2013. április 12., péntek

21. fejezet

Hii, darlings.
Nos, először is köszönöm a 28 feliratkozót!! Már közel a 30! *-*
Nem lehet elégszer megköszönni nektek azt a sok támogatást! ♥
Most nem mondanék többet, mert gondolom már tűkön ülve vártátok az új részt... Egyébként most úgy döntöttem, hogy a 22. fejezet felét is hozzá toldom ehhez, mert ha nem tettem volna, akkor egy igencsak rövidke rész lett volna.
Remélem tetszeni fog; de mielőtt elkezditek olvasni, tudnotok kell, hogy ez a fejezet +18-as! Persze nem hiszem, hogy ez bármelyikőtöket is megállítaná, de jó ha tudjátok!
Ne felejtsetek komizni! Jó Olvasást!


21. fejezet (+18)

- Harry... é-én a tiéd vagyok.

Azt mondtam, amit hallani akart.
Nem tudtam tisztán gondolkodni, így fenntartások nélkül belementem. Egy kapcsolat? Nem tudom, hogy mennyire tudnék kezelni egy olyan fiút, mint Harry. Elég ismeretlen számomra ez a fogalom kör, hiszen nem volt még senkim ezelőtt. Azzal is tisztában vagyok, hogy Harrynek nem én vagyok az első.

A kezembe vettem egy vállfát, hogy rendesen el tudjam pakolni a ruhámat. Harry az ágyon feküdt, a könyökeire támaszkodva figyelt engem. beakasztottam a szekrénybe a ruhát, s visszamentem az ágyra. Leültem, háttal Harrynek. Az matrac besüppedt mögöttem ahogy feltápászkodott, és letérdelt. Meleg kezek kúsztak körém hátulról, Harry forró lehelete a fülemnél haladt el. Hosszú ujjait a pólója alá bújtatta amit viseltem. Alig hallhatóan ziháltam amikor keze felcsúszott a mellemig. Finoman megérintette. Ezt nem tudtam nyögés nélkül kibírni. A lélegzet megakadt bennem az új érzéstől. Az ajkival puha csókokat hagyott ott, ahol a vállam és a nyakam találkoznak. Próbáltam visszafogni magam. Valami miatt nem tudtam teljesen el lazulni.

- Nem kell félned. Vigyázok rád – suttogta a fülembe.

A kezét lentebb vontatta a testemen, míg elért a fehérneműmig. Próbáltam megállítani hirtelen mozdulatait; az ujjaimmal megragadtam a kezét megkísérelve a lassítást. Harry mellkasa erősen lüktetett a hátamon. Adott néhány másodpercet, hogy összeszedjem magam, majd a keze tovább mozgolódott. Éles nyöszörgés csúszott ki szétnyílt ajkaim közül amikor gyengéden végig húzta az ujjait ˝ott˝. A testem megfeszült az érintései hatására. Nem igazán tudtam hová tenni magamban az új felfedezésekkel járó reakciókat.

- Harry!

Felkiáltottam; a fejem hátra döntöttem a vállára. Tovább dörzsölte az érzékeny területet, nem foglalkozott mély nyögéseimmel és kétségbe esett mozgolódásommal. A szemeim lecsukódtak, a lélegzet vételeim egyre súlyosabbak lettek. A mutató ujját a fehérnemű szélébe akasztotta közben kuncogott. Imádta azt az ártatlanságot, amit tapasztalatlanságom sugallt. Volt egy olyan érzésem, hogy az euforikus énem erősen vonzotta őt.
Hosszú ujját a ˝központ˝ körül vontatta. Belekapaszkodtam erős karjába, mialatt vészesen közel merészkedett a lényeghez. Hihetetlen érzések kavarogtak bennem, próbáltam megtartani magam. Egy pillanatra abbahagyta a körözést, felnyitottam a szemeim. Harry azonnal átlépett a következő szintre. Hosszú mutató ujját belém bökte, majd óvatosan kihúzta. A szemeim összeszorítottam, s levegőért kapkodtam. A nevét nyögtem miközben megismételte a mozdulatot. Az egész testem beleremegett az érzésbe. Harry halkan felnevetett, mialatt lecsúsztatta rólam a fehérneműt. Az ujjaival felhúzta a póló szegélyét, hogy szabad rálátást kapjon. Elégedetten a fülembe hümmögött mikor megismerkedett az eddig számára ismeretlen testrészemmel. Az ujjával intenzívebben kínozta az érzékeny pontom. A kezem felemeltem és az ujjaimat a tarkójához tapasztottam. Kapaszkodtam a nyakába.

