2013. augusztus 16., péntek

55. fejezet

Hi, sweeties!
Nehézkesen vettem rá magam arra, hogy felrakjam az új részt. Mivel az előzőhöz csak 17 komment jött. Ez elszomorít. 217 rendszeres olvasó van, és csak 17 ember vette a fáradtságot a kommentelésre?! Nem akarom erőltetni, de nekem szükségem van a megerősítésre. Imádom, ha regényeket írok megjegyzésként. Megmosolyogtat minden biztató szó.. Szóval szükségem van rátok! :)
Na de mindegy.. Ez a fejezet úgymond +18-as. Bár ez a kijelentés felesleges.. Szerintem ez senkit nem gátol meg az olvasásban.. De azért közölöm! :D
Btw mit szólnátok egy új dizihez? Mert elég régóta ilyen a blog külseje, és én már meguntam.:D
Oké, nem rizsázok többet.. Remélem tetszeni fog ez a rész, és remélem, hogy ezt komment formájában is ki fogjátok fejezni.:) Jó olvasást!

55. fejezet


- Na, túl élted? ─ Harry önelégült vigyorgásba kezdett.

- Fogd be! Rémisztő volt ─ játékosan meglöktem.

Jobban összehúztam magamon a teljesen átázott felsőmet, és duzzogva elindultam a házhoz vezető úton.

- Sam, várj már! ─ felém kocogott, de én nem álltam meg.

Viszont ő és a fürgeség egy nagyon jól összeszokott páros. Megragadta a felkarom, s kénytelen voltam megállni. Maga elé húzott, szándékosan úgy, hogy alig legyen köztünk néhány miliméternyi távolság. Nedves tincseiből a homlokomra csöpögött a víz.

- Fázom ─ suttogtam közel az ajkaihoz.

- Segíthetek megoldani ezt a problémát? ─ a homlokát az enyémnek döntötte.

- Kérlek ─ motyogtam.

A szája magabiztos mosolyra húzódott, majd eltávolodott tőlem. Megfogta a kezem és sietve tettük meg a lépéseket a házig. Halkan kuncogtam azon, hogy mennyire kitartóan töri az utat előttünk.
A bejárati ajtó előtt megtorpantunk. A zsebembe mélyesztett kulcsért kutattam. Egy pillanatig azt hittem, hogy elvesztettem. De fellélegeztem, mikor az ujjaim közé került a kis fém darab. A zár hamar megadta magát, mi pedig bemehettünk. Lekaptuk a cipőinket; aztán bentebb merészkedtem. Lis nevét hajtogattam, tesztelve, hogy itthon van-e. Nem akartam kellemetlen helyzetbe kerülni.

- Nincs itthon senki ─ Harry bukkant fel mögöttem.

Karjaival szorosan átölelt hátulról, és a nyakamra szórt pár csókot. A biztonság kedvéért még párszor meg kérdeztem, hogy van-e itthon valaki; de mivel nem jött válasz, ezért feladtam. Szembe fordultam Harryvel, majd egy "vad" csókot kezdeményeztem. Hatalmas kezeivel a combom hátsó részét érintette, aztán felkapott. Lábaimat a csípője körül kulcsoltam össze, míg megindultunk a szobámig vezető úton. A nyakára nyomott csókok közötti szünetekben navigáltam, hogy merre menjen. Kicsit ráharaptam a bőrére, amikor eltévesztette az irányt.
Az ideiglenes szobám kilincse viszont hamar kattant. Átlépte a küszöböt, s közben továbbra is tartott engem. A lábával berúgta az ajtót, majd a falnak nyomott. A szívem egyre hevesebben dobogott, mialatt türelmetlen vágyaink szép lassan a felszínre törtek.

- Figyelj, baby! Két lehetőség közül választhatsz ─ lihegve szólalt fel. - Gyengéden csináljuk, vagy vadabbul? Mert nekem mind két verzió megfelel, de az utóbbi kicsit jobban vonz, így több hét után..

- Um, először gyengéden, aztán majd meglátjuk ─ kicsit önkívületi állapotban válaszoltam.

- Tehát nem csak egyszer akarod? ─ két csók között mormolta.

- Nem tudom. Attól még, hogy te ellenállhatatlan vagy, ne hidd azt, hogy én egy kivénhett, szex orientációjú nő vagyok ─ lélegzet visszafojtva beszéltem.

