2013. július 17., szerda

46. fejezet

Hii, babes!
Igen, meghoztam az új fejezetet, ami még nem a befejezés! Ma délelőtt leültem és írni kezdtem. És valahogy megjött a kedvem. Hiányzott Sarry.. Talán ez teszi. :')
Nos, az az aláírás gyűjtés és a sok komment nagyon jól esett! Hihetetlenek vagytok.. Megőrülök! Még a végén rávesztek, hogy folytassam. Most bizonytalanságba sodortatok ezzel a marasztalással.. Nem tudom mit hoz a jövő. Még az is megeshet, hogy folytatom a sztorit.. Na mindegy! Egyelőre még itt tartunk; a 46. fejezetnél! Tehát, most ott folytatom, ahol a 45. rész véget ért!
Egyébként nem nagyon olvastam át a részt, szóval az esetleges hibákért előre is elnézést!
Na, tehát akkor: nagyon remélem, hogy nem csalódtok majd bennem.. Jó olvasást! x

46. fejezet


Az ajkaim szinte remegtek Harry lágy csókjai alatt. Az autóban a légkör már teljesen felizzott. A hátsóülés szokatlanul kényelmes érzetet adott. Meztelenek voltunk. A testeink tökéletesen passzoltak egymáshoz. Imádtam a helyzetet. Sosem hittem volna, hogy egyszer egy kocsiban fogok ilyesmit csinálni. Régen túl erkölcsös voltam. Talán ezért sem akartam elhinni, hogy a "szeretkezés" fogalom ennyi mindent foglal magába.

- Ne görcsölj annyit.. Gondold azt, hogy egy puha ágyon vagyunk, vagy ilyesmi ─ zihálta incselkedően a fülembe.

Hosszú ujjai gyengéden siklottak le a combomon, majd a térd hajlatomhoz érve ujjvégeit belemélyesztette a bőrömbe. Ezzel párhuzamban fokozatosan előre tolta a csípőjét. Ajkaival apró csókokat szórt a állkapcsom mentén, s a fülem alatti területhez érve a fogai közé vette a bőröm. Szívni kezdte azt a részt. Be vallom, ez tényleg rendkívül gerjesztő. Halk nyöszörgések kúsztak ki az ajkaim közti résből, mire Harry elnevette magát.

- De hogyan képzeljem magam egy kényelmesebb környezetbe, h-ha ilyen vagy?! ─ erőtlenül motyogtam, mialatt ujjaimmal izzadt tincsei közé túrtam.

- Milyen? ─ ajkaival vigyorogva súrolta az enyémet.

És lassan visszahúzódott. Kínzóan lassú volt. Ismét. Úgy éreztem, ha még egyszer ennyire vontatottan csinálja, több oxigénre lesz szükségem.

- Ilyen.. rohadék ─ nehézkesen elmosolyodtam, ő pedig ugyanezt tette.

- Szóval Sam Ross gyorsabban akar szexelni.. Nem hittem volna, hogy ezt megélem ─ kuncogva lopott tőlem egy biztató csókot.

Kezeivel erősen megmarkolta mindkét combom, majd egy hirtelen döféssel adta tudtomra, hogy részéről nem akadály a gyorsítás. Az ajkaimat összepréseltem, a testem pedig megfeszült. Tartotta ezt a tempót. Képtelenségnek tűnt összeszedni a gondolataim. Csak az lebegett előttem, hogy még pár ilyen lökés és felrobbanok. Annyira.. Intenzív..
Óvatosan mozgott bennem, amit én hangos nyögésekkel festettem alá. Ujjaimat a hátába préselve kapaszkodtam. Harry pedig a combjaimat szorongatva találta meg a támaszpontot.

- Ó, bassza meg! ─ lüktető nyögés csúszott ki telt ajkai közül.

A számból vette ki a szót. A nevét duruzsoltam, miközben a testemet elárasztotta a kiteljesedett gyönyör. Mindent elsöprő érzés. A szemeimet pislogva hunytam le, s ezalatt hangosan ziháltunk mindketten. El kellett telni jó pár másodpernek, míg Harry erőt tudott venni magán, hogy kihúzódjon belőlem. A testem aprót rándult amikor ezt megtette. A óvszert az ülés mellé ejtette, majd előhúzott egy pokrócot valahonnan. Igazából még mindig nem tudtam összpontosítani egy dologra. Idő kellett, hogy kicsit ülepedjen bennem az előbbi intenzitás.