- Jó kislány.

Suttogta, miközben újra használtba vette az ujját. Lassan kihúzta, majd újra simogatni kezdte az érzékeny terültet. Csak nyöszörögni tudtam, s a csípőmet mozgattam. A lábaim remegtek, nehéz feladatnak tűnt megtartanom őket. Az ujjaival körbefonta a csuklómat, elvette a kezem a nyakától. Apró puszit helyezett a bőrömre, majd a karomat visszavezette az ölembe. Nem tudtam volna nyugalomban tartani remegő végtagjaim. Az ujjaimmal belekapaszkodtam a lepedőbe, erősen markoltam az anyagot.
Közben hosszú ujjai ismét magánakcióba kezdtek. Ezúttal a belső combomat simogatta gyengéden, s közben a ˝központ˝ felé haladt.

- Most a csúcsra viszlek.

A fülemhez hajolt, bele suttogott. Összeszorítottam a szemeim a szavai hallatára. Nem tudtam mi nyújthat még ennél is intenzívebb érzést. Meleg keze lecsúszott a combomon, bizsergést váltva ki belőlem. Középső ujját készenlétbe helyezte, szelíd, mégis határozott mozdulattal felhelyezte. Ezt megismételte néhányszor, amitől a gyönyör elárasztotta törékeny testem. A hátam ívesen elhúzódott Harry mellkasától. Gyorsabb tempóra kapcsolt, aztán egy utolsó hullám söpört végig rajtam. Úgy éreztem mintha egy adrenalin bomba törne ki bennem. Hangosan nyögtem amikor lassan kihúzta az ujját.

- Istenem.

Remegő ajkaim közül csak ennyi csúszott ki. Harry arrébb mászott mögülem, én az ágyra zuhantam. Lefeküdt mellém, elégedett mosoly kunkorodott a száján. A szívem szaporán vert; próbáltam egyenletesen lélegezni, hogy valahogyan lebirkózzam ezt a hevességet. Nehezen jutottam levegőhöz, s emellett az egész testem kimerült. Mondhatni rosszul lettem. Hozzá kell szoknom az ilyesféle fizikai megerőltetésekhez.

- Gyere ide.

Megfogta a kezem, magához húzott. Fáradtan a mellkasára borultam. A testem összerezzent ahogy ránehezedtem Harryre. A szobában hallható egyetlen hang a zihálásom volt. Duzzadt ajkaimmal puszit leheltem a nyakára, majd az arcom a nyaka hajlatába temettem. Az ujjait a hátamon vontatta fel-le, ezzel megnyugtatva engem. Igyekeztem feldolgozni az iménti néhány percet. Minden annyira új és szokatlan. Az a csendes, visszahúzódó lány egy pillanat alatt felszívódik, amint Harry a közelembe kerül. Van benne valami, ami ilyen hatást vált ki belőlem. Teljesen elhagyom magam.

*

Gyors tusolás után felfrissültebben léptem ki a fürdőszobából. Harry az ágyamban feküdt, halkan szuszogott. Bemásztam mellé és a takaró alá fúrtam magam. Néztem ahogy békésen terül el a matracon. Csak mosolyogni bírtam ha arra gondoltam mit csináltunk az előbb. Harry egyfajta kihívásnak tekint engem. Utoljára talán tinédzser korában volt dolga szűz lánnyal. Ő jóval tapasztaltabb ezen téren mint én; ami elég nagy előnyt jelent számára.

- Umm, jobban vagy?