- Imádom, amikor ennyi sületlenséget beszélsz ─ nevetett. - Ez aranyos.

Elpirulva leereszkedtem. A lábaim a talajon voltak. Az ujjaimmal Harry pólójának szegélyét piszkáltam. De hosszú, folyamatos csókjaink miatt képtelen voltam arra koncentrálni, hogy megszabadítsam az őt fedő anyagtól.

- Előbb én ─ motyogta.

Lesegítette rólam a pólóm, majd a földre dobta. Letérdelt elém, aztán hosszú ujjai a farmer gombommal bajlódtak. Kibújtatta azt, s lassan lehámozta rólam a rövidnadrágot. Kiléptem belőle, és oldalra rúgtam. Kizárólag a fehérnemű volt rajtam. Fekete melltartó és hozzá passzoló bugyi. Most kivételesen éreztem azt, hogy talán jó választás volt.

- A rohadt életbe! Bocsásd meg amit most mondok, de.. Kibaszott dögös vagy ─ nagyot nyelt, miután kijelentette.

Az alsó ajkamba haraptam és némán megemésztettem a bókot. Harry még mindig előttem térdelt. A kezeit lassú mozdulatokkal vontatta fel a lábaimon. A combom hátsó részénél állt meg. Ott tartotta a tenyereit, míg ajkaival finom puszikat lehelt a bal combomra. Egyre fentebb haladt. Ó, szent Istenem!
Az orrát végig húzta a bugyim anyaga felett, és közben éreztem, ahogy az ajkai ott súrolnak. A jobb kezemmel a saját hajamba, a bal kezemmel pedig a Harryébe túrtam. Az előbbi mozdulatát megismételte, amire egy szitok sorozat hagyta el a számat. De a legcsúnyább szavakból összeállítva. Istenem, ez szó szerint leterhel..

- Gyere ─ a kezeiért nyúlva késztettem, hogy felálljon.

Nehezen tettem meg a lépéseket az ágyig. Mély levegőt vettem, mikor végre ráomolhattam a matracra. Elgyengültem. Pedig épphogy hozzám ért. Mosolyogva kibújt a pólójából, majd lerángatta magáról a nadrágját. Hanyagul félre dobta mind két ruhadarabot.
Szétnyitotta a lábaimat, hogy közéjük férhessen. A két oldalam mellett támaszkodott a kezein. Telt ajkaival lágyan súrolta az enyéimet, amitől ugyancsak kirázott a hideg.

- Remélem nem vagy fáradt ─ mosolyogva megpuszilta az arcom.

Nemlegesen csóváltam a fejem, és egy halvány mosoly terült el az arcomon. Ujjaimmal kusza tincsei közé túrtam, miközben puha ajkaival nedves csókokat préselt az állvonalam mentén.

- Egyébként.. Bevállalós vagy? ─ a fülemhez közel hajolva kérdezte.

- Um, nem. És nem akarom tudni, hogy miért kérdezed ezt ─ morogtam.

Nevetve megpuszilta a homlokom, s a kezeit feltolta a combomon. Ó, Istenem, tudom, hogy most mi következik. Mutató és hüvelyk ujjai közé vette a a bugyim szélét, és lassú, megfontolt mozdulatokkal cselekedve lehúzta a lábaimról az anyagot. Lehunytam a szemeimet. Harry ilyenkor általában elégedett magával. És mosolyog. És ha látnám, hogy ezt teszi, akkor zavarba jönnék. Ó, a fenébe is ezzel a félénk természetemmel!

- Oké, Sam. Kinyithatod a szemed. Most már mindketten meztelenek vagyunk ─ provokáló hangon beszélt. - Vagyis majdnem.

Hosszú ujjak siklottak végig az oldalamon. Libabőrös lett mindenem, ahogy az összes érintése lelassult. Az alsó ajkamba haraptam, mikor elérte a melltartó kapcsomat. Egy mozdulat és kész. A szívem ismét hevesen dübörgött a mellkasomban. A kezeimet bizonytalanul toltam fel a fejem mellé. Harry sietve összekulcsolta az ujjainkat, s erősen megszorította a kezeim. Ezzel párhuzamban pedig egy gyengéd döfést éreztem. Nyomott pár puszit az arcom különböző pontjaira, majd lassan visszahúzódott. Szét nyílt ajkaim közül kibukott egy "intenzív" nyögés, mikor megismételte az előbbi döfést, csak kicsit gyorsabban. Meggondolatlanul ontottam a káromkodásaimat, mialatt ő fokozta a tempót. Elengedtem a kezeit, és inkább a vállaiba kapaszkodtam. A körmeimet belemélyesztettem a bőrébe, ami nyilvánvalóan fájhatott, mivel nem voltam kíméletes.

