2013. április 13., szombat

22. fejezet

Hello, drágák!
Úristen! CSAK tegnap +1000 oldalmegtekintés és +7 feliratkozó! Wow! Csakúgy kapkodtam a fejem, ahogy egyre csak nőttek a számok! Imádlak titeket! :) Ezt a fejezetet egyébként ma délután írtam, mert be kellett hoznom egy kis lemaradást.. Szóval, nem lett túl hosszú, de annál izgalmasabb. Szerintem. :P Most szeretném, ha aktivizálnátok picit magatokat és elérnék egy bűvös komment határt! Kíváncsi vagyok, hogy mégis mennyit tudnátok összehozni. *-* Végülis már vagy százszor rácsodálkoztam, hogy valójában egész sokan olvassátok a blogot, szóval szerintem nem lenne nagy gond. :P
De ha esetleg nem tudtok komit írni, akkor oldalt ott van a szép kis chat ablak! Na, azt is ostromolhatjátok nyugodtan. :D
Most már befogom, jó olvasást és komizást! xx

22. fejezet

A szobám ablakában szellőztettem a fejem, már egy ideje besötétedett odakint. Az autónk felgurult a garázs elé, a következő pillanatban apa szállt ki belőle. Figyeltem, ahogy a táskáival bajlódik. Hirtelen felbukkant a délelőtt látott nő. Apám egy pillanatra megdermedt, a csomagjai lehullottak a földre. Ezek után szinte fúrta az oldalam a kíváncsiság.
Mindketten bejöttek a házba, miután apa összeszedte magát. Hangos civakodás zaja hallattszódott fel.
Nem akartam bele avatkozni, de nem hagyott nyugodni a dolog. Vártam néhány percet amíg elcsendesedtek, majd lemerészkedtem. Megfontolt lépéseket tettem a nappali felé. Az idegen nő és apa a kanapén ültek, kávét ittak. Kicsit nyugodtabb állapotba rázódtak.

- Szia apa – megpusziltam őt.

Érezhető volt a feszültség a szobában. Kicsit összeszorult a gyomrom amikor újra szembe néztem a nővel.

- Még be sem mutatkoztam... – kedvesen rám mosolygott. - Emily.

Csak bólintani tudtam. Az a furcsa érzés viharként söpört végig rajtam. Feszültségre utaló mozdulataik még különösebbé tették a helyzetet. Sejtésem sem volt, hogy mi ez a titkolózás előttem, és hogy ki ez a nő.
Jó éjt kívántam, s halkan felmentem a szobámba. Kirázott a hideg attól, hogy ez a bizonyos Emily mennyire emlékeztet anyára.

Fáradtan elslattyogtam a szobámig. Leoltottam a villanyt, majd bebújtam az ágyba. A hátamon feküdtem, nem bírtam kikapcsolni az agyam. Az ujjaimmal babráltam a takró szélét, közben az ajkaimon mosoly gördült. A tegnap este gondolata teljesen megzavart. Talán csak most dolgoztam fel igazán azt amit Harry tett velem. Viszont Emily felbukkanása továbbra sem hagyott nyugodni. Egyfolytában rajta kattogtam. Az a hatás, amit kiváltott belőlem, több volt, mint ijesztő.

*Következő nap*

A bevásárló kosár már szinte lehúzott a földre, a túlzott tömege miatt. Rengeteg felesleges dolgot hajigált bele Sofie és Clar. Hosszú idő után először vagyunk együtt. Az egész napot hármasban készültük tölteni. Ehhez hozzátartozik a fénypont. Azaz az esti filmezés. Erre mindig óriási kaja mennyiséggel készülünk.

- Umm, csajok – Sofie ideges nézése ránk irányult, miután beejtett egy újabb fajta chipset a kosárba. - Szeretném, ha megismernétek Greget – ujjait tördelte.

Clar halkan motyogott valamit, de nem lehetett érteni, mert közben elfordult. Ugyanazt mondhatta, amit magamban gondoltam. Utáljuk Greget. Nem akarjuk megismerni! Nagyot nyeltem, s próbáltam jó képet vágni a felvetéshez. Bólintottam beleegyezően. Tudtam, hogy Sofie-nak fontos az ügy.

- Ah, imádlak titeket – erősen magához szorított.

Kicsit felszisszentem Sofie szeretetének túlzott megnyilvánulása során. Mosolyogva levakartam magamról, majd odalöktem Clarhez. Féltem, hogy kezdenek elhidegülni egymástól. És ez az egy dolog soha nem történhet meg. Mi hárman összetartunk, és semmi sem vethet véget a barátságunknak. Mostanában Greg leköti a barátnőnk minden idejét, s ez már így is túl sok.

