2013. július 20., szombat

48. fejezet

Sziasztok, drágák!
Én magam sem hiszem el, hogy ilyen hamar sikerült összehoznom egy újabb részt.. Lehet még nem kellett volna felraknom, de nem bírtam várni. Erről a fejezetről annyit kell tudni, hogy van egy kis "befejezés feelingje" de természetesen még nem ez az utolsó rész! Szóval nem kell megijedni, lesz folytatás! :D
Egyébként egyre jobban közelítünk a 200. feliratkozóhoz! Hihetetlen! Őrült tempóban törnek fel a számok, és nagyon boldog vagyok! Hamarosan a 100 000 oldal megtekintés is meglesz! Már csak egy kommentelési rekordot kéne megdönteni. ><
Nos, ennyit szerettem volna most mondani! Remélem tetszeni fog a fejezet! Jó olvasást! x

48. fejezet

A telefon hívás után fél órával durva ajtó verésre lettem figyelmes. Nem tudtam eldönteni, hogy most Harry van-e itt, vagy az, aki miatt be kellett zárkóznom. De a nevem motyogása után azonnal tudtam a választ. Kinyitottam az összes zárt az ajtón, majd kiakasztottam a láncot. A következő pillanatban már előttem állt Harry. Az arcán kisebb zúzódás nyomok voltak, a szája sarkából csorgott a vér, az orrán pedig egy szintén vérző seb volt.

- Jézusom, mi történt veled? ─ rémülten kérdeztem, miközben a kezénél fogva behúztam.

A konyháig vontam magam után, és közben valami olyasmit motyogott, hogy "Izz bajban volt". Szinte tudtam, hogy ez befog következni.
Egy szék felé irányítottam, ahol helyet foglalt. Előkaptam az első anyagot, ami képes megtartani a vizet, és a csap alá dugtam. A bensőm ezúttal a rémülettől remegett.

- Mi a szart csináltál? És ki tette ezt veled? ─ feszülten kérdezősködtem.

A szája sarkához nyomtam a nedves konyharuhát, s egy ideig ott tartottam. A hüvelykujjamat óvatosan végig húztam az orrnyergén, amire felszisszent. Nem vagyok orvos, de azt én is megtudtam állapítani, hogy nem egy szimpla horzsolás.

- Elkísértem Izzie-t, megnézni egy kiadó lakást ─ halkan mormolta. - Valahogy oda jött az exe, és félre értette a helyzetet. Ez lett belőle.

Lehunytam a szemeim; mélyet sóhajtottam. Igen, éreztem, hogy előbb utóbb bekövetkezik valami ilyesmi.. De nem hittem, hogy ilyen hamar.

- É-És mi van Izzie-vel?

- Fogalmam sincs.. Azt hiszem elvitte őt az az elmebeteg ─ ficeregni kezdett.

Tudom, ha tehetné, már most elindulna Izzért. De én nem engedném. Az az alak félelmetes és közveszélyes. Harry pedig nem teheti meg, hogy veszélybe sodorja magát. Beleőrülnék, ha ennél nagyobb baja esne, csak mert hősies akar lenni.

- Sam, azt hiszem, hogy a számnak már nincs semmi baja ─ nehézkesen elmosolyodott.

- Ó, fogd be! Inkább azt mondd, hogy hol fáj a legjobban?

- Miért? Oda kapok egy puszit? ─ kezeivel a combom hátsó részéhez nyúlt, majd magához húzott.

- Oda kapsz egy csinos kis jéggel teli zacskót ─ apró mosolyra húzódott a szám.

Az asztalra készített jeges zacskóért nyúltam, amit a orrához szorítottam. Ismét felszisszent, de tartotta a "férfias imidzset". Az alsó ajkamat harapdálva vizsgáltam az arcát díszítő kis zúzódásokat. Kirázott a hideg, ahogy akaratlanul is elképzeltem a jelenetet, ahogy elbánnak vele.

- Kerülnöd kell a kockázatos ügyeket ─ hangomban érezhető volt a féltés. - Így nem fest jól az arcod ─ humorosan hozzátettem.

- De Izz.. Muszáj segítenem rajta. Nem hagyhatom szarban ─ elhalkult.

Lehunytam a szemeim, s lassabban vettem a levegőt. Valahogy megakartam próbálni lebeszélni erről. Aztán eszembe jutott egy ötlet. Borzalmas és undorító, de kétségbeesettségemben nem tudtam jobbat kitalálni. Tekintetem komollyá vált, majd eltoltam magam Harrytől.