- Alig várom a következő ilyen hónap fordulót ─ nevetve nyomott egy puszit a homlokomra.

Fejét a mellkasomra fektette, testével pedig rám nehezedett. A pokróc szerű anyag elfedte testeinket. A szívünk egymáson dobogott, még mindig őrült ütemben. Harry nedves tincsei a mellkasomat csikizték. Ez a gondolat megmosolyogtatott. A mutató ujjam köré csavargattam rakoncátlan fürtjeit, amitől kis híján elszenderedett. Csak halk, elégedett hümmögéseiből tudtam megállapítani, hogy még ébren van. Erős karjai átölelték a derekamat, s úgy szorított magához, mint valami plüss alvótársat. Annyira aranyos, amikor ilyen békés. Csak átölel és élvezi, ahogyan játszadozom puha fürtjeivel. Meglehetősen eltérő ellentéte az előbbi izgatott és őrjítő önmagának.

- Harry ─ mormoltam.

- Mmm?

- É-Én csak azt akarom mondani, hogy köszönöm ─ rebegtem. - Ezt a fél évet. Igazából reménytelennek gondoltam, hogy valaha kifogsz váltani belőlem ilyen érzéseket. De én.. Már nem vagyok olyan hülye, mint akkor ─ megpusziltam a feje búbját.

Lustán a karjaira támaszkodott, majd kezeivel megkereste az enyéimet. Gyengén összekulcsolta az ujjaink, s egy bátortalan mosolyt mutatott felém.

- Sosem voltál hülye. Csak valami olyasmit hittél, hogy te nem vagy elég gyönyörű, vagy különleges. És bizonytalan voltál. De lassan rájöttél, hogy ez a rohadék énem tényleg nagyon, nagyon kedvel ─ minden mondata után nyomott egy puszit a számra.

Az utolsó két szava után pedig mély levegőt vett, és elhalkult. Ajkaink érzelmes, hosszú csókban találkoztak. Mindenem bizsergett tetőtől-talpig. Oh, Istenem.. Azt hiszem, hogy soha nem fogom megunni a csókjait.
Kinyújtotta felettem a karját, én pedig hátra döntöttem a fejem. Hosszú mutató ujjával rajzolni kezdett az ablaküvegre, ami az előbbi intenzív időtöltésünk következtében párásodott be. Egy "S + H" minta formálódott az üvegen. Újra zavarodott mosolygásba kezdtem. Az ujjaimat izzadt tarkójához tapasztottam, s lehúztam. Arcaink pár centire voltak. Harry vigyorogva kinyújtotta a nyelvét, majd az ajkaim közé próbálta fúrni, így vett rá, hogy nyissam szét az ajkaim. A kezeim között tartottam az arcát, miközben csókokat loptunk egymástól. Az ajkaink elválása után mindkettőnk arcán idióta mosoly díszelgett. Az ujjaim közé vettem a nyakából lelógó medálokat, és vizsgálni kezdtem. Minden szögből szemügyre vettem azt az "S" betűset, amit én adtam neki pár hónapja.

- Nagyon vigyázok rá, édes ─ orrát kuncogva az enyémhez dörgölte. - Pont úgy, ahogy rád.

- Tudom ─ suttogtam elpirulva.

*

Hajnali háromnál kattogott az óra mutató, amikor visszaértünk a lakáshoz. Az ujjainkat biztonságot nyújtóan összekulcsoltuk. A fáradtság csöppet sem látszott rajtam. A ma este kihozta belőlem a rejtett énem. Aki titkon dögös és merész. Hát, büszke vagyok, amiért megtaláltam a másik önmagam. Végre nem csak az árnyék szerű Sam Ross vagyok. Már-már nyomasztott a tudat, hogy egyedül nekem nincs olyan felem, ami teljes ellentéte saját magamnak. De végre megvan. Mondanom sem kell, hogy kinek köszönhetem ezt a felfedezésem.
Halkan kuncogva sétáltunk végig a folyosón, ami elég csendes volt, így hajnalban. Viszont Harry lakásának ajtajához érve egy különös tényezővel találtuk.. vagyis inkább találtam magam. Az ajtó előtt gubbasztott egy nő. Hosszú, vörös árnyalatú haja függönyként ereszkedett köré. Alig hallhatóan zokogott, Harryből pedig előtört a lovagiasság. Közelebb lépett hozzá, elengedte a kezem.