- Naa – közelebb toltam őket egymáshoz.

Clar szájából egy beleegyező sóhaj kúszott ki, majd ölelésben kötöttek ki. Nem bírtam ki, hogy ne csatlakozzak. Ritkák az ilyen pillanatok, főleg az utóbbi időben.

- Mi hárman örökre együtt leszünk – suttogtam, miközben hozzájuk bújtam.

A bolt közepén ölelkeztünk, nem törődve körülöttünk lévő zsivajjal, és vásárlókkal. Egyikőnk telefonja megcsörrent; így a csapat ölelés egy röpke pillanat alatt feloszlott. Sofie felcsillanó szemekkel nyomta füléhez a mobilját. Nyilván ismét Greg. Félre vonult rövid időre, hogy véletlenül se halljuk miről beszélnek. A távolból viszont világosan látszott, hogy valami rendkívül arcpirító dologról folyhatott az eszmecsere, mivel Sofie arca valóssággal elvörösödött, s izgatottan harapdálta az alsó ajkát.

- Addig én megnézem van-e abból a dobozos vattacukorból – halkan felszólaltam, s észre vétlenül hátráltam.

Clar csak bólintott és nyögött egy ˝oké˝-t. Bizonytalanul indultam útnak a hatalmas bevásárló központ sorai között. Kicsit elkalandoztam a illatszeres részlegnél. Leálltam tesztelni egy-két parfümöt, ami külsőre is megfogott. Óvatosan fújtam egy keveset a csuklómra, s az érzékeimet elárasztotta a kellemesen édes illat. Körül néztem megfontoltan, s ezután a nyakamra engedtem pár fújást. A kezemben tartottam a kis üveget, mert valahogy nem volt szívem megválni tőle.

- Isteni ez az illat – erős karok fonták körbe a derekam hátulról.

Megugrottam a váratlan mozdulatoktól, de tisztában voltam azzal, hogy Harry áll mögöttem. A hangját bárhol felismerném. Tulajdonképp már egészen hozzá szoktam, hogy képes a legváratlanabb pillanatban is felbukkanni a semmiből. Kicsit hasonlít egy őrangyalra.

- Hogy kerülsz ide? – suttogtam.

Kuncogni kezdtem, ahogy puha ajkaival nedves csókokat hagyott a vállam és a nyakam találkozásánál. Próbáltam kibújni szoros ölelése alól, de lehetetlennek bizonyult ez a tervem.

- Bármilyen hihetetlennek tűnik, időnként én is járok boltba – halkan mormolta a bőröm fölött.

Nevetve megráztam a fejem, s közben újra megkíséreltem a szabadulást karjai közül. Harry nem hagyta, hogy kitérjek ragaszkodása alól. Jobb kezével kivette ujjaim közül a parfümös üveget és tanulmányozni kezdte. Az állát a vállamra fektetve szugerálta a tárgyat.

- Ugye megveszed? – kérdezte némi kisfiús bájjal a hangjában.

Kifújtam a számból a levegőt, majd elvettem tőle az üveget. Nagy erőfeszítés árán visszatettem a polcra. Nehéz volt úgy mozognom, hogy Harry lefog.

- M-Most levagyok égve – idegesen kapargálni kezdtem a sötét kék lakkot a körmeimről.

Amint lazított ezen a tartáson, én azonnal elléptem előle. Nem akartam, hogy meglássanak a lányok. Egyelőre még nem.
Harry kezében újra kikötött az üveg. Összeszorította ajkait, zöld szemeivel hatásosan nézett engem.

- Ez ajándék – lehajolt hozzám, s megpuszilta a homlokom. - Tőlem, neked.

Felém nyújtotta az üvegcsét. Rosszallóan megráztam a fejem és eltoltam a kezét. Szigorúan felpillantottam rá; sugallva, hogy nem fogadok el ilyen drága ajándékot. Lábujjhegyre álltam, megmarkoltam a vállait, mivel tartanom kellett a szintet. Harry elmosolyodott azon, hogy alacsonyságom ismét gondot okoz. Nyomtam egy érzelem hiányos puszit az arcára. Dünnyögtem egy ˝szia˝-t, és lassan ott hagytam őt. Szerethető mosolya hamar kihűlt sablonos távozásom hatására. Utáltam őt így ott hagyni egyedül, de nem tehettem mást. 

