2013. június 28., péntek

44. fejezet

Hii, babes!

Nos, hoztam nektek egy vadonatúj fejezetet! Remélem azért egy kicsit hiányzott nektek a blog.. Mert nekem már eléggé.. Tudom, nem volt hosszú a szüneteltetés, de én eddig bírtam. Ez a blog már tényleg a mindennapjaim része, és nem tudnám tovább húzni a mellőzését! Ráadásul immáron 123 rendszeres olvasóval bővült a feliratkozós lista! Hű, hát ezt igazán nem gondoltam volna a blog kezdésekor.. De a múltidézést hagyom az utolsó fejezet érkezésekor. Nyugi, az még nem most lesz! c;
Fogalmam sincs meddig írom még a fanficet. Természetesen már körvonalazódott bennem a tökéletes vég. Igaz, hogy csak hosszas gondolkodás után, de már megvan! Nem szeretnék semmit elárulni ezzel kapcsolatban.. Majd megtudtok mindent, ha itt lesz az ideje! De egyenlőre még csak a 44. részhez szeretnék jó olvasást kívánni, és elnézést kérni, hogy nem lett túl hosszú! x

44. fejezet

*Néhány nappal később*

A kanapé sarkában kucorogva olvasgattam A szürke ötven árnyalata című könyvet, s közben halkan szürcsöltem a teámat. A szemeim gyorsan futottak végig a bűvös regény romantikus sorain. Egy újabb ijesztő pasit kerít hatalmába az ártatlanság vonzereje. Ismerős.
Az ujjaimmal szorongattam a kopott pléd sarkát, mialatt igénybe vettem a vizuális fantáziám. Órák óta görnyedek az olvasmány felett, és még csak reggel nyolc van. Harry szuszogását a nappaliig hallani; ez megmosolyogtat. Egy pillanatra kizökkent az olvasásból a barátom gondolata. Ahogy félmeztelenül, takaróba burkolózva álmodik valamiről. Talán rólam. Nos, csak gondolnom kellett rá, s a következő pillanatban már fel is bukkant. A felső teste fedetlen volt; ahogy sejtettem. Csak egy bő, kopott szürke színű pizsama nadrág takarta a lábait. Álmosan dörzsölte a szemeit, és ásítozott, miközben felém csoszogott. Az amúgy izgalmas könyv egy pillanat alatt jelentéktelen tényezővé vált, így félre dobtam a kanapé másik végébe. Óvatosan lehelyeztem a forró teával töltött bögrémet, amire az S. R. monogram van ráfestve. Igen, tőle kaptam.

- Hello, édes ─ a szokásos köszöntéssel torpant meg a kanapé mellett.

Hideg ujjaimmal körbefontam a csuklóit, késztetve, hogy csatlakozzon hozzám. Fáradtan, morogva telepedett a bézs színű kanapé belső szélére. Fekvő helyzetbe csúsztattam magam, miközben Harry karjai körbe öleltek. Fejét a mellkasomra fektette, a szemeit pedig lehunyta. A szívemet melengette ez az érzés. Halvány mosoly görbült ajkaimon, s ezzel párhuzamosan beszippantottam Harry illatát. Ilyenkor a testem kopár sivataggá válik, és Harry illata jelenti az egyetlen szomjoltási lehetőséget. Ujjaimmal szórakozottan rendezgettem kusza, alvás utáni tincseit. Tudom, hogy ezt imádja.
Fogalmam sincs meddig feküdtünk ott. Az időérzékem valahogy elszállt. Azt hiszem kicsit elszenderedtem. De nem élvezhettem sokáig ezt a helyzetet. Kósza gondolataimat gyötrő hasgörcs zavarta meg. Már megint!

- Jól vagy? ─ Harry lustán elejtette a kérdést, amikor mozgolódni kezdtem a szorításában.

Csendben maradtam. Az ölelkezést viszont kénytelen voltam félbe szakítani. A torkomban gombóc keletkezett, ahogy a mosdó irányába siettem. Iszonyatos hányinger zaklatott. A wc felé hajoltam, és a gyomrom visszaküldte a reggelire elmajszolt vaníliás kekszeket. Remek!

- Hé, itt vagyok, baby ─ aggódva suttogta mellettem.

Hosszú, hullámos tincseim meglehetősen útban voltak, így ő hátra fogta azokat. Oh, te jó ég.. A barátom mellettem térdel, megnyugtató dolgokat motyog, miközben én hányok. Valahogy nem így képzeltem el a szombat reggelt.

