2013. augusztus 23., péntek

56. fejezet

Sziasztok, bébik! :)
Bocsi a késért.. Lett volna időm írni, csak lusta voltam. haha
Nos, közeledünk a blog végéhez, ami eléggé érezhetővé válik innentől. Ettől a résztől fogva.. Már sokszor beharangoztam, hogy "hamarosan jön az utolsó fejezet" stb. De most komoly vagyok. Tényleg.
Btw nem nagyon olvastam át ezt a fejit, szóval sorry a hibákért!
..Oké, nem szeretnék többet mondani. Kommenteljetek, pls.. És jó olvasást!

56. fejezet


- Oké, szerintem 46 ponttal én nyertem.. Szóval vetkőzz ─ nevetve jelentettem ki.

- Nem vetkőzök. Én nyertem, ez nyilvánvaló ─ zavartan fészkelődött.

Scrabble-öztünk. És ez köztudottan a Harry játéka. Verhetetlen benne. Vagyis csak volt. Mivel könnyen legyőztem.. Oké, igazából néha eltereltem a figyelmét azzal, hogy csókokat loptam tőle. De nem hittem volna, hogy ez ennyire össze fogja zavarni.

- Ó, szóval megtagadod a szabályokat? ─ az alsó ajkamba haraptam, s az ágy végéből felé másztam.

- A szabály az az volt, hogy ha te veszítesz akkor vetkőzöl. De mivel én vesztettem ezért senki sem fog vetkőzni ─ elégedetten vigyorgott.

Az ölébe ültem; a lábaimmal pedig közre fogtam a derekánál. Az orrommal bökdöstem az övét, miközben értelmetlen mosolygásba kezdtem. A hajam körénk omlott, mialatt gyengéden súrlódtak az ajkaink. Oh, örülök, hogy ezúttal nem az én szám remeg egy csókért.
Egy egészen világos kék színű ing volt rajtam - ami a Harryé - és a fehérnemű. Az ing ujjai a könyökömig voltak feltűrve, mivel elég hosszúak lennének leeresztve. Harry ujjai lassan csúsztak fel a combjaimon, amitől kis híján szédelegtem. Ezalatt rövid csókokat loptunk egymástól. A mutató ujjamat a pólója nyakrészébe akasztottam, és néhány másodpercig csak az alsó ajkamat rágcsáltam.

- Viseld a vereséget, Styles ─ vigyorogva suttogtam. - Vetkőzz.

- Umm, rendben.. ─ morgott.

Egyik kezével hátra nyúlt, majd áthúzta a feje fölött a pólóját. Az anyag a földre került.  Hosszú ujjait az ing alá bújtatta amit viseltem, s közben heves csókot kezdeményezett. Hátra dőlt, és magával húzott engem. Ezúttal a fülem mögé fésültem a körénk omló tincseimet.

- Lis mikor jön haza? ─ lélegzet visszatartva kérdezte.

- Te ne ezzel törődj ─ gyengéd puszikat préseltem a nyakára.

***

A konyhapult felett görnyedtem ismét. Valami normális vacsorát akartam összedobni Harrynek, amiből én természetesen alig tudok majd enni. A főzéshez viszont átöltöztem. Rövid, farmer sort volt rajtam, felette pedig egy bő, sötét kék póló. Igen, szintén az Övé.

- Ó, az Istenit, Sam! ─ a fülembe súgott. - Imádom az illatod.

Halvány mosoly terült el az arcomon, miközben az orra hegyével és az ajkaival súrolta a fülem alatti részt. A karjaival átölelt hátulról és szorosan magához préselt. Mocskos dolgokat suttogott a mai napunk előzményeiből, és én csak idiótán vigyorogtam.

- Igen.. A nyögésed hangja még mindig bizserget ─ a fülcimpámba harapott, miután kimondta az utolsó szót.

- Ugh, fogd be ─ nyafogtam.

- Amíg te kiügyeskedsz valami ehetőt, addig én felmegyek, jó?

- Fel? Umm, Harry ─ az alsó ajkamat lebiggyesztve felé fordultam. - Ne hagyj itt.

- Nem megyek messzire, nyugi ─ nevetve megpuszilta a homlokom. - Csinálok neked valamit.