- Ez! ─ felkiáltottam, mikor mozgolódni kezdett bennem.

- Mi van vele? ─ vigyorogva kérdezte, és megismételte az iménti mozdulatát.

- Istenem, ez.. Annyira jó.. ─ elhalkultam.

A bőrünkön lévő nedvesség már rég nem a víz miatt volt. Minden porcikám ki volt éhezve . És igazából megmagyarázhatatlan okból erre a pillanatra vártam, mióta belépett az ajtón délelőtt. A testem képtelen volt lenyugodni. Csak többet és intezívebbet akart... Vagyis akartam.
Hirtelen jövő gondolataimat megszakította egy újabb löket. Ami mélyebb és nehezebb volt, mint az eddigiek. Mindkettőnk száját elhagyta néhány hangos nyögés.

- És ez.. Milyen? ─ lélegzet visszafojtva beszélt.

Az ujjaimmal ismét nedves tincsei közé túrtam. A levegő vételeim túl nehezek voltak ahhoz, hogy megszólaljak.

- Ez sok. Nehéz. Rohadt jó. És finom ─ szakadozva mondtam.

Szent tehén! Ha egyszer hangfelvételen vissza kellene hallgatnom egy ilyen alkalmat, akkor valószínű, hogy nem ismernék magamra. De mit tehetnék?! Ez tényleg rohadt jó. Sőt. Ez túl üt a "jó" kategórián. Túl szárnyalja a "kiválót" is és minden kategóriát, ami csak létezik. Ez elsöprő. Minden mozdulat, minden érintés, minden felszisszenés. És a tudat, hogy mindezt azzal éled át, akit szeretsz.. Csodálatos.

- Most ─ nyögtem.

A számat elhagyta egy lüktető nyöszörgés, ami feltehetőleg az egész házban hallatszódhatott. A testem megfeszült, és elöntött az az érzés. Elsöpört, lehengerelt, elfárasztott. Közben Ő is átlépte azt a bizonyos határt. Szaggatott nyögések hangja lepte el a szobát. A levegő felforrósodott. Ziháltunk és próbáltunk visszatérni a jelenbe. Harry visszahúzódott, majd rám nehezedett. Az ajkaival apró csókokat lehelt a nyakamra, és a nevemet ismételgette. Az ujjaimmal kócos, és nedves tincseit rendezgettem. A szabad kezemmel pedig finoman simogattam a hátát, azokon a pontokon, ahol hagytam pár nyomot a körmeimmel. Némelyik elég csúnyán nézett ki. Kezdek félni magamtól..

- Harry ─ suttogtam.

- Mm?

- Ez iszonyúan jó volt ─ mosolyogva piszkáltam a tarkójához tapadt fürtjeit.

- Hát, ezt egy bóknak veszem, Miss Ross ─ a karjaira támaszkodott, és az ajkaimhoz préselte az övéit.

De nem csókolt meg. Élvezi, ha ingerelhet. A fogaim közé vettem az alsó  ajkát, s kicsaltam tőle egy "érzéki" csókot.

- Ezt bóknak szántam, Mr Styles ─ motyogtam kuncogva.

- Mit gondolsz, Miss Ross.. ─ a kezeimért nyúlt, aztán összefűzte az ujjaink. - Van még esély egy következő alkalomra?

- Telhetetlen vagy.

- Tényleg, baby? Az előbb te hajtogattad, hogy mennyire élvezel velem lenni..

- Igen, határozottan élvezek veled lenni, de akkor sem vagyok egy kivénhett, szex orientációjú nő. Mint már mondtam..

- Megárthatott neked ez a vidéki kiruccanás. Kivénhett és szex orientációjú? Mióta használsz ilyen szavakat? ─ két csók között szólalt fel.

- Mióta Lis elmesélt egy sztorit egy ilyen nőről. Tanulságos volt. Tulajdonképp a lényeg az az volt, hogy soha ne bízzunk meg a férfiakban, se a nőkben.

