2013. március 20., szerda

11. fejezet


Egyedül voltam otthon. Apa ismét éjszakai műszakot kapott, így magányosan készültem tölteni az estét.
Hason feküdtem az ágyamon, a körmeimet festettem ki feketére. Franklin mellettem feküdt, tanulmányozta az emberek egyik fura szokását. Türelmesen vártam, hogy megszáradjon a lakk, közben óvatosan mozgolódtam. A telefonom rezegni kezdett. Lustán magamhoz húztam, a kis ujjammal feloldottam a kijelző zárat. Egy sms jött. Harrytől.

˝Beengednél, drága? xx˝

A szemeim tágra nyíltak, kérdőn felhúztam a szemöldököm. Lemásztam az ágyról, elhúztam a függönyt. A hatalmas fekete autó a ház előtt parkolt, Harry neki dőlt az egyik ajtajának.

- Már csak ez hiányzott.

Mérgelődve motyogtam. Rávettem magam, hogy beengedjem. Idegesen kitártam az ajtót, szabad utat adtam a házba.

- Ugye nem zavarlak?

Nem válaszoltam. Kibújt a cipőjéből, levette a kabátját. Kíváncsian körbe nézett, hogy egyedül vagyok-e.

Felindultam a lépcsőn, hátra pillantottam. Harry bizonytalanul követett engem.
Lehuppantam az ágy szélére, intenzíven levegőt fújtam a körmeimre, hogy száradjanak.

- Cs-csak azért jöttem, hogy... ne haragudj a tegnap estéért. Nem tudom mi ütött Hayleybe - sóhajtott, lehajtotta a fejét.

- Túl naiv vagyok.

Hátra dőltem, hátamat a puha ágy melegítette.
Harry a lábával finoman berúgta az ajtót, felém indult. Kezeit a a matracba nyomta, az oldalamnál. Fölém hajolt, egy csábító mosoly görbült a száján. Ajkaival puszit nyomott a már halvány sebre, melyet ő csinált. A bőröm bizsergett, ahogy apró csókokkal borította a nyakam és állam találkozásánál lévő felületet. A ujjaimat belenyomtam a vállába, mikor nyelvét végig vontatta a fülem alatti részen. Az ajkaim szétnyíltak, harapdálni kezdte a bőröm.

- Kérlek, Harry. - nyafogtam.

A kezem a mellkasára nyomtam, eltoltam magamtól. Gödröcskés mosolya kizökkentett egy pillanatra. Harry hamar visszatalált a bőrömhöz, megfontoltan haladt a számig. Kicsit megugrottam amikor kezei lecsúsztak a combomig. Felhúzta maga mellé a lábaim, hogy testével közöttük lehessen. Könnyedén átfordított minket, így Harry hasára kerültem, lovaglóülésben.

- A tiéd vagyok, gyönyörűm.

Szavaival bíztatott. Nem igazán tudtam mit kezdeni a helyzettel. Azt tettem amire az érzékeim vágytak.

Az ajkaim Harry nyakához tévedtek. Késztetést éreztem arra, hogy ugyanazt tegyem vele, amit ő velem. Nedves puszit hagytam a bőrén. Kíváncsian rá pillantottam. Válaszul mosolygott.

- Csak bátran. Nem haragszom érte.

Vigyorgott, ujjaival a fülem mögé tűrte a szemembe lógó hajtincseket.
Durván a bőrébe haraptam, szívni kezdtem. Halkan nyögött ennek hatására. Hosszú ujjaival a topom alá nyúlt, lágyan fel, és le vontatta őket a gerincemen. Érintései felkavartak mindent bennem. Elégedett nyöszörgések hagyták el a száját, élvezte, hogy használtam az ő ˝módszereit˝.

Érdeklődve feszegettem a határait, de nem akartam túl messzire menni.
Felegyenesedtem, a tenyerem feszesen Harry mellkasához simult. Némán mellé zuhantam, Harry mosolya szüntelenül díszítette az arcát. Egyfajta büszkeség töltötte meg zöld szemeit. Büszke volt magára, hogy kihozta belőlem a rejtett énem. Bal kezemet öntudatosan a mellkasára fektettem, játszadozni kezdtem a nyakláncával.

- Annyira talán mégsem vagyok rossz.

A kezemet a szájához emelte, gyengéd puszikat lehelt az ujjaimra.

- T-Talán.

A szám nehéznek vélte, hogy értelmes szót formázzon.

*Harry szemszöge*


Sam bájosan terült el mellettem. Bátortalansága napról-napra csökken. Kezdi felfogni, hogy én tényleg akarom őt.
Meleg kezét az enyémben szorítottam, időnként puszit nyomtam puha ujjvégeire. Először éreztem úgy, hogy ténylegesen megnyugszik mellettem.

- Harry?

Finom hangján csengett a nevem. Oldalra fordítottam a fejem, a szemébe néztem. Hosszú hajtincsei az ágyon terültek, félénk arckifejezése felkeltette az érdeklődésem.

- M-Mesélj Zackről. - visszafogottan kért.

- A bátyja helyett bátyja vagyok. Mióta meghalt Eric.

Fájdalmasan suttogtam. Eric túl fiatalon halt meg. Itt hagyta a családját. Ő is baseball játékos volt, imádta a sportot. Sokat segítettem annak idején Marynek és Zacknek, a szívem viselem a sorsukat azóta is.
Tömören beszámoltam Samnek róluk. Látszott rajta, a kétségbe esés. Súlyos szavaim hallatára, erősebben szorította a kezem.

- Harry. - suttogta nyugtatóan a nevem.

Karjait a nyakam köré kulcsolta, arcát az enyémnek dörgölte.
Tetszett, hogy bátran érintett meg. A vékony határ köztünk nem más, mint a félénksége. Csak akkor tudja nekem adni magát, ha már bízik bennem. Beakarom neki bizonyítani, hogy nem csak a teste érdekel. Ő egy kivételes lány, kivételes tulajdonságokkal. Eddig általában minden lány odaadta magát nekem, fenntartások nélkül. De őket soha nem érdekelte, hogy mi van velem. Sam az első akit tényleg érdeklek. Mindenhogy, minden értelemben.

8 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon jó rész lett, szeretem ezt a történetet. Pár napja találtam rá a blogodra és azóta is minden nap nézem nincs-e új rész. csak így tovább. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszett :33
    Siess a folytatással!! :))))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon jó lett!! imádom olvasni a blogod. alig várom hogy összejöjjenek:$

    VálaszTörlés
  4. ez olyan ahhhw volt*_____________* kérlek hozd a kövit.!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó volt.:) Gyorsan a kövit.:)

    VálaszTörlés
  6. szia tokre beleelem magam a reszbe Nagyon szuper folyt.kov.:)

    VálaszTörlés

Tiny Hand