2013. december 29., vasárnap

62. fejezet

Hiii, darlings!
Elkészült hiper gyorsasággal a következő fejezet is! :) Ez a rész közelebb áll hozzám. Elég rossz, mikor az ember egyedül van, nem? Hát, igyekeztem egy olyan fejezetet megírni, ami úgy nagyjából tükrözi az érzéseim.. Bár nem tudom hogy sikerült.. Döntsétek el ti! :)
Nem tudom mikor fog újabb fejezet felkerülni. Attól függ mekkora az érdeklődés, lol. Hiányoznak a kommentek és az új feliratkozók. Talán már nem olyan érdekes ez a blog, mint régen.. :')
"Na mindegy" jó olvasást! xx



62. fejezet


- Akkor este egyedül mentem haza, és nagyon sötét volt már ─ kezdtem bele megszeppenve.

Egy pillanatra megállt bennem a szó. Nem bírtam megnyílni. A tökéletesen összeillő kezeinket csodáltam, s próbáltam szavakat keresni.

- Nyugodtan ─ motyogta lágyan.

- Oké.. Szóval.. Két férfi jött velem szemben. Kapucni volt rajtuk és körülbelül 175 magasak lehettek. Nem vagyok biztos benne. A lényeg, hogy az egyikük kést rántott. Felém szegezte és fenyegetni kezdett ─ fájó sóhajokkal kereteztem minden mondatom. - Pénzt követeltek először.. Oda is adtam minden értéket, ami nálam volt. De a késrántós fickó többet akart.

- Ne ─ lehunyta a szemeit, s lehajtotta a fejét, miközben megszorította a kezeimet.

- D-De én nem hagytam, hogy bántson. Megpróbáltam elfutni. De az a pasas követett. És végülis sikerült elkapnia. Hátulról magához szorított, és éreztem a levegővételeit a fülemnél. Undorító volt. Tiszta erőből fogott és esélyem sem volt menekülni.. A kés meg ott volt nála ─ mondtam félve.

Újabb könnycseppek szaladtak le az arcomról, s úgy éreztem, mintha a szívemet két kézzel facsarnák. Harry ábrázata nem tűnt elégedettnek. Nem nézett a szemembe. Ekkor már egyértelmű volt, hogy gondolatban százszor kinyírta azt a mocskot. A történetnek azonban még nincs itt vége. Tovább kell mondanom. Akármennyire hátborzongató az egész számomra.

- Felhúzta a pulóveremet és a pólómat. A hasam felett végig húzta párszor a kést, de nem vájt bele a bőrömbe. Mindenem remegett és rohadtul féltem. Aztán csak annyit mondtam, hogy "te undorító féreg" és ott elszakadt a cérna. A csípőm mentén húzott egy mély csíkot azzal a késsel, majd fellökött, belém rúgott párszor és ott hagyott a járdán. Ha nem jött volna egy kisebb társaság abban a pillanatban, talán megöl, vagy megerőszakol.. Tudod ─ sírva beszéltem.

De ahhoz képest könnyebb volt elmondanom. Ezt ilyen részletesen még senkinek nem meséltem el. Túlságosan megrázó élmény volt számomra, hogy elmondjam bárkinek is.

- A kurva életbe, Sam! ─ dühösen felállt a székről, aztán belerúgott az ártatlan tárgyba.

A terem közepét megvilágító lámpa fénye mintha megcsillantott volna egy-két könnycseppet Harry arcán, de nem tudom. Nem láttam jól. Így visszagondolva nem biztos, hogy jó ötlet volt kipakolni mindezt. De a javát még nem is hallotta..

- Állj fel! ─ utasított.

Miután felálltam, felém indult. Kényszeresen harapdáltam az alsó ajkam, s némán figyeltem őt. Letérdelt elém. Ujjaival finoman feltolta a ruhám anyagát, míg el nem ért a csípőmig. A jobb oldali részen volt a heg. Már nem annyira látszik. Legalábbis nem olyan durván. Anno össze kellett varrni, szóval azért érezhető a jelenléte annak a hegnek.

