2013. július 14., vasárnap

Figyelem!

Nos, sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem.. Úgy döntöttem, hogy nem várok tovább; befejezem a blogot! Bár azt ígértem, hogy lesz második évad, de végül lemondtam erről. Nincs értelme tovább húzni. Azt is említettem, hogy ötven részes lesz a sztori - aki követ askon, az tudja - de ennek sem látom már értelmét. Már nem érzem szükségesnek a blogot. És egyes emberek nem is nagyon méltatták a munkámat.. Van ezen kívül még kismilló blog, ami biztosan jobb, mint ez. Egy hosszú fejezettel fogom befejezni a történetet. Még dolgozom rajta, tehát csak később olvashatjátok. Aztán majd lesz még egy rész, amiben olvashattok a jövőről. Hogyan alakult az életük, ilyesmik...
Szeretném megköszönni mind a 144 embernek, hogy feliratkoztak. Szeretnék megköszönni minden egyes támogató kommentet és véleményt! El sem hiszitek, hogy mennyire sokat jelentett mindez nekem! Emlékszem, amikor még reménytelenségem közepette neki láttam az első fejezetnek.. Sosem hittem volna, hogy valaha ilyen sokan leszünk. Február vége óta sok minden történt. Elkezdődött a történet, gyűltek a feliratkozók, jöttek a kedvesebbnél kedvesebb hozzászólások, és egyre több díjt kaptam. Büszke voltam, hogy sikerült megmozgatni az embereket. Mert szerintem nem mindenki számára volt olyan közönséges a blog. Pedig egyáltalán nem volt annyira különleges..
Kaptam negatív kritikákat is, amik következtében készültem befejezni az írást. De ti mindig észhez térítettetek! Az utóbbi időben viszont azt éreztem, hogy kevesebben letettek. A rendszeres olvasók száma nőtt, viszont a kommentelők száma csökkent. De úgy voltam vele, hogy egyszerűen csak nincs kedvetek ehhez. Nos, mindegy! Természetesen nem ezért fejezem be a blogot.
És köszönhettem még egy remek dolgot a történetnek. Megismerhettem több aranyos olvasót, akikkel mára már egész jól összebarátkoztunk. Tényleg nagyon aranyosak vagytok! :)
Azt hiszem, hogy szerencsés lehetek, hogy ilyen sokan olvasták a sztorit. Szerintem ez volt az első és utolsó ilyen blogom. Amit ennyien szerettek.
Természetesen ezen kívül még van egy önálló blogom ( Bookworm. ) amit továbbra is írni fogok!
Bár most úgy érzem, hogy jól jönne egy kis szünet. Mert az utóbbi időben teljesen elkanyarodtam az írástól.. Nem tudom miért.. Régebben - pehemre pont iskola időszakban - szüntelenül írni akartam. De így a szünetre elengedtem magam, elhanyagoltam az írást és egy kicsit megváltoztak a dolgok.. Többek közt ezért volt a múltkor az a szüneteltetés.. De ez most nem lényeg!
Csak szerettem volna, így a befejezés előtt elmondani, hogy mennyire köszönöm, hogy vagytok/lesztek/voltatok nekem! És remélem, hogy azért hiányozni fog legalább egy kicsikét a blog. :') Mert nekem nagyon fog.
Tehát a befejező részt valószínűleg holnap teszem fel, az un. Future Chapter-t pedig valamikor jövőhét folyamán.
És ne haragudjatok, amiért ilyen hirtelen szólok nektek. Tudom, hogy a 45. fejezetet “sejtelmesen” hagytam abba, de már teljesen elment a kedvem. A ti fantáziátokra bízom azt a bizonyos meglepetést. Sajnálom.
Na, akkor a következő és egyben befejező résznél “találkozunk”. Addig is szép napot.. Vagy amit ilyenkor szokás mondani. xx

“I always wanted to say a massive thank you for everything.”

12 megjegyzés:

  1. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :((((( Aláírást fogok gyűjteni, hogy nehogy abbamaradjon. Nem bírnám ki.



    Örökre az olvasód!Sel.

    VálaszTörlés
  2. Na ez most teljesen ledöbbentett:'( Remélem csak ez valami megkésett áprilisi tréfa, és a bolondját járatod velünk :( Ne érjen már végett, léccilécci*-* Az aláírásgyűjtésben részt veszek Selena!!
    Pedig én úgy szerettem ezt a blogot. Most tiszta szomorú lettem:( Nagyon sajnálom, hogy ezt a döntést választottad, de biztos nem lehetett könnyű.

    Azért még olvasni fogom a többi blogodat is:)
    D.xxx

    VálaszTörlés
  3. Imádom az összes blogodat, mindig is olvadtam, és fogom is. Te ösztönöztél arra, hogy bele fogjak az írásba. Tehetséges iró vagy. Azt viszont sajnálattal olvasom, hogy abba hagyod ezt a blogot. Nem szeretném, hogy ha eltűnnél !! :(
    Selena, én is részt veszek az aláírás gyűjtésben !!!