- Izzie? ─ letérdelt mellé.

Ismeri? Oh, te jó ég. Feszülten ácsorogtam pár lépésnyire tőlük. A lány felemelte a fejét, s a füle mögé fésülte hosszú hajtincseit. Meglehetősen szép volt. Aprót bólintott, majd feltápászkodott és magához húzta Harryt. Értetlenül meredtem a látványra, ahogy egy idegen nő taperolja a barátomat. Megköszörültem a torkom, hogy legalább észrevegyék a létezésem.

- Umm.. Öö.. Nos, Sam, ő itt Izz ─ informált, s közben végre visszatalált hozzám. - Egy kedves, régi barátom ─ szinte elpirulva beszélt.

Felvont szemöldökökkel bámultam a vörös hajú nőt, aki minimum három évvel idősebb Harrynél. Megráztam a fejem és próbáltam elrejteni a fennakadásom. Tisztelet tudóan kezet ráztam vele, s elmotyogtam a nevem. De a nevem mögé természetesen odabiggyesztettem a "Harry barátnője" címet. Csakhogy elsőre is világos legyen számára, hogy nem egy szobalány vagyok, vagy ilyesmi.

- Oké, akkor bent elmesélheted, hogy mi szél hozott erre ─ Harry az ajtó felé indult, s a kinyitotta a lakást.

Ez a bizonyos Izz olyan kecsesen tette meg a lépéseket, ahogy csak emberi korlátai megengedték. Tincseit a vállára dobta, majd bevitt egy utazó táskát. Az elmém teljesen elsötétült és egy hihetetlen oldal hasogató érzés nyugtalanított. Talán ez lenne a féltékenység? Nem tudom. De most valahogy értelmet nyert az "ami az enyém, az az enyém" közhely.

- Gyerünk, baby ─ Harry megragadta a kezem, s maga után húzott.

Izzie beoldalgott a nappaliba, mi pedig kettesben maradtunk néhány percre.

- Mi ez az egész? ─ törtem ki suttogva.

- Izz semmit sem jelent ─ hosszú ujjaival megszorította a felkarjaim, majd óvatosan a falhoz tolt. - Ezt vésd a fejedbe ─ durván megcsókolt.

Mintha ezzel azt akarta volna kifejezni, hogy "állj le a témáról, vagy veszekedés lesz". Testét az enyémhez nyomva gyakorolt rám olyan nyomást, amitől elállt a lélegzetem. A bensőm megremegett, ahogy ágyékaink érintkeztek. Nem tudtam, hogy ez most szexi vagy ijesztő-e inkább.

- Ugye nem feküdtél le vele korábban? ─ kételkedve tettem fel a kérdést.

- Sam.. ezt nem most fogjuk megbeszélni ─ bűntudatosan ráharapott az alsó ajkára.

- Remek. Ezzel megadtad a választ ─ próbáltam eltolni magamtól.

- Később ─ egy újabb "dühös" csók után ott hagyott.

A homlokomhoz fogtam a tenyerem, s idegesen járkáltam fel- alá a szűk előtérben. Egy csinos, Izzie nevű nő van a nappaliban a barátommal, aki ma éjszaka úgy viselkedik, mintha lenyelt volna egy adrenalin bombát. Van okom az aggódásra?!