- Ha ott vagyok veled ez nem történik meg ─ hüvelykujját végig húzta a kis kitüremkedésen, majd meleg ajkait gyengéden a bőrömhöz préselte.

- Nem, ez nem a te hibád volt ─ leereszkedtem a földre én is.

Két hüvelykujjammal letöröltem a könnyeket az arcáról. A homlokomat az övének döntöttem, közben a kezeimet a tarkójához érintettem.

- Annyira szeretlek ─ suttogta az ajkaimhoz közel. - Sajnálom, baby.

- De ne sajnáld. Én voltam a felelőtlen, és te semmiről sem tehetsz. Eszedbe ne jusson magadat hibáztatni ─ két csók között nyugtatgattam.

Arról még fogalma sincs, hogy ezek után pszichológushoz jártam hónapokig.. Vagy hogy számtalanszor volt és van is rémálmom ezzel kapcsolatban. A többi heget sem tudja.. Ez így egyszerre sok volna.

- Soha nem fordulhat elő semmi ehhez hasonló ─ jelentette ki. - És remélem tudod, hogy ha megtalálom azt a faszt, az lesz az utolsó napja.

- Azt pedig én remélem, hogy tudod, hogyha egyszer vér tapad a kezedhez, engem elveszítesz ─ mondtam komolyan.

- Nem akarod, hogy megdögöljön az, aki miatt tönkrementél?!

- Nem akarom elveszíteni az egyetlent, aki igazán számít ─ a szemébe néztem.

Remélem érezte a hangsúlyt azon a szón, hogy "egyetlen"..

- Nem tudnék nyugodtan aludni, míg tudatában vagyok annak, hogy az a féreg valahol a közelben vígan éli az életét.

- Veled az a legnagyobb gond, hogy nem vagy tisztában a tetteid következményével és mindenbe csakúgy belevágsz. Az fel sem merült, hogy börtönbe kerülsz, ha elkapnak? Ez azt vonja maga után, hogy ismét nem lehetnél mellettem, és ismét megtörténhetne bármi. Szükségem van rád ─ halkan mormoltam.

- Oké, ezt később még megbeszéljük.. Menjünk most haza, jó? ─ terelt.

Felálltunk a padlóról, megfogtuk egymás kezét, majd a kijárathoz mentünk. Egy szót sem szóltunk. Mondjuk meg sem kellett szólalnia, ahhoz, hogy tudjam mi jár a fejében. Szerintem 5 perc alatt végig futtatta az agyában az ismerettségi-körének listáját, és egy megfelelő embert kerített a "melóra". Ha Harryn múlik, egy hét múlva már nem fog élni az illető.
Nem tudok mit mondani. Számítottam, hogy ez lesz, ha megtudja. Egy részről beleremeg minden testrészem a tudatba, hogy van valaki, ki ennyire szeret és törődik velem. Az én fájdalmamat a sajátjának veszi.
De más részről ijesztő, hogy mire lenne képes. De nem is veszi komolyan, amit mondok. Engem így is-úgy is elveszítene. Persze a szívem akkor is érte dobogna, ha egy vérbeli bűnöző lenne vagy akármi.. De.. Nem tudom. Túl erkölcsös vagyok talán, de nem tudnék egy gyilkosság felett elsiklani. És szerintem ez a természetes.

*

Másnap reggel - mint általában - hamarabb keltem fel, mint Harry. Az oldalamra fordulva bámultam az ajtót és a falat, ami velem szemben volt. A fülhallgatómból Ed Sheeran - She című dala szólt, és hang nélkül tátogtam a szöveget. Rengeteg minden fordult meg a fejemben, mialatt ott feküdtem.
Harry hosszú ujjait éreztem meg a vállamon. Finoman lecsúsztatta a bal kezét a karomon, aztán magához húzott és átölelt hátulról. Mosolyogva kivettem a fülhallgatót a fülemből, s leállítottam a zenét.

