nem szoktam blogokon sírni. Bár ezen mindenképp fogok, mivel vége lesz. Imádtam. Nagyon rossz lesz, hogy már nem lesz több Shadow, jó volt olvasni. Akármikor. Amikor rossz kedvem volt, felvidítottál, amikor jó kedvem volt, még jobb kedvem lett. És én ezt köszönöm neked, Virág!
    A következővel pedig ne siess annyira, mert az már a vége...még ráér:')
    Puszi, Virág

    VálaszTörlés
  8. Szia nagyon j rész lett és a trailer.. megható.:) De elárulnád nekem Sam eredeti nevét ? Mert azt nem tudom :)köszi :)

    VálaszTörlés
  9. Hu. A határaimat feszegeted.:(:D Annyira...jó... Sőt, nem jó, hanem nagyon jó vagy kiváló vagy emberfeletti vagy fantasztikus. Sírás lesz ennek a vége, már érzem. :( Nem akarok elbúcsúzni, nem akarom az ő búcsúzásukat sem... Annyira tökéletes pár. Én is ilyet akarok és te fogalmaztad meg ezt a legjobban. Istenem, imádom ezt a történetet és örökké olvasnám...de valahogy van az emberben egy olyan, hogy mi lesz a vége? Lezárva a szép stb. Azért gondolj ránk,annyira ne bőgess meg minket, se Sarryt.:') xxxx

    VálaszTörlés
  10. Ez nagyon jo:) annyira rossz hogy már abba hagyod és hogy már nem nem olvashatom többé:( a trailer nagyon jo.!!! nagyon sajnálom hogy abbahagyod mert szerintem tiéd a legnépszerűbb blog! én nagyon imádom..ügyes vagy:)

    VálaszTörlés
  11. Annyira jó volt :((
    Nem akarom hogy elmegyen Harry. tényleg nagyon rossz hogy abba ahogy én szinte minden második nap megnéztem hogy van fent új rész mert egyszerűen annyira jó mindig volt benne egy kis meglepetés,nagyon jól írsz. :)
    Jó lett a trailer !!! :D

    VálaszTörlés
  12. Nemaaaaaar szet ne merd oket szedni!!!!!mer nem megy vele sam???

    VálaszTörlés
  13. Az a baj,hogy már nem tudok mit írni mert az előttem lévők nagyjából leírták azt,amit én is szeretnék írni:FANTASZTIKUS!! :D Remélem hamarosan hozod a következő részt! :*

    VálaszTörlés

Tiny Hand