***

A tévé előtt görnyedtünk a kanapén. A horror film véres jelenetei majdnem visszacsalogatták a vacsorára evett pizzát. Clar csak jóízűeket nevetett mindezen, amíg Sofie-val a rosszullét környékezett minket. A rózsaszín vattacukrot már követhetetlen ütemben adagoltam be magamnak. Valahogy le kellett gyűrnöm az izgalmat, amit a film váltott ki belőlem.
Csak mi hárman tartózkodtunk otthon, mivel apa éjszakai műszakot kapott. A tévéből szűrődő fény volt az egyetlen, ami megvilágította a nappalit. Egy hangos kattanás zökkentett ki a fim nézésből. A következő pillanatban elment a tévé, és minden elektromos eszköz elhalkult. Korom sötétség ereszkedett a belső térre. A kezem kicsit remegni kezdett, mivel köztudottan félek a sötétben.

- Jól vagytok? – Clar halkan suttogott, fokozva az így is ijesztő hatást.

- I-Igen – hangomból szűrődött a rémület.

Kizárólag az óra egyenletes kattogása hallattszódott. Mindannyian csendben vártunk, reménykedve abban, hogy hamarosan visszajön az áram. Hát, ez nem így történt. Odakintről mozgolódást észleltünk, ami elég szokatlan volt, mert már éjfél is elmúlt. Némán füleltünk, hogy meghalljunk valami tisztázott eredetű hangot. Hosszú percek teltek el, míg Sofie megtörte a csendet. Megugrottam, ahogy hirtelen megszólalt. Igen, iszonyatosan beparáztam.

- Hol tartjátok a zseblámpát? – reszkető hangon suttogott.

16 megjegyzés:

  1. rohadt jó! nem tudok mást mondani*.* imádom a történetet és a szereplőket is!! olyan aranyosak együtt:$$ #Sarry :"D ma reggel a blogodon gondolkoztam és ez jött ki:DDD i-m-á-d-o-m és soha de soha ne hagyd abba!!:))

    VálaszTörlés
  2. Isteni lett ez a rèsz is remélem minél elöb hozod az uj részt ;) nagyon kináncsi vagyok rá ;) :DD

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó *---* Nagyon siess a kövivel :33

    VálaszTörlés
  4. Huh,én azt hiszem 2 résszel ezelőtt írtam,de akkor még csak 7000 oldalmegtekintés volt.Most már a 10000-et is "túlléptük".Pontosabban lépted.:) De azért mi mind itt vagyunk neked;) Csak így tovább:3

    VálaszTörlés
  5. wow kváncsi vagyok, hogy mi fog történni :D nagyon várom a következőt!:) nagyon jó lett a rész! bocsi,de most nem tudok többet írni:)

    VálaszTörlés
  6. Juj ez baromi jóóóóó lett :$*-* :DD GYorsan köviit mert ha neeeeeeeemm megkereslek és .../nmtom xd/ *Joking* :D♥

    VálaszTörlés
  7. Juj,horrorisztikusan jó rész lett!:)
    Imádom a blogot.Nagyon várom a kövi részt!

    VálaszTörlés
  8. Áh, ma hajnalban kezdtem el olvasni a ficedet, és már az elején nagyon megtetszett! Végig is daráltam az eddigi 22 fejezetet. :D Várom a folytatást! Csak így tovább! XX

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Ma találtam rá a blogodra. És csak jót tudok mondani róla eggyel több állandó olvasót szereztél magadnak. Nagyon jól írsz és szuper a történet. Imádom az olyan sztorikat amiben Harry végre nem az 1D tagja hanem egy hétköznapi ember.
    Csak így tovább

    VálaszTörlés
  10. jól látom hogy már 11 ezer oldalmegjelenítés?!? :OOO még csk most tudtam komizni mert nem voltam wifi közelben de mind1... szóval imádtam ezt a fejit is !! olyan ügyesen és érdekesen tudod összehozni még a leghétköznapibb dolgokat is*_______* ez a kedvenc blogom de ezt te is tudod !!:$ kövit !!

    VálaszTörlés
  11. imádom a blogod! siess a kövivel!! :D

    VálaszTörlés
  12. legeslegeslegjobb!<3imadom!kovit!

    VálaszTörlés
  13. mikor jön a kövii? *.*
    imádooom. ♥

    VálaszTörlés
  14. Szia:)
    Nem rég kezdtem el olvasni a blogod és eddig tökre lenyűgözött:D
    Nagyon jól írsz ...hozd minél hamarabb a kövi részt:)

    VálaszTörlés

Tiny Hand