- Jó reggelt, Miss Ross ─ reggeli hangon suttogta.

A hátamra fordultam; a letörölhetetlen vigyor pedig még mindig ott ült az arcomon.

- Tökéletes ─ mondta, s megpuszilta a homlokom. - Gyönyörű ─ folytatta, miközben puha ajkai az orromhoz értek. - És az enyém ─ egy csókkal nyugtázott mindent.

- Ne hozz zavarba, kérlek ─ halkan motyogtam.

Az ujjaimmal az S betűs nyakláncát piszkáltam, és az alsó ajkamat rágcsáltam. Nem tudom, de engem még mindig lenyűgöz, hogy olyan kitartóan viseli.

- Uhm, egyébként van valami.. ─ szólalt fel, az ujjaimat babrálva. - Tudod, tegnap találkoztam pár régebbi csapattársammal. És rendeznek valami bulifélét. Elhívtak. Szóval, menjünk el, vagy nincs kedved?

- Nélkülem is elmehetnél, ha én nemet mondanék.

- De nélküled nem jó ─ elpirulva rám mosolygott.

- Ó, akkor mindenképp megyek ─ vigyorogva bólintottam. - De mikor lesz?

- Hát, ma este. Már régóta szervezik és pont mára esik..

- Részemről rendben van a ma is, csak.. Mindegy, jó lesz ─ puszit nyomtam az arcára.

***

A mosdóba voltam zárkózva már vagy fél órája. A hajamat csináltam, átöltöztem, próbáltam magam kisminkelni. Nyolckor kellene elindulni arra a bulira, azaz kevesebb, mint 10 perc múlva. A fürdőkád széléhez dőltem, s a hideg csempén üldögéltem már egy pár perce. Az alkarjaimat bámultam. A régi hegek nyoma még mindig látszik. Borzalmas. Utálom, hogy látszanak. Bár az emberek nem nagyon szokták észrevenni, engem akkor is idegesít. Azok vágások akkor tájt keletkeztek, mikor az a rossz időszakom volt. A folyamatos rémálmok és emlékképek bevillanása kikészített. Az az egy éjszaka teljesen padlóra vitt.

- Saaam ─ Harry türelmetlenül szólt.

Nehézkesen feltápászkodtam és elcsoszogtam az ajtóig. Elforgattam a kulcsot a zárban. Nem akartam még kimenni. Visszamentem a tükör elé, megigazítottam a hajam, ami kontyba volt fogva.

- Indulhatunk? ─ kérdezte.

A hátam mögé lépett, a karjait pedig lassan a derekam köré fonta. Az állát pedig a jobb vállamra fektette. A tükörben bámultam magunkat, s halvány mosoly formálódott az ajkaimon. Annyira megnyugtató volt ez a kép. Mármint, hogy nem vagyok egyedül. És végre velem van.

- Igen, mehetünk ─ válaszoltam kicsit megkésve.

- Minden oké? ─ aggódva tette fel az újabb kérdést.

A francba, hogy mindig észreveszi. Vetettem egy pillantást a karjaimra, és sóhajtottam. Gond az mindig van.

- Kérlek baby, mondd, hogy azok nem vágások ─ felemelte a karjaimat, és a hüvelykujjait végig húzta a bőrömön.

Nem válaszoltam semmit, csak sóhajtottam ismét. Harry elengedte a karjaimat, aztán elém lépett. Hatalmas kezei közé fogta az arcomat, és a szemembe nézett. Te jó ég, mintha egy vallatáson lennék..

- Ez is amiatt történt? ─ faggatott. - Az a féreg baszott el mindent, ugye?

- Hát, t-talán ─ nyögtem.

- Király, egy újabb ok, hogy megdögöljön ─ mondta dühösen.

Erre mit mondhatnék? Újra ugyanott kötnénk ki, mint tegnap este. Felesleges megint ok nélkül tépni a szám. Úgysem hallgat rám.

- Inkább húzzunk innen ─ léptem hátrébb. - Elkésünk.