Némán bólintottam, majd elengedtem. Visszatértem a vacsora készítéshez. Fél öt van. Lis még sehol. Elvileg este érkezik meg. Addig sem szeretnék kellemetlenséget.
A rádió halkan szólt a hátam mögött, és nem igazán vettem róla tudomást, míg fel nem csendült a Mine. Halkan dúdolni kezdtem a dalt, s közben rutinosan mozogtam a konyhában. A gondolataim kicsit összekavartak ezalatt. Greg és Sofie mostanában újra közelednek egymáshoz. Tehát nem mondhatok semmit a legjobb barátnőmnek a múltkori "incidensről", mert ezzel kétségbe vonnám az állítólagos "szerelme" hitelességét. Sof annyira vak. Nem látja a nyilvánvalót. Greg pedig az orránál fogva vezeti őt. És ha megpróbálnám felnyitni a szemét, akkor én lennék az áruló barátnő.. Nyilván..

*

Csendesen felslattyogtam a vendég szobáig, s megtorpantam az ajtó előtt. Fészkelődést hallottam bentről. Bizonytalanul megragadtam a kilincset, és próbáltam minél halkabban bemenni. Az ajtó enyhe nyikorgása viszont ellehetetlenítette a tervem.

- Harry? ─ suttogtam.

Egy éjjeli lámpa volt csak felkapcsolva, ami egy kevés homályt nyújtott. A talpam alatt valami selymeset éreztem. Ijedten vetettem a tekintetem a talajra, majd szembesültem az apró, vörös rózsa szirmokkal, amik egy kis ösvényt alakítottak a fürdőszoba felé. Ó..
Kis papír cetlik voltak elhelyezve két lépésenként a szirmok között. Az első papíron ez volt a felirat:

"Miss Ross! Sokat gondolkodtam hogyan mondjam el neked.."

A kezembe vettem a cetlit, s elmosolyodva olvastam fel. A fülem mögé bújtattam lelógó hajtincseim, és tovább indultam.

"..azt, hogy a habfürdő nem igazán sikerült, de én mindent megpróbáltam. Kevés volt a habosító.. Vagy mi.."

Halkan elnevettem magam, ahogy a szemeim végig futottak a sorokon. Istenem..

"..de azt még nehezebb szavakba önteni, amit most érzek. Baby, túl jó kedvem van. Gőzöm sincs mit mondhatnék. Szeretlek. Talán ez a legkifejezőbb. És ezután emeld fel kérlek a fejed, és nézz ámultan magad elé, mert ha jól időzítek, akkor a fürdő ajtajánál fogok állni, és szeretném ha hatásos lennék. :)"

Idiótán kuncogni kezdtem, aztán a zsebembe tuszakoltam a papírokat. Az alsó ajkamba haraptam, miközben felvezettem a tekintetem. Wow, tényleg jól időzített!

- Na, tetszett? ─ mosolyogva kérdezte, s felém indult.

- Ez olyan volt.. Mint egy csöpögős francia romantikus film, amiben a szívdöglesztő pasi leveszi a lábáról a reményvesztett nőt.. Egy szóval imádtam ─ elpirulva mondtam.

- Haha.. A meglepetést viszont még nem láttad ─ az ajkaimat szugerálta, mialatt beszélt. - Még nem nagyon csináltam ilyesmit.. És arra sem voltam felkészülve, hogy kevés lesz a hab.. Szóval bocsi, ha gáz lesz.

Megfogtam a kezét, s finoman megszorítottam. Egy apró mosolyt címeztem felé, amivel csak megakartam nyugtatni. Harry alábecsüli magát. Sokkal romantikusabb, mint azt hinné.
A fürdőben szintén halvány fény volt, amikor beléptünk. A gyertyák lángjai adták a világítást. A kád tele volt vízzel, és habbal. Wow!

- Ó, te jó ég.. Ez annyira.. Hű ─ habogtam.

Nem igazán tudtam összeszedni magam. Ilyet eddig csak filmben láttam. De a képernyőn nézve közel sem tűnt olyan szépnek, mint élőben.

- És most képzeld el, hogy milyen jó lehet ebben.. Beszélgetni ─ a hátam mögé lépett, s belesúgott a fülembe. - Ruha nélkül.

Az ujjai a bő pólója alá csúsztak, ami rajtam volt. Mutató ujjával köröket vázolt a köldököm köré, közben pedig a szabad kezével az anyag szegélyét húzta felfelé.

