2013. április 3., szerda

17. fejezet

 Hii babes!
Szerintem ti nem vagytok teljesen tisztában azzal, hogy mekkora örömöt okoztok néhány komival! :') Annyira örülök, hogy sokatoknak elnyerte a tetszését az én kis blogom. :) Egyébként ha már itt tartunk... Tervezek egy újabb blogot! Már ha ti is szeretnétek. Már megírtam pár részt, és nekem egyből a szívemhez nőtt. Komiban, vagy chatben szóljon az akit érdekelne a prológus! Fontos lenne! Egyelőre annyi a lényeg, hogy annak is Harry lenne az egyik főkaraktere, de ezúttal a többi tag is kapna szerepet. De nem szokásos módon... ;) A többit majd később megtudjátok! Most viszont jó olvasást ehhez! xx

17. fejezet - Furcsa véletlenek!

A nagynéném háza egy tó mellett helyezkedett el. A kis ´település´ az erdő középen fekszik, így az egész környéket tipikus vidéki stílus uralja. Városi lány révén kicsit megrémisztett ez a környezet.

- Végre itt vagytok!

Kirontott a házból, Lisa, apa nővére. Fekete haj, sötét szemek. Kicsit ijesztő volt számomra, régen is.
Először engem ölelt, pontosabban szorított magához. Megjegyezte, hogy milyen nagy lettem és milyen rég látott már. Nos, körülbelül négy év telt el azóta. Nem igazán kedvelem Lisat, mert tudom, hogy  mindig is utálta anyát. Mint ahogy apa többi családtagja is. Bár én magam sem nagyon ismertem anyát, de egész biztos vagyok abban, hogy ő egy rendes és tisztességes nő volt.

- Gyertek bentebb!

A csuklómnál fogva maga után húzott. A nappaliban engedett csak el. Lis és apa elmentek lepakolni, míg én felmértem a terepet.
Fából készült szinte minden eleme a háznak. Félénken leültem a kanapé szélére, onnan bámultam a szoba többi részét. Számomra elég barátságtalan volt a ház kinézete. Tele volt régi dolgokkal; emellett az olvasáson kívül nem volt más szórakozási lehetőség. Mintha egyik percről a másikra visszacsöppentem volna a múltba. Gondolataimat megzavarta a tény, hogy egy szék állt a sarokban,és  rá volt dobva egy baseball dzseki. Megmosolyogtatott a kék-fehér ruha darab. Azonnal Harry jutott róla eszembe.

Magas srác bukkant elő, minden bizonnyal a dzseki tulajdonosa. Háttal állt nekem, így nem láttuk egymást. A dzsekiért nyúlt, s közben még mindig nem tudta, hogy mögötte vagyok.

- Oh, hel... - elhűlve tátotta a száját.

Meglepetten torpant meg tőlem néhány méterre. Greg? A szemeim tágra nyíltak, hatalmasat nyeltem. Tüsis barna hajába beletúrt az ujjaival, tekintetét a földhöz tapasztotta. Szavakat próbáltam formázni a számmal de  mindez nehéznek bizonyult. Semmi értelemeset nem tudtam nyögni.
˝Ő mit keres itt? Nem lehet ennyire kicsi a világ.˝ - gondolkoztam magamban.

- Az apám.. Lisa pasija.

Kellemetlen magyarázkodásba kezdett. Képtelenségnek tűnt, hogy pont ő, pont itt.

A szemben lévő kanapé felé indult, közben megbotlott a dohányzó asztal lábában. A kezemet a szám elé szorítottam, a nevetés majdnem kitört belőlem. Viszont az elmém még mindig nem tudta feldolgozni ezt a véletlent.

- Ömm... én...

Elpirulva botladozott előttem. Még sosem láttam ennyire zavarba jönni egy fiút. Idő közben eszembe jutott, hogy Greg korántsem ilyen szégyenlős és visszafogott. Tudom, hogy ő különösen erőszakos és durva.

- Harry és Sofie sokat meséltek már rólad.

Ledobta magát a kényelmes kanapéra. Esetlensége egy pillanat alatt köddé vált. Zavaromban csak bólogatni bírtam.

- Igazuk volt, tényleg gyönyörű vagy.

Az ajkain sármos mosoly szélesedett. Világos barna szemei felvették a kontaktust velem. Az arcom teljesen elvörösödött, égetőnek éreztem a bőröm. Az egész bénázás csak azért volt, hogy elhitesse velem milyen elbűvölő tud lenni. Nos, ez nem volt túl előnyös lépés tőle, hisz az ellenszenv felé csak nőtt bennem.

- Később még találkozunk.

Kacsintott, elégedetten hagyta el a nappalit, majd egy ajtó csapódás jelezte, hogy a házat is.

*A következő este*

A vendég szobában gubbasztottam. A telefonomat szorongattam a kezemben, vártam, hogy történjen valami. Azt hittem a térerő hiánya miatt, olyan szótlan az eszköz.
Pár perc múlva a telefonom sípolása törte meg a csendet. Azon kaptam magam, hogy remegve tartom a kezemben az eszközt. Mikor Harry neve felugrott a képernyőn kicsit megkönnyebbültem. Jobban vártam ezt az sms-t, mint bármi mást.

˝Mit csinálsz, szépségem? H. xx˝

Halvány mosollyal az arcomon kezdtem írni a választ.

˝Épp halálra unom magam...˝

Igaz, ritkán fordul elő, hogy unatkozom, de ezúttal tényleg így van.

˝Hasonlóképp. Arra gondolok, hogy milyen melltartót viselhetsz most. Tisztában vagy azzal, hogy még nem láttalak teljesen meztelenül?˝

Az üzenetet olvasva elképzeltem, ahogy megnyalja az ajkait, és elégedetten mosolyog. Megforgattam a szemeim, fintorogva szántam rá magam a válasz adásra.