Kimentem a fürdőszobából; útközben felkaptam magamra egy vékony pulóvert, és kimentem a folyosóra. Utálom, hogy társasházban lakunk és az ember nem bőghet egy jót a lakása előtti folyosón. Az emberek ilyenkor még fel-alá mászkálnak. Pedig annyira jó lett volna sírni egyet. A sírás egy egyfajta megkönnyebbülés..
Harry két perccel a kiviharzásom után követett. Bezárta maga mögött az ajtót, s vetett rám egy amolyan "utálom, hogy nem mondasz el semmit" pillantást és a falnak dőlt. Megvárta míg bekulcsolom az ajtót.
Egymás mellett haladtunk némán. Pedig azt hiszem mindkettőnknek lett volna mondanivalója. Félszemmel figyeltem, ahogy fekete pólója szegélyét piszkálja és feszülten néz maga elé. Most megint min agyalhat?

- Harry ─ "kérlelős" hangon szóltam. - Megígérem, hogy soha többé nem csinálom ezt. A vágásokat..

- Hát, amíg én vigyázok rád, addig nem is tudnád még egyszer megcsinálni ─ nevetve az oldalához húzott.

Megpuszilta a fejem búbját, majd megfogta a kezem, s összekulcsolta az ujjainkat. Rendben, ez így már sokkal kellemesebb. Akkor kezdődhet az este nehezebbik része. Megjátszani, hogy imádok idegen emberek között bolyongani és beszélgetni velük. Bár ha minden jól megy, egész este Harry kezét fogom fogni és többnyire őt fogom követni. Talán úgy nem veszek el többé.

30 megjegyzés:

  1. Úristen ez tökéletes, imádoooom, már várom a kövit!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Uramisten.Ez a rész olyan szomorú és egyben vidám is volt, imádtam:(((Sam "vallomása" még engem is megrémisztett.Mennyi minden történt vele mióa Harry ugymond "elhagyta"..

    "- Soha nem fordulhat elő semmi ehhez hasonló ─ jelentette ki. - És remélem tudod, hogy ha megtalálom azt a faszt, az lesz az utolsó napja." adj neki, Stylesss..

    Hát, kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből a buliféléből kialakulni, reméljük, hogy minden okés lesz.:D
    örülök, hogy ilyen hamar elkészültél a fejezettel, és hogy ilyen hamar feltetted:)Felvillanyoztad vele a Vasárnapi napomat.

    Ui:.Kérlekszépen siess a következő fejezettel, hisz tudod, hogy már most nem bírok magammal:D

    VálaszTörlés
  3. Baromi jó lett! Tényleg jó gyorsan hoztad a részt és ilyenkor az szokott lenni a többi írónál, hogy valami kis szart gyorsan összecsap és kész. De nálad nem így van. Tökéletes lett ez a rész is. Mondjuk az tuti, hogy te nem tudnál szart csinálni! Inkább nem fárasztalak:DD
    Ui: eddig nem komiztam, de most már fogok! És mindjárt fel is iratkozok. Legalábbis megpróbálok, mert most telóról vagyok. Ja és amég nem felejtem el: már facebookon is kérdeztem és bocsi, hogy mindenhol zaklatlak, de a másik blogban mikor lesz új rész?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aaawww, köszönöm♥ :)
      a RED folytatása még kérdéses, szóval nem tudom mi lesz :(

      Törlés
  4. Húúú...hát nem tudok mit mondani,mert még a rész hatása alatt vagyok..:') IMÁDTAM ! :3 <3

    VálaszTörlés
  5. miaz,hogy nem olyan érdekes?!:o ezt nagyon gyorsan verd ki a fejedből;)) annyira imádom.tökéletes.elképszetően jó..ez a rész is olyan lett,hogy húha...iszonyatosan várom a következő rész:D És annyira jó,hogy minden részben van valami érdekes..valami olyan amiért érdemes várni a következő rész,amiért érdemes kommentelni:) siess a kövivel:) xx