- Ha te ezt akarod csinálni, én nem támogatlak ─ jelentettem ki határozottan.

- Umm, tessék? ─ meglepetten mélyült el a tekintetemben.

Azt hiszem most először voltam ennyire elszánt. Az utóbbi időben meglehetősen sok változás ment végbe rajtam. És ehhez hozzátartozik a magabiztosság is. Tudom, hogy az ötletem kicsit sem fair Harryvel szemben, de nem találtam egy ész szerűbb megoldást sem.

- Egyszerű; vagy Izz vagy én ─ karjaimat a mellkasom előtt keresztezve cövekeltem előtte.

Félre dobta a jeges zacskót, miközben heves léptei felém irányultak. Félve hátrálni kezdtem, míg egy kemény falnak neki nem ütköztem. A szívverésem felgyorsult, az adrenalin szintem kezdett feltörni.

- Te ultimátumot adsz, nekem? ─ kissé megfélemlítő volt a hangja.

Kezeit a falhoz nyomta a két vállam mellett. Erős karjai mindkét irányban elvágták a menekülési utam. Talán még sosem láttam ennyire dühösnek. Oké, valószínű, hogy rossz ötlet volt az ultimátum. De tartanom kell magam.

- Miért? Szerintem tökéletesen elfogadható, hogy két lehetőség közt kell választanod. Most legalább kiderül, hogy mit érzel valójában ─ mondtam halkan.

- Ez nem így működik, baby. Vannak dolgok, amikbe te sem szólhatsz bele ─ zöld szemeivel szinte villámokat szórt.

El sem tudom képzelni, hogy most mi zajlhat le a fejében. A gyomromba beállt az a bizonyos görcs, amit a rémület és a stressz vált ki az emberből. Hatalmas kezeivel megszorította mindkét felkarom, ezzel véglegesen is megakadályozva, hogy elszökjek a keresztűzből.

- Aha, szóval mostanság a durvaságoddal tudsz egyedül megállítani? ─ igyekeztem továbbra is éreztetni, hogy nem félek, de egyre kevesebb sikerrel.

- Sam, maradj csöndben. Megőrjítesz ─ lélegzet visszafojtva beszélt.

És végül eleresztett. Mintha feladta volna. A konyha felé indult, s út közben visszavette a jeges zacskót az orrához. Én ott maradtam a falnál. Még mindig remegtem egy kicsit az ijedtségtől. Viszont nem elégedtem meg ennyivel. Én a válaszát akartam hallani.

- Nos, megfutamodtál? Feladod? Legyőztelek? ─ keresztbe tett karokkal indultam meg felé. Provokáltam.

A konyhapulton támaszkodott, miután ismét eldobta magától a jéggel teli zacskót. A pult másik végéhez álltam, és igyekeztem megtartani a tisztes távot. Istenem, ha végre kimondaná amit hallani akarok, sokkal könnyebb lenne. Az arcán lévő kis zúzódásokat akarom ápolni, megakarom őt nyugtatni, és elfeledtetni a fájdalmait. De nem tehetem, mert makacskodik. És ezúttal nem hagyom, hogy válasz nélkül faképnél hagyjon. Tehát tovább erősködöm.

- Ez most miért jó neked? Tudok magamra vigyázni, de Izzie nem. Nem akarom, hogy miattam baja essen ─ motyogta.

- Igen, nyilván tudsz magadra vigyázni. Ezek a sebek csak úgy véletlen kerültek rád, igaz?! ─ homlok ráncolással éreztettem, hogy ideje jobb érvelések után néznie. - Oké, Harry, úgy érzem hosszú lesz ez a mai nap, ugyanis én türelmesen kivárom a válaszod..

A mellkasa láthatóan emelkedett fel- és le. A fehér pólója alatt ott lapult a nyaklánca, amin az a bizonyos "S" betű is ott lógott. Megfontolt léptekkel kerültem meg a pultot, majd felültem rá. Odacsúsztam mellé, de majdhogynem levegőnek nézett. Bal keze a combom mellett volt pár centire, és hevesen szugerálta azt a kevés távolságot. Tenyerembe vettem a kezét, s áthatóan néztem rá.

- Gyerünk ─ biztattam.