( Örülnék, ha írnál egy megjegyzést! Köszönöm! x )

35 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Valamint félek, hogy ez az Izzie valamit keverni fog!:( x

      Törlés
  2. annyira jó :DD remélem nem áll közéjük ez az Izzie mert megverem :)) siess kövivel ♥♥

    VálaszTörlés
  3. Úristen nagyonjólett.!*__*
    Kérlek még sokáig folytasd ezt a blogot,mert Shadow nélkül nem lehet élni!!(:

    VálaszTörlés
  4. asdfghjkl*-* lecsúsztam az első kommentről, de nem baj. el sem tudod képzelni, hogy mennyire örülök annak, hogy egyenlőre mégsem hagyod abba! Fantasztikus, mint mindig. De egyébként idegesít már most Izzie. Félek, hogy nagyon be fog kavarni; és csak reménykedni tudok abban, hogy ártalmatlan. Nos, azt tudom mondani, hogy siess a következővel, mert ─ ahogy látod ─ rajtam kívül is elég sokan várják.
    Puszi, Lana
    xx.

    VálaszTörlés
  5. Imádom...Imádom az egész blogot és ez a történet egyszerűen...csodálatos nagyon jól sikerült.Vannak sejtéseim Izzie felől h mi fog történni de nem akarom elkiabálni mert nem úgy lesz a végén.A lényeg hogy lécci ne hagyd abba a blog írását.Rengetegen olvassák és nagyon sokan imádják is.Szóval lécci írd tovább és ne hagyd abba.
    *Maca* xx

    VálaszTörlés
  6. IMÁDOM<3 Annyira örülök, hogy hoztál folytatást ugyan is tényleg igazságtalanság lett volna ha az előző rész után már nem történt volna semmi és csak úgy befejezed. :)) Remélem, hogy ennek is lesz folytatása és nem pár nap múlva közlöd, hogy vége.:D Ezt nem piszkálásból írtam. :) Félek, hogy Izzie befog még kavarni nekünk de az is lehet hogy csak én reagálom túl:D Alig várom már a folytatást:) További jó nyarat xx

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Ezt arészt is ugyanúgy imádtam mint a többit!
    Annyira várom a kövit és nagyon remélem hogy nem fogod abba hagyni *.*Kérlek ne!!
    Nah szóval szeretem őket és nagyon aranyosak,de miért húzod az idegeimet azzal hogy még mindig nem beszélték meg teljesen a baba ügyeT?
    Nah mindegy!Alig várom hogy megtudjam ki ez az Izzie...
    Csak így tovább!!
    Hajrá :)

    VálaszTörlés
  8. hellóka, ráveszem magamat, hogy írjak neked:) szóval ki lehet ez a bizonyos Izzie? hmm.. nekem eddig nem tűnik ellenszenvesnek vagy negatív karakternek, de Sam helyében én is gyanakvó lennék é féltékeny:D örülök, hogy folytatod a sztorit, bár úgy látom ez még nem 100%.. :/ de jobb mint a semmi!:) nagyon várom a folytatást és kíváncsi vagyok mit találsz ki a következőbe! izgatott vagyok mi szél hozta Sarry-ékhez Izzie-t, milyen dologgal fog előállni.. hmm.. :)

    VálaszTörlés
  9. Folytasd kerlek!!!! Annyira imadom<33

    VálaszTörlés
  10. Egyszerűen imádom! Nehogy abbahagyd, mert nem tudom, hogy mit csinálok :DD
    Csak így tovább :))

    VálaszTörlés
  11. Imádom a blogodat, egyszerűen fantasztikus. Ne hagyd abba!! Az ilyen történetekért érdemes blogokat olvasni!!!!! :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jó rész volt :):) Ne hagyd abba lécci !!
    Alig várom a folytatást már nagyon kíváncsi vagyok.:)

    VálaszTörlés
  13. áhh az most olyan 100% ,hogy hirtelen be fogja jelenteni az a picsa,hogy terhes,mint az,hogy én itt ülök,vagy mit tudom én :D

    VálaszTörlés
  14. ÁÁHHH! Nagyon tetszik ez a rész is akárcsak a többi! Nagyon, nagyon, nagyon, de nagyon siess a kövivel.
    Puszi: Bella

    VálaszTörlés
  15. Hali!(: Nem règ kezdtem el olvasni a blogod ès amikor megláttam hogy abba akarod hagyni kisebb szívritmus zavart kaptam!(: Ne hagyd abba kèrleek <3 Szerintem èrdemes folytatnod ha ennyien èrdeklődnek a blogod iránt (: Imádom a blogod ! (:Szuperul írsz :3 Remèlem Izzie nem fog bekavarni(: Várom a kövit !Xx