- Hé! Mi lesz a vacsorával? Spagettit csináltam. Jó, tudom ez nem olyan romantikus, mint egy ilyen.. Közös fürdés.. De szívvel-lélekkel csináltam ─ mentegetőztem.

- Majd megesszük ez után, oké? ─ megpuszilta a fülem.

Lehunyt szemekkel rebegtem egy "oké"-t, és hagytam, hogy lehámozza rólam a pólót. Gyengéd mozdulataitól kirázott a hideg. Felemeltem a karjaim, ő pedig áthúzta rajtuk keresztül a pólót. A földre dobta, aztán egy puszit nyomott a vállam és a nyakam találkozásának helyére.

- A többiben most nem segíthetek. Különben a kád helyett egész máshol kötnénk ki ─ motyogta néhány nyakra nyomott csók között.

- Oké, de akkor fordulj el. Nem akarlak frusztrálni ─ vigyorogtam.

Sietve kihámoztam magam a ruháimból, míg ő hátat fordított nekem. Elég fura volt így, de ő akart tartózkodni. Félénken a vízhez érintettem az ujjaim, és kicsit felszisszentem, ahogy a forró víz súrolta a bőröm. Az alsó ajkamba haraptam, s lassan bemerészkedtem a habbal teli kádba.. Méghogy "kevés volt a habosító"..

- Most akkor te csukd be a szemed.. Mert a frusztrációt belőled is kiválthatom ─ hadarta, s közben kibújt a pólójából.

Ó, Istenem.. Ekkora felhajtást egy vetkőzésnek.. Megforgattam a szemeim, majd becsuktam. Hátra dőltem, és némán hagytam, hogy a testem hozzászokjon a meleg vízhez. Az ajkaimon bizonytalan mosoly görbült, mikor a víz mozogni kezdett, és Harry kínlódásának hangja megtöltötte a teret. A következő pillanatban  pedig hosszú ujjaival körbe fogta a bokáimat, és maga felé húzott. A szemeim kipattantak, s közben egy "lányos" sikoly hagyta el a szám. A lábaira ültetett, egy elégedett mosoly keretében.

- Ne mondd ki, amire most gondolsz! ─ figyelmeztettem.

- A hab alig takar, és nincs rajtad ruha; ami arra késztet, hogy itt és most.. Umm... Megmossam a hátad! ─ az utolsó mondatát nevetve mondta ki.

Ismét megforgattam a szemeim, majd egy kicsit alakítottam a helyzetünkön. A mellkasának dőltem, háttal. Az alsó ajkamat a fogaim közé kaptam, és rágcsálni kezdtem, mialatt az ujjaimmal vázolgattam Harry térdeire.

- Őszintén válaszolj nekem valamire, baby ─ szólalt fel. - Mi jó annyira abban, hogy az alsó ajkadat harapdálod? Csakúgy megsúgom, hogy ezzel is frusztrálsz engem.

- Um, azt hiszem ezt a hülye szokást tőled vettem át. Ne engem hibáztass. Te szokattál rá erre is.

- Ah, ne rám fogd! Te csábítasz el ezzel minden szembe jövő férfit..

- Ó, akkor ha itt tartunk, akkor te meg ezzel gerjeszted a nőket ─ visszatartottam a kuncogást. - És én még nem vettem észre egy pasin sem, hogy ilyesmivel eltudnám csábítani.

- Pedig ezzel a módszerrel Greget simán betudnád hálózni.. Vagy Ryant.

- Vagy Harryt ─ vágtam rá büszkén.

- Igen ─ megpuszilta az arcom. - Mondhatok most valami fontosat?

- Um, persze.. ─ elkomolyodott az arckifejezésem, pont úgy, ahogy Harry hangja.

- Oké, szóval.. Míg te itt voltál, én kaptam egy levelet. Atlantából. Nos, tudod meséltem az  ösztöndíjamról. A baseballos dolgaim miatt van nekem az.. És azt a levelet egy akadémia küldte.. Az van, hogy ajánlottak egy óriási lehetőséget.

- Mi? M-Most ez mit jelent? Óriási lehetőség? ─ értetlenül szórtam a kérdéseim.

- Az egész csak annyi, hogy Atlantába kellene mennem. Mert ott bevennének egy csapatba, aminek történetesen hatalmas sikerei vannak. Alá kéne írnom egy szerződést, ami három évre szól.. De..