Néhány pillanatnyi habozás után elgyengült. Kezeivel megragadta combjaimat, majd egy "domináns" mozdulattal maga elé húzott. A térdeim között volt a dereka, lábaimat pedig körbe kulcsoltam az övéi körül. A kezeit feltolta a combom mentén, majd ujjvégit a fenekemhez préselte. Elnevette magát, amikor kicsit megugrottam.

- Én a tiéd vagyok.. És csak tudni akarom, hogy te az enyém vagy-e ─ suttogtam.

Kezeim között tartottam az arcát, a hüvelykujjaimmal pedig cirógattam a zúzódásokat. Homlokát az enyémhez döntve hunyta le a szemeit.

- Ez nem kérdés ─ mormolta. - Nem akarlak elveszíteni.. De felelősnek érzem magam.

- Ennyi? Ez az utolsó szavad? ─ levettem róla a kezeim, s eltoltam magamtól.

Megadta a választ. Tehát Izzie. Rendben, csak nyugodtan. Én nem bírnék úgy élni, hogy mindennap azért izguljak, ki és hol veri épp félholtra.
Lekászálódtam a pultról, és a hálószoba felé indultam. Kirángattam egy bőröndöt a gardróbból, s pár kezem ügyébe kerülő ruhadarabot beletuszakoltam. Erős akartam maradni, így megakadályoztam, hogy lecsorduljanak a könnyeim.

- Baby, maradj velem ─ megragadta a csuklómat, amikor elmentem mellette.

Dühösen ránéztem, megvontam a vállam, aztán tovább folytattam az utam. Lerántottam egy meleg pulóvert a fogasról, mert odakinn eléggé fújt a szél. Sietősen belebújtam, s hirtelen feleszméltem, hogy ez az anyag a Harryé. Kiakartam hámozni magam belőle, mikor megállított.

- Ne! Neked adom ─ hadarta.

Nem vettem róla tudomást, de azért a pulcsit elfogadtam. Megmarkoltam a bőrönd fülét, s kiviharzottam a lakásból. Harry nem próbált visszatartani. Nos, tényleg ennyi lenne? Talán felfogta, hogy ezúttal komolyan haragszom rá. Régen még talán kitudott békíteni egy eleresztett gödröcskés mosollyal, de már más a helyzet. Meglehet, hogy ebben közre játszik az is, hogy mennyire ismerem őt. Tudom; illetve sejtem, hogy jelenleg is azon tépelődik, mit kellene tennie, hogy igazságos legyen a felosztás. Meg kell értenie, hogy én nem tudok így élni. Állandóan miatta kéne aggódnom, miközben a szívem alatt egy új élet van!? Ezt nem vállalom.

*

Clarék nem tudtak befogadni, Sofie pedig elutazott a családjával. Bő másfél óráig tépelődtem azon, hogy hová menjek. Igen, az egyetlen megoldásnak Ryan bizonyult. Ironikus, tudom. De mit tehetnék? Nincs akkora ismerettségi köröm, hogy könnyedén találjak magamnak egy rövid időre szállást. Ryant utoljára akkor láttam, mikor Hayleyvel rám ijesztettek. Legyűrtem magamban mindenféle gyűlöletet és mély levegőt vettem. Becsöngettem. Pár percig álltam a ház előtt, míg ajtót nem nyitottak.

- Szent szar! Sam Jillian Ross személyesen? ─ tágra nyílt szemekkel bámult, s kis mosolyra húzódtak ajkai.

- Umm, Ryan, kérhetnék egy apró szívességet? ─ az alsó ajkamba haraptam.

Elővettem a régi, "szűzies" Samet, s úgy hatottam rá. Megtanultam használni a megfelelő eszközöket a férfiak ellen, hála a drága barátomnak, aki épp pillanatnyi elmezavarban szenved.

- Ahogy elnézem ez nem valami apróság ─ a bőröndömre mutatott.