- Ilyen alapon nem léteznének kapcsolatok. Ne hallgass Lisre, jó? Főleg azért ne, mert neked van egy tökéletesen megbízható barátod, aki rohadtul szerelmes beléd. És soha nem bántana meg téged. Vagy ha megtenné, akkor verd meg, pofozd fel, és haragudj rá. De soha ne hagyd el őt, mert nagyon nagy szüksége van rád.

- Ó, nyugi. Neked van egy barátnőd, aki hasonlóképp gondol rád. Szeret téged. És lehetőleg tényleg ne bántsd meg.. Mert belepusztulna, ha fájdalmat okoznál neki. Sajnos az az idióta lány túlságosan is kötődik hozzád, és ezen ellen már nem tud tenni.. De egyre furább, hogy így beszélünk magunkról ─ az utolsó mondatom végén kitört belőlem egy rám jellemző idegölő kuncogás. - Um, leszaladok az uzsonnámért.. Te kérsz valamit?

Kikászálódtam az ágyból, miután Harry leszállt rólam. Egy plédet magam köré csavartam, ami az ágy végébe volt gyűrve. A copfom felismerhetetlenné vált, szóval inkább leengedtem a hajam. Az egész alakos tükör elé állva igazgattam a plédet, hogy lehetőleg ne essen le rólam.

- Igen, kérek valamit ─ a hátam mögé lépett. - Téged, baby.

Az egyik karjával átölelt hátulról. Szabad kezével a bal vállamra terelte az összes hajtincsemet. Gyengéden harapdálta a fülem alatti részt és a jobb vállamat. Az alsó ajkamra haraptam, és halk sóhajokkal tűrtem ahogy a bőrömet elárasztja azokkal a lágy puszikkal.

- Muszáj ennem ─ mormoltam.

Nehézkesen levakartam magamról Harryt, aztán elhagytam a szobát. Ő addig visszafeküdt. Szinte repültem a bennem lévő boldogság hormonok miatt. A gyomromban pillangók voltak, és egyszerűen csak boldog voltam.
A hűtőben matattam az előkészített uzsonnámért, ami történetesen egy hideg gyümölcs tál volt. Közben készítettem málnás teát. Felültem a konyhapult szélére, s a lábaimat lógattam. Nem akarósan eszegettem a gyümölcsöket, amik apró darabokra voltak kockázva. Lis műve. Elkészítette nekem előre a menümet, amit ma kell megennem. Kicsit úgy viselkedik, mint egy pót anya. Bár most kivételesen örülök a segítségnek.

- Sam! ─ Harry kétségbeesett hangját hallottam a nappali felől.

- Kövesd az illatot ─ szóltam. - Málnás tea.

A következő pillanatban megjelent az ajtóban. Egy szürke térdig érő nadrág volt rajta, a felső teste pedig fedetlen volt. Idétlen mosollyal az arcomon bámultam őt. A haja még mindig nedves volt egy kicsit. Elégedetten vigyorgott, a gödröcskéi pedig bemélyedtek. Ó, te jó ég.. Azt hiszem cseppet sem túlzok, ha azt mondom ő a "legszebb" fiú a Földön. Aggasztóan jól néz ki.

- Tea? Gondolatolvasó vagy, baby ─ közelebb jött, s elém állt.

A térdeim közé fogtam a derekát, és nem hagytam mozogni. A fülem mögé tűrte pár zavaró tincsemet, s csak mosolygott.

- Tudod, szeretem a tényt, hogy te az enyém vagy ─ halkan suttogtam.

Puszikat nyomtam az arcára, az orra hegyére, és az ajkaira. A kezeim közé fogtam az arcát, ő pedig a homlokát az enyémnek döntötte.

- Ez kölcsönös.. Viszont van valaki, aki elég régóta sóvárog utánad. Nem tudom észre vetted-e már..

- Ryan már régen nem úgy gondol rám.. Megbeszéltük.

- Nem arra a seggfejre gondolok.

Elengedtem őt, és leszálltam a pultról. Azonnal tudtam, hogy kire gondol. Nyilván Greg. És mivel még nem mondtam el neki a múltkori zaklatási kísérletét, ezért belém nyilalt egy különös érzés. Azt hiszem a bűntudat. Vagy a saját magam iránt táplált szánalom.

- Sam ─ a csuklómért nyúlt, s maga felé fordított.