    VálaszTörlés
  6. Én új feliratkozó vagyok és komizok is ;) Imádom a blogot! Király! Várom a kövi részt :*
    ~Lolaxxx

    VálaszTörlés
  7. Bőgős időszakom van talán, de annyira tökéletes. Nehéz volt végigolvasni. Nehogy félreérts, nem azért, mert rossz, pont amiatt, mert annyira jó. Imádok olvasni, de amikor a tiedet szoktam, akkor inkább látom, magam elé képzelem a jeleneteket. Felépíted a képzeletemben, annyira jól írod le, adod át. Büszke lehetsz magadra!4 Nehogy azt mondd, hogy nem vagy az, mert akkor hozok egy újságpapírt és a fejedre csapok. :) Nagyon megfélemlítő vagyok, eh.
    Szóval csak gratulálok, hogy újra ilyen tökéletesen írsz, ami nem meglepő... Várom a folytatást, bár az érzelmeim már nagyon kivannak és áh <3

    Imádom :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aaaww, örülök, hogy tetszett!♥
      köszönöm :) x

      Törlés
  8. Nagyon jo lett ez a fejezet is, meglepett az, hogy mik tortentek Sammel, mikozben Harry nem volt vele.. Es am szerintem pont jol jott ki ez a szomorubb fejezet, szerintem nagyon jo lett.:) mar varom a kovi fejiit:)) puszii:** xx

    VálaszTörlés
  9. Siess a kovi resszel*.* imadom.. Es ahogy kivettem a tortenetbol, Samnek meg sok titka van.. Kivancsi vagyok szval gyorsan hozd a kovit:33

    VálaszTörlés
  10. Úúú !!! *_* Imádom !!! Annyira örülök hogy folytattad a blogot !! :) Remélem hogy Sam és Harry nagyon boldogok lesznek ... annyira birom amikor megmutatod Harry védelmező oldalát !! :D ... Amikor olvadom a legujjabb részeket nem tom levakarni azt a hatalmas vigyort a képemröl ami rátelepedett !!! XD ... Imádom ahogy irsz SIESS A KÖVIVEL !!! :) ~ Rebi

    VálaszTörlés
  11. Jesszus!!!! Ez király!!!!!! Imádom!!!!!

    VálaszTörlés
  12. Csodálatos lett *.* jöhet a koviii:3 már alig varom:* és szerintem ez lett a legjobb rész eddig<3a kedvencem:)<3

    VálaszTörlés
  13. Annyira, de annyira jooo resz lett *.*
    Nagyon siess a kovivel. ;-)
    Varom :-D

    VálaszTörlés
  14. Szia.:) Nos..én pár napja találtam meg a blogodat.3 nap kellett ,hogy kiolvassam mind a 62 fejezetet./lehet,hogy csak én láttam rosszul hajnali 3kor de nem hagytad ki az 58. részt?:DDDDDD/ Na mindegy anélkül is mondhatom,hogy tökéletes ez a blog,tényleg:) Ennyira csak a Darkot szerettem mint ezt.:) Minnél hamarabb hozd a részt:) xx
    ~Grétii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. asdfghjkl, örülök, hogy teszik :)
      és nem, nem maradt ki az 58. rész :D csak egyszer már hivatalosan befejeztem a blogot, de aztán mégis újra kezdtem. és az 58. fejezet volt az epilógus, amit ti most nem láthattok, de nekem még ott van :) x

      Törlés
  15. Nagyon imádom a blogod, csak párnapja találtam rá de azonnal megfogott. Nagyon siess a kövivel! :)

    VálaszTörlés
  16. Annyira imádtam! Erre nincs jobb szó! Tökéletesen írsz, imádom a stílusod, úgy, ahogy téged is. Te vagy szinte az egyetlen író, akinél el tudom képzelni magam előtt az egész történetet, a jelenetekben minden gesztus 'kirajzolódik'. Nagyon jók a leírásaid, igaz, hogy kevesebb a párbeszéd a részeidben, de én pont ezért szeretem. Az én részeimben is kb 80% a leírás 20% a párbeszéd :D A lényeg, hogy még mindig perfie a blogod :3
    love u soo much <3
    Bree.
    xx