Fejével hátra biccentett; jelet adott, hogy bemehetek. Kikapta a kezemből a nehéz táskát, míg én körül néztem. Egy letisztult legénylakásban találtam magam. Nem rossz, de közel sem olyan otthonos, mint az Övé. Kibújtam a cipőimből, s bementem a nappaliba. Ryan az ajtó mellé tette a bőröndöt, majd követett. Az ablakhoz léptem, elmeredtem a ködös londoni időjárás látványában. Közben pedig mélyeket szippantottam a pulóver illatából. Szerintem senkinek sincs annyira jó illata, mint Neki. Te jó ég, máris hiányzik! Az elmém szintén ködbe borult, ahogy elkalandoztam. Most odaakarok bújni hozzá, és apró puszikat akarok hagyni tökéletesen puha bőrén. És végig csókolni az arcán égtelenkedő zúzódásokat, abban reménykedve, hogy az ajkaim feloldják a fájdalmait. Halkan suttogni a nevét, és rakoncátlan tincsei közé túrni.. Csúnyán váltunk el egymástól, és nem tudom mikor lesz merszem újra szembe nézni vele. Már megbántam, hogy ilyen választás elé állítottam. Harry egy bonyolult személyiség.. Nehéz kitalálni, hogy épp mire gondol. De én azt hiszem már elég jól ismerem ahhoz, hogy nagyjából elképzeljem a gondolatait. És csak reménykedem, hogy ő is legalább annyira hiányol majd engem, mint én őt..

( Ne felejtsetek kommentelni! Köszönöm! )

35 megjegyzés:

  1. ♥Nagyon,de nagyon szupi volt,és imádtam,imádtam és imádtam ♥ Kövitttt !! :) <3 :D ♥

    VálaszTörlés
  2. Úristen.
    Hát, ez megrázó. De komolyan. Eleinte viccesnek tartottam, meg elmosolyodtam azon, hogy Sam provokálja Harry-t, aztán rájöttem, hogy ez közel sem bizonyul olyan viccesnek. Én nem hiszem el, hogy Harry van annyira kis köcsög, hogy Izzie-t választja. Az nem lehet! Sam pedig.. Nos, úgy gondolom, hogy én sem cselekedtem volna másképp, de azért béküljenek ki Harry-vel :') Úgy az igazi. Várom, nagyon várom, hogy mit hozol ki a sztoriból. És valami eszméletlenül jó rész lett egyébként :'3 Nagyon-nagyon tetszik. Talán ez az eddigi legjobb. Na mindegy is, nem firtatom, hiszen te is tudod magadtól, hogy mennyire elképesztően, zseniálisan szuper fejezetet hoztál nekünk össze.:D

    u.i.: remélem ismét én vagyok az első komizó! :3

    Lana
    xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Francba >< lecsúsztam az első komiról :c
      *dühös*

      Törlés
  3. Nagyon,de nagyon tetszett!! Viszont, istenem kérlek ne szedd szét őket. Már napok óta csak olyan blogokkal találkozom ahol vagy meghal a lány, vagy szét mennek... Esküszöm már félek feljönni és elolvasni a részeket.
    Imádtam,mert imádom ahogyan írsz:))
    Kérlek, hamar kövit és hozzd őket újra össze:
    PLEASE!!
    Puszih
    Dasie

    VálaszTörlés
  4. Dejó, hogy ismét ilyen hamar hoztad.Nem gondoltam volna*-*
    Ez a rész ez asdfghj leírhatatlan lett*o*Remélem, hogy nem akarod őket szétválasztani, mert az..nem lenne jó..Szeretem a Sarry párost:D
    Amit Lana Del Rey írt, az hát..minden szava igaz, soo nem tudok mit írni._.Csak azt, hogy ne nagyon várakoztass meg minket a következő fejezettel, mert ajch az szemétség lenne:D
    Ui:.Büszke lehetsz magadra, amiért így írsz és amiért ennyi feliratkozó+komizó+oldalbetöltések száma van: )

    VálaszTörlés
  5. Oh my gosh...:o Hat ez durva volt! Kisebb sokk ert ahogy vegig olvastam. Egyreszrol ertem Harryt es Samet is... De akkor is...Ahhj ezzel most az oruletbe kergettel, remelem tudsz rola!:D Waaaaa nagyon varom mar a kovetkezot! Siess!!:) xx

    VálaszTörlés
  6. Asdasasdasad *-* hát ez így nem éppen boldog :'c sőt... szomorú :S de tetszett!:D

    VálaszTörlés
  7. jujj nagyon jo!!:))
    ugye hepiend lesz a vege?! *.*
    imadom ahogy irsz.:3

    VálaszTörlés
  8. :o Ne, én komolyan kinyírom azt a csajt... Iszonyatosan jó lett:) Mindkettőjüket sajnálom:s Siess a kövivel!:)♥