Felnyitotta szemeit, s kissé fáradt hangon motyogott. Félénken mosolyogtam, közben bólintottam. Kezét a csípőmhöz szegezte, majd könnyedén magához húzott. A történtek hatása továbbra sem hagyta el a testem. Kissé gyengén és erőtlenül hevertem Harry mellett.

- Aludj most már, szépségem – rekedtes hangja szinte simogatta az érzékeim.

A szemeim észre vétlenül lecsukódtak. Harry suttogott néhány bókot, majd ő is elhalkult.

***

Fáradt nyögés keretezte az ébredésem. Valaki a csengőre akaszkodott ˝korán reggel˝. Az órára pillantva szembesültem a ténnyel, hogy jócskán délelőtt van. Oldalra fordítottam a fejem, hogy lássam Harryt. Ő még mindig mélyen aludt; hason feküdt, az arcát a párnába temette. Szinte nem is érzékelte, hogy a csengő percek óta szól.

Kimásztam az ágyból, nem törődtem azzal, hogy Harry pólójában vagyok. Valahogy megnyugtató, hogy az ő illatában fürödhetek mialatt viselem a ruháit.
Lustán eloldalogtam az ajtóig, majd hevesen megrántottam a kilincset. A ház előtt egy barna hajú, barna szemű nő ácsorgott. Mikor meglátott teljesen kivirult az arca. Csodálva nézett végig rajtam.

- Segíthetek valamiben? – udvariasan rákérdeztem.

Egyenesen a szemebe nézett, a tekintetétől kirázott a hideg. A testemet átjárta egy fura érzés. Az arcvonásai nem voltak ismeretlenek, ahogy sötét barna szemei sem.

- T-Te vagy Sam? Az apukád itthon van?

Meglepetten legeltette rajtam a szemeit. De honnan tudja a nevem? Miért ilyen ismerős?

- Igen, én vagyok. Apa ma este jön h-haza.

Beleharaptam az alsó ajkamba, frusztráltan válaszoltam. Elmosolyodott amikor ismét megszólaltam. Az első személy aki eszembe jutott róla, az anya volt. Kísértetiesen hasonlít rá. Az viszont lehetetlen, ha csak nincs egy titkolt ikertestvére. Kicsi voltam amikor meghalt, így képeken kívül nincs róla más kézzel fogható emlékem.

Lesütöttem a tekintetem, éreztem ahogy a hideg levegő kintről beáramlik. Mezitláb voltam ezért fagyosnak éreztem a bőröm.

- Akkor majd később visszajövök – kedves hangon szólt. - És a fiút tüntesd el mielőtt az apád szörnyethalna.

Végig nézett még egyszer rajtam, s közben mosolygott. Egy pólóból rájött, hogy egy fiú van a házban? Huncut mosoly jelentkezett az arcomon, enyhén elpirultam. Bezártam magam mögött az ajtót, s neki támaszkodtam. Az ujjaimmal babráltam, a gondolataim közben elkalandoztak.

- Tudod, elképesztően dögös vagy a ruháimban, de nekem is szükségem van rájuk.

Harry mély, reggeli hangja beindította az érzékeim.  Az ujjait az államhoz emelte, késztetve, hogy emeljem fel a fejem. A tekintetem találkozott az övével. Aggódó nézése nem volt idegen. Van egy olyan érzésem, hogy Harry képes lenne engem megóvni a világ összes gondjától. És ez melegséggel töltötte meg a szívem.

- Mi a baj, szépségem?

Kidugta a nyelvét, benedvesítette telt ajkait. Hüvelyk ujját végig simította az alsó ajkamon. Félénken elmosolyodtam.

- É...

Beszélni próbáltam. Harry belém fojtva a szót; nyelvét szétnyílt ajkaim közé fúrta. Csókunk a számon időzött miután eltávolodott. Megfogtam a kezét, némán magam után húztam a szobámig. A faajtó nagy lendülettel csapódott be utánunk. Harry lustán visszazuhant az ágyra, s közben nyújtózkodott.
Elővettem egy sötét kék csőnadrágot és egy fekete topot a szekrényből. Bevonultam velük a fürdőbe, majd bezárkóztam. A bátortalanság még mindig fennállt bennem.