Lesütöttem a tekintetem. Nem mertem felvenni a szemkontaktust és a képébe hazudni, hogy "nem tudom miről beszélsz". Nem akarok bajt.

- Ha az a szar csinált veled valamit..

- Megölöd? Megvered? Mit akarsz vele csinálni? Szerinted miért nem merek ilyen témákat felhozni?! Tudom, hogy így reagálnál.

- Szóval csinált valamit Greg? Nem fogom bántani... Annyira.

- Nem. Csak próbálkozott. De ott sebeztem, ahol a legjobban fájt neki. Úgyhogy nem történt semmi ─ magyarázkodtam.

- Aha ─ elengedett. - Azért majd a biztonság kedvéért váltok pár szót vele, oké?

- Nekem mindegy, csak ne kerülj bajba. És légyszíves most folytassuk az ömlengést, mert már hiányoztál.

Duzzogva megindultam felé; s a karjai közé burkolóztam. Magamhoz öleltem.

- Szeretem ha megölelsz ─ mondta alig hallhatóan.

- Én is így gondoltam ─ elégedetten elmosolyodtam.

37 megjegyzés:

  1. Oh god..Ez a komment bizonyára nagyon-nagyon rövid lesz, mert egyszerűen nem jutok szóhoz.
    Eszméletlenül aranyos/sexis fejezet lett.*-*
    Aww bárcsak Harry és "Sam" tényleg egy párt alkotnának..
    Oké, ezt a fejezetet ma még egy párszor biztos, hogy el fogom olvasni.:D Vagyis..egy jó párszor:3
    IMÁDTAM, IMÁDTAM, IMÁDTAM..asdfghjk Harry olyan kedves és aww...Sam, pedig..olyan.."félénk", de mégis..*-*
    Btw..".- Imádom, amikor ennyi sületlenséget beszélsz ─ nevetett. - Ez aranyos."-ez annyira aranyos<3

    "..- A rohadt életbe! Bocsásd meg amit most mondok, de.. Kibaszott dögös vagy ─ nagyot nyelt, miután kijelentette.." ez meg..asdfgh*-*

    Na, meg ez- ".- Remélem nem vagy fáradt ─ mosolyogva megpuszilta az arcom." :DD és a többit, meg inkább nem is írom le ide, mert..*o*

    Mint mindig, ezt a fejezet is szinte ittam a sorokat..és a tudat, hogy hamarosan abbahagyod ezt a büszkeséget (blogra gondolok) annyira..szar érzés és elszomorít:c Furcsa, nehéz lesz nélküle, mert ez a blog szinte már a mindennapjaim részévé vált.De érthető a dolog, ami miatt abbahagyod:(..
    Ui:.Gyorsan kövit!-Ezt ne feledd!: D<3

    VálaszTörlés
  2. Imádom! Szerintem nagyon jó lett! Fantasztikus az ahogy írsz! Soha nem fogom megunni!
    By: Reni :)

    VálaszTörlés
  3. Úúú, de jó lett ez is! Imádtam, ahogy a többi részt. Sam félénksége és Harry kedvessége. Ahhw.*w* várom a kövit!:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Írónő! :) Nagyon örülök, hogy felraktad ezt a részt, már hajnalban is lestem és végre... :) Annyira jó legalább a történeteiddel álmodozni... Imádtam ezt a fejezetet is,mint a többit. Rabul ejtett az egész sztori, komolyan. Amúgy én is nagyon szoktam örülni, ha az olvasóim hozzászólnak, és tudom, milyen pocsék érzés, ha nem vagy kevesen teszik. :) Igyekszem, majd minél több hsz-el bővíteni a bejegyzéseidet, mert nagyon megérdemled. <3 Ahw Sarry olyan cuki. :)) Várom a folytatást,mint mindig...<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aw köszönöm! örülök, hogy tetszik.:)
      igyekszem a folytatással! x

      Törlés
  5. ELSOPRO!!! *-* nem tudom szavakba onteni azt ahogyan irsz. Imadom. Ez a blog az en egyik "szerelmem" . Hihetetlen :D

    VálaszTörlés
  6. eeeeeeeeeeeeeeez nagyon joooo lett mint a többi is!!!!nagyonnagyon jol irod meg..magam elé birom képzelni..ritka az ilyen blog:DD gyorsan a kövivel mert nagyon nehéz kivárni;) a Sames és a Harrys rész nagyon tetszett;) ilyen gyakrabban is lehetne:DD imádom ezt a blogot<3

    VálaszTörlés
  7. 4 napja olvasom a blogod,És wáó. Nagyon szuper minden rész. Imádom a blogod!