- Egy pohár vizet kérhetek? ─ remegve rogytam vissza a hideg csempére, mituán kiürült a gyomrom.

Harry aggódva bámult; nem akart egyedül hagyni egy percre sem. Az alsó ajkamat harapdáltam, s igyekeztem elfelejteni a rossz szájízt. Reszketve figyeltem Harry sietős mozdulatait. A csapból engedett némi hideg vizet egy fogmosópohárba. Az átlátszó műanyag pohár hamar megtelt, így pár lélegzet vétel múlva végre kitisztulhatott a szám. A hasam sem rendetlenkedett tovább. Bár még mindig kétségbe esetten ücsörögtünk a wc mellett. Nem szerettem volna megtapasztalni milyen az ha a nappali közepén jön rám a hányhatnék. Nos, egy újabb rosszullét. Már csak ez hiányzott.

*

A délután magányosan telt. Egyedül voltam Harry lakásában. Nem merném még kijelenteni, hogy ˝otthon˝ mivel ez egy elég erős megfogalmazás. Egyenlőre csak barátkozom a helyzettel. Az egyedül töltött órák alatt volt egy kevés időm gondolkodni. Szédülések, ájulások, fejfájások és hányinger. A tudatalattim erősen hajlott a ˝hé Sam, te terhes vagy˝ mondókája felé. De én vállat vonva leráztam magamról mindenféle téveszmét. Ugyan már.. Már hogy lennék terhes? Hisz ez egy meredek állítás. Talán egyszer fordult elő a teherbe esés lehetősége.. De nem! Az lehetetlen. Illetve csak remélem, hogy az.
Mindenestre a tudatalattim nem hagyta abba a nyaggatást. Rávett, hogy szerezzek be egy terhességi tesztet. Tudom, őrültség már maga a gondolat is. De valahogy mégsem tudom elfelejeteni a témát.
Clar késő délután toppant be, egy kiadós londoni zápor után. Nincs kocsija, szóval szinte mindenéből csöpögött a víz.

- Amíg én átöltözök, te csináld ezt meg, oké? ─ a kezembe nyomta a rózsaszín dobozkát, s lehámozta magáról a kabátját.

Félénken bólintottam, majd mély levegőt véve elindultam a fürdő felé. Neki támaszkodtam a mosdókagylónak és kellő precizitással olvastam végig a terhességi teszt utasításait. A fejemben pedig folyamatosan ez az elmélet kattogott. Az Istenszerelmére, Harry..
Tizennyolc éves vagyok, ő pedig tizenkilenc. Mindketten hülyék lennénk a gyereknevelés terén. Hiszen tapasztalatunk sincs. Ráadásul Harry csapongó életmódja kicsit ijesztő. Mi lenne, ha ő egyáltalán nem akarna hallani rólam, miután megtudná, hogy terhes vagyok?! Mondjuk ez érthető. Fiatal, elképesztően jól néz ki, imádják a nők.. és férfiból van. Mégis melyik tizenkilenc éves srác adná fel a függetlenségét egy véletlen becsúszott gyerekért? Tudom, egyiksem. De ezen szempontból én is éretlen vagyok. Még magamat sem tudom ellátni, nemhogy egy apró kisgyerket. A szívem összeszorult a gondolatra, hogy mi történne, ha a rosszabbik esettel kerülnék szembe. Egy gyerek, én, és a magány. Szép trió. Harry nélkül..

*

Az ujjaim közt szorongattam a tesztet és türelmetlenül vártam, hogy végre jelezzen valamit. Clar magához szorított és nem hagyta, hogy elgyengüljek. Meglehet, hogy neki kell majd felkaparnia a padlóról, miután lesokkol a hír. Engem akkor is mélyen érintene az ügy, ha negatív lenne a teszt. Hisz a tudat, hogy megfordult rengeteg szörnyűség is a fejemben, már nem nem hagyna nyugodni. Hogy talán még mindig nem ismerem eléggé azt az embert, akit szeretek. Nem tudom, hogy hogyan reagálna egy ilyen helyzetre. Pár hónapja szintén a vele kapcsolatos titkokon agyaltam. De akkor még azért, mert megakartam ismerni; most meg azért, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyire támogatna akkor, ha teherbe esnék. Fogalmam sincs. Még mindig egy hatalmas, görbe kérdőjel égeti az agyam hátsó zugát, és nem tudok csillapodni. Bosszantó, hogy nem érzem teljesen egyértelműnek bizalmam iránta. Utálom magam, amiért a bizonytalanság halvány szikrája is felvetődött bennem. A szívem és az agyam vitatkoznak egymással. Az elmém csakis Harry régi ügyeivel tud érvelni, míg a szívem a vele töltött idővel, a tőle kapott törődéssel és figyelmességekkel. Összezavarodtam. És az a legnyugtalanítóbb, hogy igazából még az sem biztos, hogy egyáltalán van-e valami, vagy valaki a hasamban.

