2013. március 31., vasárnap

16. fejezet

Hiii darlings!

Nos, azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy nekem vannak a legaranyosabb olvasóim. *-* Bár örülnék kicsit több vélemény nyilvánításnak, de nem akarom erőltetni, hogy komizzatok. Csináltam chatet, így ott bármivel kapcsolatban írhattok nekem! Mostantól cserézek is, szóval ezzel kapcsolatban is kereshettek!
Btw tegnap egész nap Ed Sheeran-t hallgattam, és olyan ötletek születnek az agyamban tőle, hogy ashjgkfad *-* Szóval értitek?! :D
Most viszont jó olvasást!

16. fejezet

Tekintetem a plafonhoz tapadt, reménykedve vártam a pillanatot amikor Harry felébred. Nem kellett sokat tétlenkednem, úgy ébredt fel, mintha hallotta volna a gondoltaim. Motyogtam egy ˝jó reggelt-et˝, ő pedig lustán feltápászkodott. Megigazította kusza, göndör fürtjeit, s felém fordult. Mosolyogva bámult engem, gödröcskéi megnyilvánultak. Harry könnyed mozdulattal fölém helyezkedett, kezei nem engedték, hogy kibújjak alóla.

A következő pillanatban apró, nedves puszikat ejtett a mellkasomon. Keze a pólója alá csúszott, amit viseltem, testével lentebb csúszott. A könyökeit belenyomta a matracba az oldalamnál. Ujjai közé fogta a póló szegélyét, lassan feltolta rajtam az anyagot. Áthúztam a fejem fölött és a földre dobtam. Puha ajkai a melleim közti részt súrolták, a bőröm bizseregni kezdett. Az egyetlen dolog ami megakadályozta őt a teljes kilátásban, az a melltartóm volt.
Arcával a nyakam hajlatába dörgölőzött. Az orra érintette a fülem, ahogy finom csókokkal borította a fülem mögötti területet. Az egyik legérzékenyebb pontom az a rész. Csak mosolyogni tudtam, az ajkaim néha összeszorítottam, amikor túl gyengédre sikeredett egy-két csók a nyakamon.
A kezemet lágyan a bal vállára fektettem, ujjaimat lentebb irányítottam; kiemelkedő kulcscsontján vontattam végig.

- Örülök, hogy nem vagy többé félénk.

Egy pillanatra megállt, s arcaink párhuzamba kerültek. Finoman megragadta a csuklóm, az ujjait összekulcsolta az enyéimmel.
Nem szólaltam meg, a csöndet a telefonom rezgése törte meg. Mindketten az éjjeli szekrényre pillantottunk, de nem vettünk tudomást róla. Hamar megszűnt az idegesítő rezgés.
Harry a kezét lecsúsztatta, az oldalamon keresztül, a combomig. A szemeim tágra nyíltak ahogy  az ujjait belenyomta a bőrömbe. Magabiztos tetteivel mindig eléri a célját. 

- Olyan puha... - suttogta. - És finom.

Ujjvégei elérték a combom hátsó részét. Kirázott a hideg az érintéseitől. Ahogy hozzámért puha, meleg bőre, végig futott rajtam egyfajta nyugtató érzés.
Az ajkait az enyémnek nyomta, nyelvével utat tört a számba. A telefon újra megszólalt, mialatt tartott a csók. A szája cuppanó hangot adott, ahogy sietve leállította a hosszú csókot.
A szüntelenül rezgő mobilért nyúlt.

- Vedd fel.

Feszült sóhajtás hagyta el a száját, s a kezembe nyomta az eszközt.

- Apa? - a fülemhez nyomtam a telefont, kicsit durván szóltam bele.

- Hol vagy már megint?

Felemelte a hangját, jócskán kihallatszott a hangszóróból. Harry arcán halvány mosoly jelent meg, majd az ajkait a állvonalamnál húzta végig. Kicsúszott egy rövid kuncogás a számon. A mutató ujjamat függőlegesen a szája elé nyomtam, hogy álljon meg.

Mint kiderült, apám azért hívott, mert hirtelen ötlettől vezérelve kitalálta, hogy utazzunk el a rokonokhoz. Néhány napról van szó, vidéken. Évek óta nem látogattunk meg egy rokont sem, ezért tűnt furának az ötlet.

- Umm.. el kell utaznom egy kis időre - mondtam félénken.

- M-Most? Mikor jössz vissza? - kétségbe esetten dadogott.

- Csak pár nap - beleharaptam az alsó ajkamba.

Kimásztam az ágyból, magamhoz vettem a saját ruháim. Harry felvette a földre dobott pólót, és belebújt.

- Ez már teljesen átvette az illatod.

Megemelte az anyagot, s orrához fogta. Lehunyta a szemeit, kis mosoly terjedt el az arcán, ahogy az érzékeit átjárta az illat. Szokatlan volt, hogy ilyen hatást váltok ki egy fiúból.

Néhány másodperc múlva eltűntem a fürdőszoba ajtaja mögött. Bezárkóztam, majd öltözködni kezdtem. Kicsit rendbe hoztam magam, aztán elhagytam a fürdőt. Felvettem a Vans cipőmet, ellenőriztem, hogy minden nálam van-e. Megálltam a konyhában, mosolyogva figyeltem Harryt. Feszülten összpontosított egy üveg mogyorókrém felbontására. Megköszörültem a torkom, hogy egy pillanatig élvezhessem a figyelmét. Szikrázó zöld szemeit végig vezette rajtam, s panaszlóan grimaszolt. Arckifejezésével tudtomra adta, hogyha kevesebb ruha lenne rajtam, jobban örülne.