    VálaszTörlés
  8. Ááááá! Most mondjatok perverznek, de +18-as részeknél mégjobban imádom Harryt. XDXD Olyankor mintha egy teljesen más személyiség lenne.
    Nagyon jó rész volt, hamar kövit! XDXD

    xxx

    VálaszTörlés
  9. Mellesleg az uj dizi szerintem jo otlet, ahogy jobbnak latod :D *-*

    VálaszTörlés
  10. nah hadd ne mondhjam h eza arész valami fenomenális lett :DD de most kicsit fáradt vagyok h hosszu megjegyzést irjak de holnap bepotolom igérem;)

    VálaszTörlés
  11. Hm.. hát hol is kezdjem.. elég rég írtam komit, mivel nem voltam itthon. Nagyon vártam, hogy hazaérjek, mert a 48. fejezettől lemaradtam :/, de egyrészt nagyon jó volt egyszerre többet olvasni, folyamatosan jöttek a fejlemények és aww... <3.

    Nagyon tehetséges vagy. Kialakítottál egy olyan személyiséget (most Samre célzok), aki tökéletesen illik, ehhez a Harryhez. Sok féle blogot olvastam már róla, de nem lehetett konkrétan elmondani a tulajdonságait. Ez viszont más és komolyabb, folyamatosan alakítod, előhozod a rossz tulajdonságait is és nem csak az unalmas "rendes, kedves" srácra összpontosítasz, így lesz izgalmas egy blog. Tudod te mit csinálsz, és hogy nyerd el a tetszésünket.:)

    Ez a rész (is) rettentő jó volt, ezek a +18-as részek pedig.. hogy is mondjam... olyan jók.:$
    Bár szerintem, ha a szüleim látnák nem feltétlen örülnének.:D De szeretem őket olvasni . Én is úgy vagyok vele, mint Harry, több ilyen rész kéne (haha..) :$ .

    Úgy emlékszem, hogy az előző részeknél feltettél egy olyan kérdést, hogy kinek melyik a kedvenc fejezete..nekem a 45.-ik, amikor kimondták mit gondolnak igazából.Hogy őszinte legyek nem volt vidám fejezet, inkább érzelgős és Sam mondanivalóján sírtam, annyira szépre írtad.
    Na de nekem mindegyik fejezet tökéletes úgy ahogy van. Lehet te érzed, hogy valamelyik nem sikerült olyan jól vagy éppen nem voltál jó kedvedben mikor írtad és többet is kitudnál hozni magadból.. de mi, ill. én még ilyet sem tudok/tudunk, szóval azokat a kis "hiányokat" csak te látod (írói szemmel). :D

    Ami pedig a blog befejezését illeti.. elég szomorú :( , de érthető, hogy nem lesz annyi szabadidőd és a tanulás áll a középpontban.
    (Remélem azért nem felejtesz el minket.<3)

    Ui: Siess a kövivel ! *-*
    (Imola.xx)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. wow, ezt nagyon jól esett elolvasni.:')
      el sem hiszed, hogy mennyi mosolyt csaltál az arcomra azzal, hogy írtál! rengeteget jelentett, köszönöm! :)
      sietek! :) x

      Törlés
  12. Úristen nagyonjó lett ez a rész.!(mint a többi)
    tudom hogy egyre közelebb a blog befejezése..ami szomorú..de egy kicsit vigasztal hogy még annyiszor tudom elolvasni a blogot ahányszor csak akarom.:D
    és remélem hogy az írást soha nem hagyod abba.(:
    SIESS A KÖVIVEL!(:
    Puszi:Dóri.Xx

    VálaszTörlés
  13. OMG :o imádtan :DD nagyon jóóó siess a következővel! :DD :*

    VálaszTörlés
  14. Nagyon jó lett..Imádtam mint mindegyik részt.! Remélem gyorsan tudod majd hozni a kövit.! :D

    VálaszTörlés
  15. Nem régen találtam rá a blogodra. És egyszeruen hihetetlen hogy milyen gyorsan hozol ilyen rohadt jo fejezeteket. Gratulalok! Csak igy tovabb ;)

    VálaszTörlés
  16. Wow !!! egy újabb tökéletes rész !!! :D ... tehetséges iró vagy, és most a lehetetlent kívánom .... SOHA NE ÉRJENEK VÉGET A BLOGJAID !!!!! és ha megfogadod a tanácsomat, és nem adod fel az írást, akkor egy nagyon tehetséges felnőtt iró lesz belőled !! :) az én komijaimat vedd 10- szeresen MINDIG ;) !!!