A gyomrom összeszorult. Magam elé meredtem és a gondolataim hirtelen elárasztottak. A földre dobott törölközőért nyúltam; felálltam, és magam köré tekertem. Kimentem a fürdőszobából, s idegesen fel-alá járkáltam. Az előbb még az ajak harapdálásról beszélgettünk, most meg egy amerikai akadémiáról..

- De nem vállalom el, ha nem akarod ─ utánam jött; a kezemért nyúlt. - Sam, ez csak egy hülyeség. Nem ér annyit, mint te.

Üveges tekintettel bámultam őt, a szívem pedig apró darabokra tört. "Nem ér annyit, mint te." Ó, Istenem..

- M-Mikor kellene menned? ─ hidegen kérdeztem. Viszont a könnyeim kezdtek lecsordulni az arcomon.

- Két hónap múlva. De nem megyek. Nélküled biztos, hogy nem, baby ─ puszit hagyott a homlokomon. - Nem hagylak el, értetted? ─ kezei között tartotta az arcom, s folyamatosan csókokkal árasztotta el az arcom különböző pontjait.

- De ez neked fontos ─ szipogtam.

- Ó, az Istenit. Semmi sem fontosabb, mint te. Leszarom az egész ajánlatot. Ha kell visszaírok nekik és lemondom az egészet. Bocsáss meg, édes. Rohadt nagy hülyeség volt ezt felhozni, sajnálom ─ mentegetőzött.

Csak bólogattam. Magamhoz öleltem, és hang nélkül zokogni kezdtem. Ő pedig szidkozódott. Most ő érzi magát rosszul, amikor nekem kéne. Én akarom visszatartani.. Én lennék a hibás, ha miattam lemondana erről. De önző vagyok. Nem engedem ezt. Nem mehet el. Nélkülem..

- Vacsora közben kitalálunk valamit, jó? ─ hátrébb léptem, és magamra varázsoltam egy erőltetett mosolyt.

29 megjegyzés:

  1. asdfghjkl,be romantikus....,nagyon tetszik,amikor tudod hozd a következőt:)) (nem örülök a befejezés közelgésének,de megértelek)

    VálaszTörlés
  2. omfg.....a végén éreztem a könnyeket a szememben...gonosz vaagy :P
    még nincs dél de ma már olvadtam..szóval nagyon nagyon nagyon nagyon tetszett :)

    VálaszTörlés
  3. juuuj imádooom :') ♥ nagyon siess a köviveel :)*-*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik. Imádtam. Sajnálom hogy nemsoká befejeze :-) :-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jóó !! Kiváncsi vagyok hogy mi lesz a megoldás :) ... Olyan kár hogy vége lesz ... a végtelenségig képes lennék olvasni az irásaidat!!! Siess a kövivel !!!

    VálaszTörlés
  6. OMG!!! azta nagyon jó lett ez a rész egyszerüén imádtam !!! <3 <3 :33333 NAGYON NAGYON NAGYON jó lett!!!!

    VálaszTörlés
  7. OMG!!!!!!! Ez nagyon jó volt!! Imádtam gyorsan kövit!;)

    VálaszTörlés
  8. De imádom komolyan ezt az egész történetet. Őszintén nagyon kíváncsi vagyok már, hogyan is zárod le. Nehéz lesz elengedni, de így kerek, egész.:) És annyira jól formálod meg Harry-t,Sam-et vagy bármelyik szereplőt...Taníts mester!
    .
    Nagyon-nagyon-nagyon sok sikert,kitartást,minden jót a továbbiakban! Annyira ügyes vagy,hogy az valami hihetetlen. :))) Lassan ezt minden bejegyzés alatt elmondom, de muszáj.
    És én is,mint a többiek, várom a következő részt!<3

    VálaszTörlés
  9. Neee, ó istenem..nagyon nem szeretném hogy vége legyen. :c remélem Sam el megy Harryvel.(: várom a kövit.*-*

    VálaszTörlés
  10. Imádtam ezt iss. Hozd hamar a kövitt lécci. Annyira kivancsi vagyok mi lesz:))

    VálaszTörlés
  11. asdfghjkl ez k*rwa jóóóóóóó lettt :DDD

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jóó!!!! :) <3
    Kövit!!! :) <3

    VálaszTörlés
  13. asdfnjfkvjvkcdf<3 <3 <3 Fantasztikus rész és most rendesen beparáztam,hogy mi fog történni a közeljövőben Sam-Hary szerelmével! Köviit :)