    VálaszTörlés
  4. Kár :( Imádtam a blogot, az aláírásgyűjtésben pedig én is részt veszek! Nagyon sajnálom a döntésedet, de ha úgy érzed, hogy már nem tudsz írni akkor megértem.

    Virág. xx

    VálaszTörlés
  5. ne csinald ezt veleem :'c első pillanattol kezdeve olvasom a blogood:'c nem akarom hogy ez legyen az utolso:'c

    VálaszTörlés
  6. Kérlek,ne tedd ezt velünk! :( És ha,mit tudom én,összegyülne vagy 20 komment?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyosak vagytok nagyon.♥
      A kommentek mennyiségével nincs semmi bajom. A történetnek eljött a vége, és szerintem időszerű befejezni a blogot. ":)" xx

      Törlés
  7. Ha lehet esetleg olyat csinálni, hogy átadni egy blogot másik profilra, megpróbálhatom és folytatni :) Nekem is van rengeteg bologom ehez hasonló pl: http://me-and-you-real-story.blogspot.hu/ Tudom nem ugyanolyan jó mint ez de megpróbálnám :) Ha tehetek ennek érdekében bármit is akkor csak ÍRJ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa.:D Olvasom a blogodat, és nagyon jó, csak nem tudok oda kommentelni, mert nincs ott 'névtelen'. Kérlek ne hagyd abbaaaaa.*-*

      Törlés
  8. Miért van az, hogy az összes jó blog befejeződik, szünetel?
    A kedvenc blogom volt a Shadow. Imádtam....és imádni is fogom!

    VálaszTörlés
  9. Szégyelem magam, hogy nem írtam eddig véleményt a történetedről, pedig kb. a 18. fejezet óta már én is olvasom:) Valahogy nem vitt rá a lélek, hogy leírjam mit gondolok, mert mások már úgy is leírták helyettem, hogy mennyire jó és tökéletes:) Meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon jól írsz és eredeti a sztori, így amikor rátalálam faltam a fentlévő fejezeteket:D Harry egy nagyon titokzatos és felfedeznivaló karakter, míg Sam egy zárkozott lány, akit megkéne nyitni.. mindkettőjük a szívemhez nőtte magát^^ Megdöbbentett a hír, amikor olvastam, hogy nem szeretnéd tovább írni.. Úgy érzem, hogy így nem fog kiteljesedni a sztori, mert nem tudom, hogy fogod beleírni "2" fejezetbe (egy hosszú+jövőkép), de persze ez a te dolgod és megtudod csinálni, de azért nem valami jó, hogy így lesz vége:/ Azt hiszem minden olvasód nevében mondhatom, hogy nagyon a szívűnkhöz nőtt ez a sztori a szereplőkkel együtt:) Természetesen olvasom a Bookworm-ot és ráveszem magamat, hogy írjak véleményt, de nem ígérek semmit, pedig megérdemled!:) Mert már amikor közzétetted ezt a hírt, nem tudtam mit írjak, hagytam egy kicsit ülepedni, hogy le tudjam írni mit is gondolok:) Egyébként az szerintem oké, hogy lemondtál a blog 2. évadáról, de azért eléggé kár, hogy nem fejezed be "rendesen" :/ Nagyon szeretem amit csinálsz, nagyon lehengerlő:D Remélem elgondolkodsz, hogy nem fejezed be így, mert nem csak én olvasnám tovább, ráadásul a tervezett 50 fejezettől nem vagy messze!:) Ha szünetet szeretnél tartani inkább, minthogy befejezed, akkor szerintem nem csak én várnék hűségesen:) Na jó most már abbahagyom:D Remélem nem írtam későn:/ UI: a helyesírási hibákat nézzétel el:D

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Még egy blogot sem olvastam, múltkor csak véletlen akadtam rá a tiédre. Gondoltam beleolvasok, úgysem lesz semmi, de teljesen magával ragadott! Még nem sikerült a végére érnem, de már nagyon várom, viszont szomorúan olvastam, hogy abba fogod hagyni. Irigylésre méltó, hogy ennyien olvassák a történeted és ezáltal mennyire megszerettek. Úgy sejtem, hogy pár személyes tapasztalatot is beleszőttél, de ez tök jó, mert valószínűleg te is pont annyira beleélted magad az írásba, mint mi az olvasásba.
    Sajnálom, hogy vége lesz, még így, hogy nem olvastam végig is tudom, hogy utálni fogom, többet nem térek rá a blogra új fejezetek után kutatva és nem fogok esténként azon izgulni, vajon mi lesz a következő részben.
    Remélem, ha ezt elolvasod rájössz, mennyien szeretünk innen távolról is, miközben egyáltalán nem ismerünk.
    Köszönjük, hogy pár perc (esetemben óra, mivel nem tudtam felállni a gép elől) erejéig beleláthattunk a fantáziádba és, mint kislányok újra reménykedni kezdtünk a (kissé mocskos :P )"happy end"-ben!
    xx

    VálaszTörlés

Tiny Hand