Beleugráltam a ruháimba, eközben eljutottam a tükörig. Kifésültem a hajam, sietve felkötöttem lófarokba egy feszes gumival. Ezután fogkrémet nyomtam a fogkefémre, hosszasan megmostam a fogaim. A smink cuccaimat a szobámban tartom, így nem tudtam mindent egyszerre elintézni. Halkan kisétáltam a fürdőből, próbáltam észre vétlenül elsuhanni a szoba másik végébe. A tekintetem a földre szegeztem, gyors léptekkel szántottam keresztül a helyiségben. A kezemmel takartam az arcom. Utálok smink nélkül mutatkozni. Sajnos ez a szokás már hozzám nőtt.

Az egyik kezemben szorongattam a smink táskám, a másikban pedig Harry pólóját. Csak a fürdőszobáig akartam eljutni, feltűnés nélkül.

Megtorpantam, ahogy Harry váratlanul fölém tornyosult. Felé nyújtottam a felsőjét, közben nem bírtam a szemébe nézni. Gyors mozdulattal belebújt a fehér anyagba. Éreztem ahogy engem bámul, s ezután kezét az enyémhez vezette.

- Te így vagy gyönyörű – rekedtes hangján suttogta.

Kivette a kezemből a táskát, s félre dobta. Hosszú ujjaival a fülem mögé tűrte néhány hajtincsemet, majd megfogta a kezem, összekulcsolta az ujjaink. Elindult az ágy felé, én követtem őt. Leült az ágy szélére, kezemnél fogva maga  elé húzott. Ráültem a lábaira, lovaglóülésben. Vele szemben voltam, de a tekintetem így sem találkozott az övével. Mély sóhajtásaim tisztán hallattszódtak köztünk. A kezem felemelte a szájához.

- Gyönyörű és makacs – puha ajkait a mutató ujjamhoz nyomta. - Néha kicsit félénk.

Kuncogva áttért a középső ujjamhoz, gyengéd puszit hagyott a bőrömön. Megmosolyogtatott az apró figyelmesség.

- Okos és aranyos.

A gyűrűs ujjamon keresztül a kis ujjamig folytatta. Az egész testem bele bizsergett az érzésbe. Kis gesztusok, amik jól esnek egy magam fajta önbizalom hiányos lánynak.

Nem tudom meddig ültünk még ott, egymással szemben. Harry szünet nélkül ontotta szebbnél szebb bókjait, és ezalatt úgy éreztem magam, mintha csak mi ketten lennék ezen a földön.

10 megjegyzés:

  1. ahw*o* az a mocskos fantáziád:$:D imádtam,mintahogy a többi részt is:)) ki az nőci aki hirtelen jött??:OO gyorsan a kövit!!!

    VálaszTörlés
  2. "A szemeim észre vétlenül lecsukódtak. Harry suttogott néhány bókot, majd ő is elhalkult." aztán " Imádta azt az ártatlanságot, amit tapasztalatlanságom sugallt."
    wááá hogy tudsz ilyen jól írni??? *_____________________* hozd a folytatást kérlek szépen!! ne kínozz minket! :$$$$ xo

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon tetszett! Remélem gyorsan hozod a következő részt ^^

    VálaszTörlés
  4. E-ez valami elképesztő*.*Ahogyan írsz, az valami felemelő, mindent bele adsz, úúristne mától kedve a kedvenc blogom*-*M=g jó, hogy rátaláltam ert ez asdfghjksdfghj:$$$
    Nagyon ügyes vagy, tetszik ahogy a szavakat, mondatokat formázod:)
    Tegnap este kezte olvasni és ááááwwww*-* K****a jóó :33
    Gyorsan köviit (:♥

    VálaszTörlés
  5. Halihó!
    Én is most találtam a blogodra, de nagyon tetszik, tényleg jól írsz és örülök, hogy végre egy olyan történet, ahol nincs elkapkodva minden. *-*
    Puszi: Lori ^^

    VálaszTörlés
  6. Ez egy durva rész volt!! :)

    VálaszTörlés

Tiny Hand