    VálaszTörlés
  9. imádooooom!! <3 <3

    VálaszTörlés
  10. Kérlek, ne menjenek szét. Nem teheted ezt. Szinte sírtam az utolsó sorokat olvasva. Siess a következő résszel, pont úgy mint ezzel:).

    xoxo, Edina

    VálaszTörlés
  11. Eszméletlen jó! *_*
    Minél hamarabb a kövit! ;)

    VálaszTörlés
  12. Köszi,hogy ilyen gyorsan hoztad a kövit.!:):) Nagyon jó volt.:) Remélem nem mennek szét. :c Már alig várom a következőt. !:3

    VálaszTörlés
  13. Csak egy szót írnék, hogy IMÁDTAM <3:). És köszönöm, hogy itt vagy és írod a fejezeteket, mert én tényleg nagyon szeretem, ahogyan írsz, és a történetidet is:) Várom a következőt:)
    D.xxx

    U.i:Mi a kommentelési rekord száma, amit meg kell dönteni? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm.:')
      Hát, az eddigi legtöbb komment az 29 volt. Most jó lenne legalább megütni a harmincat.:D *szép álmok*

      Törlés
  14. Nagyon jól írsz. Imádom a blogod. Egyedi és épp ezért szeretem.! ;)

    VálaszTörlés
  15. Nos,ez eszméletlen jó rész volt,de ha szétmennek,én bőgni fogok.és nem szeretek sírni :'(
    könyörgöm,siess a kövi résszel!! :)

    VálaszTörlés
  16. Egyet nem értek, hogy miért nem a saját házába ment vissza?
    Amúgy jó rész lett :D

    VálaszTörlés
  17. Fantasztikus ez a blog! Siess a következő résszel!! <3

    VálaszTörlés
  18. Erre a végre nem számítottam!:O miért kellett szegény Harry arcát elcsúfítani:( sajnálom, hogy Sam és Harry összeveszett, de minden kapcsolatban eljön az ilyen.. egyébként egyetértek szemmel, hogy miért adott ultimátumot, lehet én is adtam volna, de valószinüleg csak az ilyen sokadig eset után:S várom a következőt!:)nagyon jó lett!:)

    VálaszTörlés
  19. nagyon jóóó lett !!! :D ... Remélem hogy hamar kibékülnek ... hozd gyorsan a kövit !! :)

    VálaszTörlés
  20. Imádom!! Siess a kövivel:)

    VálaszTörlés
  21. ez nagyon jo*.* gyorsan kövit!:)

    VálaszTörlés
  22. Nagyon jö lett, várom hogy vissza menjen Harryhez

    VálaszTörlés
  23. Nagyon jó imádtam remélem meg lez a 30 :3 Már nincs messze még 5 ;) Sok sikert..

    VálaszTörlés
  24. Már csak 4 !! <3 IMÁDTAM

    VálaszTörlés
  25. alig várom a kövit((: siess vele(; <3

    VálaszTörlés
  26. Olyan jooooo :$$$ hozd gyorsan a folytatást !! <3 *-*

    VálaszTörlés
  27. Teljesen beleképzeltem magam a történetbe! alig várom a folytatást remélem még nem hagyod abba és Sam nem veteti el a gyereket! (vajon mi lesz a neve a kicsinek?!) *gondolkozó fej* <3

    ¤r.k

    VálaszTörlés
  28. ÉN VAGYOK A 30.!!! *_____* imádom ezt a blogot nyaralni vagyunk és szerintem EZ a blog nélkül nem élném túl! tehát köszönöm és énis remélem hogy a gyerek megszületik! Mi lesz a neve stb stb. Akkor a neve a tiszteletemre lehetne Georgina :D mivel én vagyok a rekord megdöntő! *vicc* :DD

    VálaszTörlés
  29. Harry és Sam nem szeretne össze házasodni?? <3 ^^

    VálaszTörlés
  30. Megkérhetlek arra hogy a következő részekben Harry szemszögéből irsz? mert hiányomol azokat a részeket ahol belelátok harry fejébe! Köszi :) de ezért nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  31. Omg*-* Nagyon jo:) Remelem visszamegy Harryhez,es azt is,hogy a kesobbi reszekben osszehazasodnak.xx

    VálaszTörlés
  32. mikor lesz kövi?*---* nagyonjó!:)

    VálaszTörlés

Tiny Hand