    VálaszTörlés
  16. Uristen, ez allati jo volt:) Nem gondoltam volna erre a fordulatra. Ugy tetszett ez a resz, hogy nem is tudom mit mondjak. Azt viszont tudom, hogy irigylem azokat, akik meg nem olvastak el:) Ezekutan ha abba mered hagyni elkuldjuk a sok-sok alairast, es tuntetni fogunk a hazadnal. Szoval lecci, lecci ne tedd ;D
    Remelem hamarosan, nagyon hamarosan jonni fog az uj resz, ami nem egy Future Chapter lesz ;)
    D.xxx
    u.i.: ne haragudj a vesszohianyom miatt, de telefonrol irtam, mert ugy gondoltam, hogy nem varhat holnapig a kommentem:)

    VálaszTörlés
  17. Ez nagyon jó volt.:)nem csalódtam.remélem ez a Izzie nem fog közéjük állni. lécci ne hagyd abba a blogot.:) :$

    VálaszTörlés
  18. Ezt már megszokhattuk, hiszen Virág mindig baromi jó részeket hoz, még akkoris ha nincsen valami jó passzban, ezért is nézek fel rá:)
    Amikor megtudtam, hogy még nem ez lesz at utolsó előtti rész ne akard tudni, hogy mitcsináltam.. mint egy őrült..
    Fuhh, nagyon kíváncsivá tettél, hogy ki ez a vörös r****:D remélem, hogy nem válassza szét Sarryt:$
    Kérlek..Gyorsan a következő fejezettel, mert már nem bírok várni:s:D

    VálaszTörlés
  19. Hello.:) Most kezdtem el olvasni a blogod és valami fantasztikus!*-* Remélem nem veszed sértésnek, de szeretném elmondani, hogy mi a véleményem, mert most olvastam, hogy lehet nem folytatod, én pedig belebolondulnék, ha nem lenne folytatás. Na, először azt hittem, hogy ez a blog is egy amolyan "Juhuuu, mekkora sikere van a Darknak, írjuk le ugyan azt a sztorit, csak pár apróságot másképp" típus. De valami megfogott és muszáj volt tovább olvasnom. És meg kell, hogy mondjam, hogy nem bántam meg!:) Izgi, nem vontatott, magával ragadja az olvasókat, romantikus és..és...még sorolhatnám, de az sokáig tartana.:) A lényeg az, hogy bele szerettem az irományodba és nagyon szépen kérlek, hogy ne hagyd abba! Folytasd! Ahogy látom, nem csak én szeretném tovább olvasni, úgyhogy reménykedem, hogy minél előbb olvashatom az új részt!:) Nagyon remélem, hogy nem sértettelek meg vele. Ennyi lett volna.:)xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem haragszom. :) Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet.. Tudod, néhány ember az elején elvétett hibáimért ítéli el az egész blogot.. Szóval kaptam már hideget-meleget ezzel kapcsolatban. Már megszoktam. És amit írtál, az jól esett tényleg. :) xx

      Törlés
  20. Szia most kezdtem olvasni a blogod, és már a rabja vagyok! Imádom, ennél jobb blogot még nem olvastam tényleg! Nagyon jó! Kíváncsi vagyok a kövi részre! :)

    VálaszTörlés
  21. Nagyon jó lett :D és remélem nem ál közéjük ez a csaj :/// és siess a kövivel :))

    VálaszTörlés
  22. Oláá :)) kibaszott jól írsz.....eddig nem komiztam..mert nem nagyon volt merszem..de hatalmas tehetséged van hozzá és csak remélni tudom,hogy nem fejezed be az írást..tudom,hogy ez most így pofátlanság lenne a végére..de beleolvasnál légyszíves a blogomba? Sajnos csak így tudom írni...1dfanfictionwithzoehu.blogspot.hu
    köszi előre is :3 .x

    VálaszTörlés
  23. Kérlek kérlek kérlek kérlek abba ne hagyd!!:ooo
    IMÁDTAM!:$ Siess a kövivel!:$♥