    VálaszTörlés
  17. Szia.:) pár napja kezdtem el olvasni a blogod,de ali tudtam abbahagyni.Eltartott,míg a végére értem,de megérte.Tökéletes úgy,ahogy van*-* egyszerűen imádom:$$ kérlek siess a kövi résszel :* *Zs

    VálaszTörlés
  18. Szia!
    Nagyon örülök, hogy hosszú idő után találtam egy olyan blogot, ahol nem csak a történet izgalmas és a megfogalmazás igényes, de a helyesírás is rendben van. Nagyon tetszik Sam és Harry története, csodálatosan mozgatod a szálakat, imádom, ahogy csavarod a történetet. Nagyon örülök a folytatásnak, hiszen őszintén szólva kissé csalódott voltam az első évad befelyezésénél, furának találtam a lezárását.
    De imádom az új fejezeteket! Abba ne hagyd! Várom a folytatást! :)
    xo

    VálaszTörlés
  19. Nagyon jó a blog csak így tovább. :) remélem,hogy minél hamarabb hozod az új részt!:)

    VálaszTörlés
  20. Olyan jól írod le a gondolataidat. Magával ragadó:)
    várom a kövit.)

    VálaszTörlés
  21. Két nap alatt elolvastam a 60. fejezetig.Imádom ezt a blogot.Csak így tovább!!!!!! (várom a kövit)

    VálaszTörlés
  22. Ne. Hagyd. Abba. Imádom, imádjuk! :) Minden nap megnézem, hogy van-e új rész, és ha nincs, akkor egy kicsit csalódott leszek. Várom a további részeket! <3

    VálaszTörlés
  23. Hát ez valami...CSODÁLATOS! Esküszöm, hogy még sosem sírtam történeten, de neked valahogy mindig sikerül ezt elérned. Annyira át lehet élni...jobb, mint egy film...EZERSZER! Eszméletlenül tehetséges vagy és én nagyon sok sikert kívánok neked a továbbiakban és kitartást, hogy soha ne hagyd abba az írást! ez a történet pedig lenyűgöző, örök kedvenc. Kérlek még legyen jó sok rész belőle, mert ahwww...na jó, ezt nem lehet szavakkal kifejezni.
    imádom és siess a kövivel!:) <3

    VálaszTörlés
  24. Őszintén? Sírok...magam se hiszem el de sírok. 2 napja talaltam ra a blogodra es egyszeruen imadom! Minden nap csak olvastam es olvastam. Elkepesztoen irsz, es ne becsuld ala magad! Utaltam olvasni, de TE megszerettetted velem! Most pedig elertem ehez a reszhez, es....es imadom. Egy konyvon sem sirtem meg, egy torteneten se. De ez a blog, megvaltoztatta a mindennapjaimat. Van mire varjak, es van mi izgalomba hozzon. Egyszeruen fantasztikus. Konyorgom ne hagyd abba, mert nagyon szomoruak leszunk. Ahogy latom egy honapja irtad ezt a reszt, ugyhogy kerlek siess a kovivel!!! Ezer puszi, szeretunk!! ♥:)

    VálaszTörlés
  25. Szia! :) Én már nem tudok mit irni, mert szerintem előttem már leírták amit én mondani szerettem volna. Tényleg ne becsüld alá magad, mert nem mindenki képes ilyet írni! Imádom a blogod és ne add fel! Ha megszűnne én nem tudom mit kezdenék.. De remélem mihamarabb hozod majd az új fejezetet! :) Kitartás! :) :)

    VálaszTörlés
  26. En csak most kezdtem el olvasni a fanfictionod, meg az elejenel tartok de imadom, egyszeruen tokeletes. Kelrek hozz uj reszt, mert mar nagyooooon reg nem volt

    VálaszTörlés

Tiny Hand