˝Fogd be. x˝

˝Nem gond, hamarosan ez is be fog következni. Jó éjt, drága. xx˝

Szavai hatására kicsit melegebbnek éreztem a szoba hőmérsékletét. Akkor is zavarba tud hozni, ha több kilóméterre van tőlem.

- Sam, a vacsora kész van!  - Lis kiáltott fel odalentről.

Lustán lemásztam az ágyról, felkaptam magamra egy vékony felsőt. Zsebre dugtam a telefonom, s eldöntöttem magamban, hogy lezártuk a beszélgetést. Harryt ismerve addig záporoztatta volna arcpirító üzeneteit, míg ki nem szedte volna belőlem a komplett fehérnemű készletem tartalmát. A kezem rá emeltem a hideg kilincsre, rángatni kezdem. Elfelejtettem, hogy kifelé nyílik.

- Héé, nem örülnének ha szétvernéd a berendezést - férfi hang élesedett az ajtó mögül.

Greg segített a kijutásban. A karjára volt fektetve egy póló, amit készült felvenni. A felsőteste fedetlen volt, s volt egy sejtésem, hogy miattam. Akarva-akaratlanul is magára vonta a figyelmem ezzel. Az arcán önelégült mosoly jelent meg, közben átbújtatta a feje fölött a pólót. Öntelt arckifejezése arra utal, hogy bármikor probléma nélkül kikezdene velem. Neki csak egy jó kalandot jelent Sofie. A barátságot meg már rég nem veszi figyelembe.

*

A vacsora hangosnak indult. Előkerült néhány erős ital is. Apa kicsit túlment a határon, csakúgy mint Lis és Greg apja, Jason. Nem bírtam sokáig az alkohol járta emberek társaságát. Megköszöntem a vacsorát, majd halkan felszívódtam. A család észre sem vette, hogy eltűnök az asztaltól.

Felvettem egy vékony pulóvert, és kimentem a házból. Csak egyedül akartam lenni, és gondolkozni. A hűvös szellő belekapott a hajamba, mikor odakint sétálgattam. A holdfény és a csillagok tisztán tükröződtek a tó vizében. Leültem egy szabadtéri asztal tetejére. A kezeimre támaszkodtam, a vizet kezdtem bámulni.

Holnap végre haza mehetünk. Vagyis apa azt ígérte, bár amilyen jól érzi magát, valószínű, hogy még maradna. Nekem pontosan elég volt ez a két nap. Nagyon kínos volt egy fedél alatt lenni Greggel. Egyértelműen látszik rajta, hogy ha megtehetné akkor már engem is feljegyzett volna a ˝trófeái˝ közé.
Hányingerem van a gondolattól, hogy Sofie mellett vajon még hány lánnyal kavarhat.

- Gyönyörű ilyenkor a víz.

A fejem a hang irányába fordítottam. Greg. Mintha érezte volna, hogy épp  vele kapcsolatban kavarognak a gondolataim. Felmászott az asztalra mellém, közben vigyorgott. Nem nagyon tudtam mást tenni, csak félénken rá mosolyogtam. Az arcomon nem látszott egyértelműen, hogy mennyire nem kedvelem. Talán ez a legnagyobb baj velem. Mindenkivel túl kedves vagyok, amit néha félre értenek az emberek.

- Milyen komoly a kapcsolatod Sofie-val?

Kíváncsian oldalra néztem, tanulmányoztam a reakcióját.

- Szórakozgatunk.

Felvonta a szemöldökeit, öntelt mosoly jelentkezett az arcán.
Nem szóltam semmit, ennyi épp elég volt, hogy megtudjam mit érez igazából a barátnőm iránt.

8 megjegyzés:

  1. Ugye tudod, hogy imádom? :$ És szerintem a legjobb blog az egész világon *--*
    Hasonlóan írsz, a Dark írójához :$ ( De a Tiéd jobb :P ) szóval, ezzel azt akarom mondani, hogy remélem a Te blogod/blogjaid is olyan híresek lesznek, mint az övé, vagy még híresebbek! :3 Soha de soha ne hagyd abba :3 Imádtam, mint mindet ^--^ ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért ne túlozz annyira. :') és köszönöm, hogy olvasod a blogom!♥

      Törlés
  2. sz-u-p-e-r v-a-gy !! mi az hogy "nem szokásos módon" ?? nagyon felcsigáztál szóval gyorsan dobd fel a kövit is !! :D

    VálaszTörlés
  3. Úristen , nagyon jóó *-* engem amúgy érdekelne.. a másik blogod is és tényleg gratulálok *-* :*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó rész lett!:) Harryt nagyon bírom :D *_* miért van rossz érzésem Greggel kapcsolatban? >.< engem érdekel a másik blogod is! *_* várom a következő fejezetet!:)

    VálaszTörlés
  5. áááááááááááh*------* imádtam!!! úr isten annyira bírtam ezt a beszólást: ˝Hasonlóképp. Arra gondolok, hogy milyen melltartót viselhetsz most. Tisztában vagy azzal, hogy még nem láttalak teljesen meztelenül?˝ :"DDDD és am engem érdekel az új!! :))

    VálaszTörlés
  6. Juj nagyon jó lett ez a rész!Imádom ahogy irsz,van benne valami ami magával ragad és nem tudom abbahagyni a blog olvasását!Nagyon kiváncsi lennék a másig blogodra is és szivesen olvasnám.:)
    Amint tudud,hozd a kövit,mert megőrülök a kiváncsiságtól.

    VálaszTörlés
  7. Iszonyatosan jó lett ennek a blognak van valami varázsa ami magával ragad.
    Engen érdekelne az új blogod. :D

    VálaszTörlés

Tiny Hand