    VálaszTörlés
  24. Szia!
    Még nem kommenteltem, csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon jól írsz, nemcsak odadobálod a szavakat, hanem az olvasó tejesen át tudja érezni, amit a krakterek átélnek, gondolnak, stb.
    A cselekmény pedig fantasztikus. Bevallom, először azt hittem, csak egy Dark-másolat lesz, mert hasonlóan kezdődött, de valamiért tovább olvastam, és egy idő után tökéletesen egyedivé vált a sztori, és határozottan látni a fejlődést a elejétől a végéig. :)
    Na és akkor most én is ömlengeni fogok:D (jó értelemben): Kérlek, ne hagyd abba! Hiszen láthatod, mennyi olvasód van, akik imádják, oda vannak azért, amit csinálsz, ne légy olyan, hogy folytatás és befejezés nélkül hagyod őket, légyszi! Minden bejegyzésedhz csak úgy özönlenek a megjegyzések, az olvasóid azon versenyeznek, hogy ki kommenteljen először. Aláírásokat gyűjtenek, hogy folytasd. Ez azért elég meggyőző, nem? ;)
    És akkor konkrétan ehhez a részhez: az eleje fenomenális volt, aztán jött Izzie, akinek még nem tudjuk a szerepét, múltját, csak annyit, hogy lefeküdt Harry-vel, és hogy amikor találkoznak, Harry olyan lesz, "mintha lenyelt volna egy adrenalin bombát." Remélem, nem fog ártani Sarry-nek...
    A lényeg, hogy hozd a kövi részt minél hamarabb, és ne hagyj minket Shadow nélkül élni!! :)
    U. i.: Azzal, ami írtam, nem akartalak megsérteni, remélem, nem tettem, én ösztönző szándékkal írtam ezt.
    További jó nyarat és blogolást kívánok! Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És bocsi a regényemért, de ezt muszáj volt. :)

      Törlés
    2. Nagyon köszönöm! Nagyon jól esett amiket írtál! És nem sértődtem meg. Tudom, hogy páran megbélyegzik a blogot egy két rossz dolog miatt, de azt is tudom, hogy már sokan csalódtak kellemesen a sztoriban! :)
      Kezdem felfogni, hogy mennyien szeretik ezt a történetet! És úgy érzem, hogy még nem érhet véget ennyivel.. :') x

      Törlés
  25. Nagyon örülök, hogy mégsem hagyod abba! :) Nagyon tetszett ez a rész is, kicsit félek, hogy mi lesz ebből...
    Ne hagyd cserben hűséges olvasóid, kérlek, mindenki csak áradozik a blogról!
    Várom a folytatást!! xx

    VálaszTörlés
  26. Igen-igen, még NEM hagyhatod abba.:D Szerintem is Izz befog keverni.:| De ennek ellenére, rohadt jó lett.*-* Csak így tovább.;) ÉS MÉG NE HAGYD ABBAAAAAAAAAAA*-*
    ölel:Niki.xx

    VálaszTörlés
  27. Sosem szoktam kommentelni blogokhoz, de most mégis megteszem. Nagyon jó lett, kíváncsian várom a következő részt!:D

    VálaszTörlés
  28. ezt nem hagyhatod abba itt. érzem ez az Izzie be fog kavarni.. várom a kövit:) <3

    VálaszTörlés
  29. Siess a folytatással nagyon várom már... ;D

    VálaszTörlés
  30. Szia! Húúú... Nem is tudom, hogy hol kezdjem. De úgy összefoglalva. Nemrég kezdtem el olvasni a blogodat, nem tudok rá mit mondani!!! Fantasztikus! Hibátlan! Tökéletes! Esküszöm, hogy én még ilyen jó íróval még nem találkoztam!!! Remélem, hogy írónak mész!! Nem tudom elmondani, se leírni, hogy mennyire jó a fogalmazásod, az írásod, a gondolataid!!! Egyszerűen tényleg csodálatos a blogod!!! Csak így tovább!!! ;) Várom a következő fejezetet, innentől fogva én is folyamatosan kommentelek!! :) *-* Pusszancs Xx Waniii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. istenem, de szeretek mindenkit.<3 ti vagytok a legaranyosabb olvasók a Földön! :') x

      Törlés

Tiny Hand