- Sam, letelt az idő ─ Clar halkan felszólalt, és magamhoz térítettek a szavai.

A gyomrom görcsbe rándult. Végem. Nem bírom megnézni.

- Kérlek.. Megnéznéd inkább te? ─ idegesen felé nyújtottam a tesztet.

A barátnőm szó nélkül rábólintott, én pedig hátrébb húzódtam néhány lépést. Ismét a mosdókagyló szélénél támaszkodva vártam az eredményt. Próbáltam minden rezzenést figyelembe venni Clar arcán, de ő póker arccal meredt a kis eszközre. A füle mögé tűrte leomló világos barna hajtincseit, s barna szemeivel tanácskozva vizslatta a tesztet. Annyira idegölő volt várakozni.

- Nos, Sam Ross ─ óvatosan emelte rám a tekintetét. - Örömmel jelentem be, hogy anyuka leszel!

A szemeim tágra nyíltak, az állam pedig majdcsak a padlót súrolta. Egyenként dolgoztam fel Clar minden egyes szavát. Örömmel-jelentem-be-hogy-anyuka-leszel. A barátnőm hatalmas mosollyal az arcán állt előttem, míg én lefagytam. Továbbra is mozdulatlanul álltam. Rémülten, csalódottan, elhagyatottan. Mi lesz velem ez után?

- Gyerünk, drágám, mosolyogj! Ez csodás dolog ─ megfontoltan magához húzott.

Mosolyogni? Clar tényleg nem tudja mit érzek most. Minden porcikám remeg; az ereimben lüktet a vér. Legbelül eszeveszettül tombolok és gyötröm magam. Nekem ez egy darabig még egyenlő egy mini öngyilkossággal. A felelőtlenségünk, és a naivitásom vezettek ide. Ha harminc éves lennék, és tökéletesen betervezett gyerekről lenne szó, akkor persze nyilván repesnék, de így.. A tudatalattim pedig ördögi kacajjal suttogja, hogy ˝Harry utálni fog˝. És kezdek hinni neki. Képtelen vagyok most a pozitív dolgokra gondolni. Még azt sem tudom mik azok. Bizonytalan és felelőtlen idiótának érzem magam. Egy gyerek? Ezt végig sem gondoltam. Hiszen ez azt jelenti, hogy egy életről kell gondoskodnom. Törődnöm kell vele és élete végéig támogatnom kell. Tökéletesen le vagyok sokkolva..


( Örülnék, ha hagynál egy megjegyzést! Előre is köszönöm! xx )

18 megjegyzés:

  1. úristen:O kíváncsi vagyok Harry mit fog szólni:O

    VálaszTörlés
  2. Egy kicsit meglepődtem azon, hogy Sam terhes és kíváncsi vagyok Harry mit fog szólni ehhez. Nagyon jól írsz és imádom a blogodat, csak így tovább!! :)

    VálaszTörlés
  3. ahogy téged ismerlek ez a terhesség nem lessz egyszerű menet!!:D:D nagyon kiváncsi vagyok Harry reakciójára!!:O nem sejtek sok jót:( siess a kövivel!!

    VálaszTörlés
  4. Úristeeen tudtaam.:D De jajjmááár, remélem nem lesz olyan hülye Sam, hogy eltitkolja Harry elől és elhagyja őt, vagy esetleg abortuszra adja a fejét. És azt is remélem, hogy Harry sem lesz hülye! JAJJJ NAGYON SIESS A KÖVIVEL, MERT IMÁDOM.:D ÉS NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK.:D Puszi.: Gabi Gab <3

    VálaszTörlés
  5. ISTENEM, ISTENEM, ISTENEM!! VÉGREEEE:DDDD EL nem hiszed, hogy mennyire vártam már, hogy kiderüljön terhes! Azért remélem, hogy, ha minden jól megy és meglesz a baba, akkor a születését nem olyan sablonosan írod majd le(miről is beszélek?! Hiszen te nem írsz sablonosan, sőt!)

    Na szóval imádom a blogodat!:)
    Sel.