- Haza viszlek autóval - jelentette ki hangjában egy kevés bosszankodással.

Félre rakott mindent, ami a kezében volt. Sietve magára kapta a kabátját, és zsebre dugta a kocsikulcsát.

*

A környékünk csöndes volt, talán a borult időjárás miatt. Körül néztem mielőtt kiszálltunk volna. Nem akartam, hogy rólam csámcsogjon a fél utca. Sok a rosszindulatú szomszéd, akik utálják apát, így automatikusan engem is.

- Köszönöm, hogy h-haza hoztál - távolság tartóan megálltam Harry előtt.

- Érezd jól magad, szépségem.

Mindent legyőző mosolya megvillant. A gödröcskéi mélyen látszódtak. Valahogy soha nem tudok ellenállni ennek.

- Oh, te jó ég.

Nem igazán bírtam kordában tartani az érzéseim. Határozott léptekkel kerültem közelebb hozzá. Egy szoros ölelést ajánlottam fel. Hatalmas kezei észrevétlenül lekúsztak a combomig. Könnyedén megemelt, lábaimmal ösztönösen közre fogtam a csípőjénél. A bokáimat összekulcsoltam, a karjaimat a nyakánál kereszteztem.

- Tegyél le!

Visszafojtott nevetés tört ki belőlem, ahogy megcsókolta a nyakam. Óvatosan tartott, hogy ne essek le.

- Szólj ha megérkeztél.

Hagyott egy utolsó csókot a nyakamon mielőtt le tett. A ujjaimat a tarkójához érintettem, finoman lentebb húztam, hogy megcsókoljam. Ritkán van olyan, hogy én kezdeményezek, ezért elég bátortalanul csináltam.
Figyeltem ahogy beszáll az autóba, majd elhajt a ház elől. Az egész testem kihűlt, mialatt ő eltávolodott.
Az arcomon letörölhetetlen mosolygás keletkezett, ahogy visszagondoltam rá. Szinte minden gyenge pontomat megtalálta már, és én nem ellenkezem. Rájöttem, hogy felesleges. Nincs értelme tiltakozni, hisz ő már úgy is levett a lábamról.

*

- Hello, apa - lehuppantam a kanapéra, ahol apa üldögélt.

- Láttam a fiút - szinte fájdalmasan beszélt.

- Mm... mielőtt kérdeznél bármit is - elpirultam. - Csak egyszerűen jól érzem magam vele.

A körmeimet kezdtem piszkálni, nem néztem a szemébe.

- Nagylány vagy már. A te dolgod.

Hamar eltűnt a tekintetéből az aggodalom. Apámat ismerve, magában akarja feldolgozni, hogy felnőttem. Ez egyszer hagyom, hogy így tegyen. A magánéletem tabu dolog, amiről nem szívesen beszélek mindenkinek. Főleg egy féltő apának nem.

*

Kipakoltam pár ruhát a szekrényből. Óriási felfordulás uralkodik ott mióta egyedül működtetem a szobát. Elő húztam az ágyam alól egy régi bőröndöt. Helyenként kopott volt, nem nagyon bírná a nagyobb súlyokat. Vettem egy mély levegőt és megpróbáltam beletuszakolni a ruháimat. Ráültem a tetejére, hogy kicsit összemenjen a tartalma. A lábaimat lóbáltam, közben a szemem megakadt anya fényképén. Kivettem a fotót a keretből és becsúsztattam a szűkös bőröndbe.

Lustán levonszoltam a lépcsőről magam és a bőröndöt. Apa már oda kint pakolt be a kocsiba, ezalatt a nap nyugovóra tért. Lassan besötétedett, a lámpák vibrálni kezdtek az utca szélén ahogy felkapcsolták az esti világítást.
Bedobtam a csomagom az autóba, majd helyet foglaltam az ˝anyósülésen˝.

Az út csendesnek ígérkezett. A fáradtság teljesen elnyomott, lehunytam a szemeim. A kényelmetlen ülés ellenére pillanatok alatt elszenderedtem.

10 megjegyzés:

  1. isteeeeneeem:3333 olyan jól írsz!*w* Sam és Harry....basszus annyira aranyosak#____________# szuper sebességgel hozd a kövit!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper lett, rettenetesen jól írsz!!! Köviiit!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. IMÁDOOM ^--^
    siess a kövivel légyszi!:)))

    VálaszTörlés
  4. már 100-szor mondtam hogy ez a kedvencem és imádom, de nem tudom elégszer :$ annyira jó hogy az hihetetlen! hozd hamar a kövit! :***

    VálaszTörlés
  5. Húh,szuper rész volt!Imádom!Légyszi amint tudod,hozd a kövi részt!x

    VálaszTörlés
  6. Hihetetlen jó lett ez a rész *-* Azt hiszem gazdagodtál egy új rendszeres olvasóval !! :D Hamar a következőt !!

    VálaszTörlés
  7. olyan édesek együtt:3 jó volt ez a rész is :D várom a következőt!:)

    VálaszTörlés
  8. Szia! Nagyon de nagyon imádom az összes blogodat! *-* ( itt még az i'm love with you-ra is célzok, mert azon szó szerint sírtam, az utolsó fejezet :c azon tényleg patakokba folytak a könnyeim!)
    Remélem SOHA de soha nem hagyod abba az írást, mert szerintem te írónak születtél c: ez már nálam így lett elkönyvelve :D
    És szuper sebességgel a következőt *-* Imádtam, mint minden részét c: ♥

    VálaszTörlés
  9. mi van a kutyussal?? :'( xd #állatbarát

    VálaszTörlés

Tiny Hand