    VálaszTörlés
  14. Romantikus, megható, odaadó, kétségbeesett, leginkább ezzekkel a szavakkal tudnám elmondani, hogy milzen lett a rész.
    Fogalmam sincs mit kellene irnom, hogy a tehetségedhez méltoan dicsérhessem XDXD
    Imádtam minden egyes szőt!
    xxxx

    VálaszTörlés
  15. Imádtam. Kérlek írj. Mindegy, mit csak ÍRJ!! Ha ennek vége lesz (bárcsak sose),ugye nyitsz egy másik blogot? ??
    Elmondhatatlanul jó rész lett. Annyira jól fogalmazol, hogy minden szót élmény olvasni.. Gyönyörű volt, és igen, sajnos érezhető volt a "befejezés feeling"-je a résznek... És minden egyes fejezet utolsó mondatának utolsó szavának az utolsó betűjénél azt kívánod, hogy ez a csoda sose érjen véget

    VálaszTörlés
  16. imádom a blogodat. megható ,romantikus és minden benne van. nem is tudom elmondani. imádom.. már régóta meg szeretném kérdezni, hogy mi az igazi neve a főszereplő lánynak?:) <3

    VálaszTörlés
  17. ahw.Egyszerűen imádtam:)Mint mindig, most is kihoztad ebből a fejezetből a MAXIMUMOT.:3Imádom, ahogyan írsz..Ahogyan megformázod a főszereplőket..mintha egy könyvet olvasnék..*-*

    Mi az, hogy ATLANTA?:oo Omfg..NAGYON-NAGYON kíváncsi vagyok, hogy Harry hogyan fog dönteni..Remélem nem hagyja el Samet, mert akkor én tuti, hogy megyek "áztatni az egereket"..Már akkor elkezdek könnyezni, mikor arra gondolok, hogy Harry elhagyja Samet, vagy hasonlo..:((

    Kicsit szomorú, hogy hamarosan nem írod tovább ezt a tökéletes fanficet..:(aww Sarry.:( ajh, nagyon fog hiányozni:/(igen, igen..ezt még százszor le fogom írni:D)Meglátok egy romantikus, vagy akármilyen gifet és máris Sarry jut az eszembe..Na, de mindegy..egyszer mindennek vége van:c.
    Btw..Azok a papír darabok eszméletlenül aranyosak voltak:")Mosolyogtam rajta, mint egy retard:D
    Ja, és még valami..Gyorsan kövit, mert már nem bírok várni..:c:)
    Niki xx

    VálaszTörlés
  18. Fantasztikus, Fantasztikus és Fantasztikus <3 <3

    VálaszTörlés
  19. Nagyon jó*-*-*-*

    VálaszTörlés
  20. *o* ez nagyon jó lett

    VálaszTörlés
  21. nagyon jóóó siess a kövivel!!

    VálaszTörlés
  22. Nekem a bnőm 2 napja említette ezt a blogot, én 2 nap alatt elolvastam az összes részt, mivel nem tudtam leállni az olvasással, mert eszméletlenül tetszett!!! :) ahogy írsz az bámulatos! :) elküldtem már vagy 10 bnőmnek, hogy ők is olvassák, mindegyiknek nagyon tetszik a blogod! :) és megértem, hogy abbahagyod, hisz már majdnem tökéletes Sam és Harry kapcsolata és már elég sok mindent megéltek együtt :)) sose szoktam más bloghoz megjegyzést írni, de ide muszáj volt, mert ez a KEDVENC blogom... egyszerűen IMÁDOM!!*_*

    VálaszTörlés
  23. Aszta:-) nem rég keztem el olvasni a történetet egyszerüen odáig vagyok érte:-) imádom,úgyhogy hamar kövit:-)

    VálaszTörlés
  24. Nagyon jó rész lett :))
    <3 Köviit :D
    Xx.

    VálaszTörlés
  25. Nagyon jóóó lett *o* mikor jön az új rész?:)

    VálaszTörlés
  26. http://gameoverksj.blogspot.hu/2013/08/1dijam.html Díj nálam!!:)

    VálaszTörlés
  27. Mikor jön az új rész? Mert már alig bírom kivárni!! *-*

    VálaszTörlés
  28. Ez nagyon jó király

    VálaszTörlés

Tiny Hand