    VálaszTörlés
  6. Wow,nagyon meglepett ez a rész,és tiszta mint írtam woowww lett.Sam tényleg terhes lett,mondjuk arra nagyon kíváncsi vagyok,hogy Harry mit fog szólni :) Várom a következő részt!!imádom ezt a blogot !! :) <3

    VálaszTörlés
  7. őszintén mondom, hogy már hiányzott a blogod:') nem éllítom, hogy nagyon meglepett ez a rész, mert nem így van. kicsit azért számítottam rá, nem újdonság:) de iszonyatosan jól fogalmazol és ezt (is) imádom<3 nagyon várom az új részt;)
    Ofii07

    VálaszTörlés
  8. anyááád.. már bocs.. de ez eszméletlen lett!!!
    az volt bennem, hogy ajjh, majd csak később lesz rész.. erre.. ahhw.. köszönöm! :3
    következőőőt!! és a a Bookworm-ban is!! :3

    VálaszTörlés
  9. Ha tudnád, hogy mennyire, de mennyire örülök, hogy hoztál új rész a Shadow.-hoz! Nagyon-nagyon hiányzott már. :')

    Zseniális lett; attól eltekintve, hogy nem lett túl hosszú, rettentően eseménydúsra sikeredett. El sem hiszem, hogy Sam terhes. Mondjuk számítottam rá, de nem gondoltam volna. Harry reakciójára leszek kíváncsi, és talán félek is tőle egy kissé. Fogalmam sincs, hogy mit fog ahhoz szólni, hogy a tizennyolc (!!!) éves barátnője terhes. Abban viszont biztos vagyok, hogy a történet csavaros lesz. c: Ismerlek már annyira, hogy tudjam :D
    Nagyon várom a folytatást!

    u.i.:most olvasom a neten a szürke ötven árnyalata című könyvet és nagyon imádom. *~*
    Puszi, Lana
    xx.

    VálaszTörlés
  10. OMG!!!!!!!!! Kíváncsi vagyok, hogy Harry mit fog szólni. Nagyon várom A folytatást! És nagyon sokáig volt szünet alig bírtam ki várni, hogy legyen folytatás. ;) *-----------*
    XoXo: Heni :* <3

    VálaszTörlés
  11. Omfg*--*nagyon kíváncsi vagyok, hogy Harry mit fog hozzá szólni, de azthiszem ezzel nem vagyok egyedül.Remélem, hogy kedves és megértő lesz..Nempedig eltaszítja majd Samet, mert akkor megverem:´cc:DAsd*--*Aig várom már a következő fejezetet,és amit írtál nekem privátba, hogy...*---*Nembíííírom.."Felizgattál"..:DD Egyszerűen imádtam, szóval GYORSAN Kövit kérlek szééépen♥:D
    Ui:.Az a gif, megölt..NEm is tudom, hogy honnan szedted..de msot komolyan*-*:D

    VálaszTörlés
  12. annyira tudtam, már írtam csopiba is :D egyértelmű volt :D

    VálaszTörlés
  13. anyááám uristen terhes??? na neeee vajon mit fog szólni hozzá Harry? már annyira vártam imádom ♥♥

    VálaszTörlés
  14. Nekem rettenetesen hiányzott a blog, minden nap néztem, hogy van e új rész. Imádom! Ez a rész is fantasztikus lett! Nagyon várom a köviiiiit!<3

    VálaszTörlés
  15. én is rendszeresen néztem hogy mikor lesz új rész ... nagyon jóóóó lett !! :D ... amikor azt irtad hogy rosszul van én már tudtam hogy terhse lesz :) nagyon jóóó gyorsan kövit !!! XD

    VálaszTörlés
  16. Szia!
    Két nap alatt elolvastam a blogot. Imádom. Remélem Harry nem fog kiakadni a babán. Csak így tovább.
    Siess a kövivel.

    VálaszTörlés
  17. VÉGRE VÉGRE VÉGRE!:DD ÚJ rész Új rész :D:D:D:D Nagyon jó lett.:) Siess a kövivel♥ *_____________________*

    VálaszTörlés
  18. OMG!Bocsi nem írtam minden részhez,de egyszerűen tényleg nem találom soha a szavakat.Imádom el sem tudom mennyire le sem tudom rakni.Szóval csak így tovább imádom és téged is,hogy ezt megosztod velünk azt hiszem elvonóra kell mennem,ha így folytatom.Egyáltalán létezik elvonó erre a blogra,de nagyon remélem,hogy nincs. <3

    VálaszTörlés

Tiny Hand