    VálaszTörlés
  17. Imádom imádom nem tudok vele betelni kb 3 napja kezdtem el de már várom a következőt :D egyszerűen fantasztikus <3

    VálaszTörlés
  18. Sziaa:)) Szerintem nagyon tehetséges vagy csak így tovább!Egyszerűen imááááádom a blogodat!Nem bírok betelni vele! Köviiit légysziii!xx

    VálaszTörlés
  19. Tudom, hogy szereted, amikor az ember "regényt" ír hozzászólásban, de én nem tudok. Egyszerűen TÖKÉLETES! Csupa nagybetűvel ;) xx

    VálaszTörlés
  20. amugy nemtudom hogy hogy jött ide de mostanában Sam nem dolgozik?:DD csak igy jött..mert már rég volt hogy munkába volt:D csak ennyi igy eszembe jutott

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. omg attól még, hogy nem írom minden lélegzet vételüket, történnek velük dolgok. nyilvánvalóan.. csak egy pár órát/napot írok le a közös életükből. ennyi. egyébként az olvasóknak szerintem van annyi külön fantáziájuk, hogy tovább gondolják a történet szálait. de csak a te kedvedért, az elkövetkezendő részekben megdolgoztatom Samet, jó?:D

      Törlés
  21. Imádoooooom <3 <3

    VálaszTörlés
  22. OMG. Most kezdtem nemrégen ezt a blogot, sőt ez az első blog amit olvastam, mert előtte inkább könyvet olvastam, de ez...ez zseniálisan van megszerkesztve. Ahogyan írsz, az lenyűgöző, ha én így tudnék írni akkor én lennék az egyik legboldogabb ember a földön. Nagyon-nagyon szeretem!!! Engem az akaszt ki a legjobban, hogy az a megfogalmazás, amit te használsz egyszerűen lenyűgöző. Komolyan még azt is eltudod velem hitetni, mintha ezek velem történtek volna meg...
    Ez a fejezet(ugyanúgy mint a többi)hihetetlenül jó volt. És nem akarom, hogy ennek a blognak valaha is vége legyen.....Azt szeretem a legjobban, hogy sosem lehet tudni előre, hogy mi fog történni.....
    Kérlek nagyon, nagyon siess a következő fejezettel, mert már nagyon érdekel engem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. wow ez megtiszteltetés!
      nagyon aranyos vagy, köszönöm! :) x

      Törlés
  23. úristen:$ ez nagyon-nagyon jó rész lett*o* és amikor lefeküdtek te jóég. milyen érzelmes :') ilyet szerintem még belerakhatsz csak egy kicsit részletesebben xdd am nagyon nagyon tetszik idáig a blogod:) izgatottan várom a folytatást :))

    VálaszTörlés
  24. Szia van egy meglepetés díjam !http://summercamp2013with1d.blogspot.hu/p/dijaim.html

    VálaszTörlés
  25. Uramatyám!!! Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jó lett!!! Huhh... Nem találok szavakat... Eszméletlenül jó feji lett!! *.* siess a kövivel!!

    VálaszTörlés
  26. Sziaa! nem rég találtam meg a blogod és nagyon nagyon tetszik *.* 2nap alatt el is olvastam az összes fejezetet. ez rész is fantasztikus lett, imádtam. Hozd gyorsan a kövit!!! :D

    VálaszTörlés
  27. Szia! Nagyon szeretem a blogodat! Fantasztikusan írsz! Nagyon jó lett ez a rész is mint a többi! Sosem okozol csalódást a részekkel! IMÁDOOM <3 De mikor hozod az új részt? Ma fel bírod rakni?

    VálaszTörlés
  28. Istenem kurva jó rész lett <3
    mikor lesz új rész ??

    VálaszTörlés
  29. hiperszuperextrafantasztikus!:$

    VálaszTörlés
  30. Csak az én perverz fantáziámat érdekli,hogy mit értett pontosan az alatt Harry,hogy bevállalós ?????

    VálaszTörlés

Tiny Hand